- 13 Şubat 2016
- 61
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Ki ben onun icin ailemi de karşima almıştim zamamninda. Gerçi sorun tatliya bağlanmisti cok sukur de.Oda senın sevgini haketmıyor o halde .
Gıcık herifler!
Anlamazlar değer , kıymet bilmezler umarım en yakın zamanda sorunlarını çözersiniz..Ki ben onun icin ailemi de karşima almıştim zamamninda. Gerçi sorun tatliya bağlanmisti cok sukur de.
Umarım...Anlamazlar değer , kıymet bilmezler umarım en yakın zamanda sorunlarını çözersiniz..
Yani genel.olarak alingan bi yapim var dolmuş olabilir ama fevri yönü de var tabiNe oldu da bu lafları bir çırpıda diyecek kıvama geldi bu adam? Yada yapısı mı böyle?fevri mi konuşur?
Gercekten böyle düşunup düşunmediginden emin olamadigim icin yazamadim acikcasiAYYHHH GÖZÜMMM diye cevap yazamadın mı ,ben olsam yazmıştım
Genelde o alttan aliyo benim ailem burda olmadigi ici destek oluyo baya ama sanirim taşma noktasi oldu.Birde mesaj atiyor sevgimj haketmiyorsun diye yakinda hakedeni bulmazsa iyi.Allah dogru yolu gostersin.Surekli tartisir misiniz ?
Sevgini haketmedigimi neden dusunuuosun falan eedim onh anlamaya çalıstim ama bi sonuca varamadikhaketmiyosanız sevmesin madem.
siz ne cevap verdiniz?
AYYHHH GÖZÜMMM diye cevap yazamadın mı ,ben olsam yazmıştım
Okul da eve beş dakika yani uzak da degil.Okula götürmeye erinen kendisi, sevgisini hak etmeyen sizsiniz.
Ne güzel kafaları var bu adamların.
Anormal bi tepki vermemiş sini z kim olsa ayninj söyler ceker giderdi. Onun yaptığı ayıp sizde yazin sende haketmiyorshn insan karisini birakmazmi ise yan gelip yatmakla olmuyor kimden rica edeyim kimim var burda senden başka diye sitem edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?