SEVGİSİNİ HAKETMİYORMUŞUM

asıl o senın sevgını hak etmiyor. internetten araştırıp bakabilirsin bence aile terapistlerine anladığım kadarıyla bu ilk probleminiz değil
Evet baya problem yasiyoruz ufak tefek denolsa. Fakat ustunu kapatip geciyoruz. Tam bir cozume ulasamiyoruz.

B.k ye yazardım ben de pfff gerçekten çok üzüldüm şu anda hüngür hüngür ağlıyorum da yazabilirdim
Bir keresinde sevgili kocacığım bana şöyle yap da güzelleşirsin belki demişti kavgalı olduğumuz bi zamandı,ben de bisürü şey söyleyip peşinden de k..mın kenarı senden daha güzel diyince,gülmeye başladı ve bir daha bana o tarz bir laf etmedi zira kıskanmakla meşgul sürekli.

Hakkaten hem yasadikca hemde burdaki konulari okudukca erkek milletinden nefret etmeye basladim ... suc bizde onlara olan sevgilerimiz ve bagliliklarimiz egolarini vede munasip bi taraflarini oyle bir kaldiriyorki ...
tek cozum var onlar kadar umursamaz olucaz ... ederleri kadar deger vericez ...

Yani genel.olarak alingan bi yapim var dolmuş olabilir ama fevri yönü de var tabi(

Mutlu kalmak istiyorsanız geçmişi üzerinde konuşarak geride bırakmalı ve baştan başlamalısınız. Bu başlangıçla birlikte eski mevzuları öne getirip birbirinizi didiklememeyi öğrenmeniz lazım. Şuan ki tavrınız normal o aşırı tepki vermiş. Ama karşılıklı olarak olayların üstünü kapattığınız sürece kar topu gibi büyüyerek gelecek haberiniz olsun.

Bu ne arsizliktir ya hem karin rica ediyor beni ise birak diye birakmiyorsun sonrada sevgiden bahsedip "sevgimi haketmiyorsun" diyosun.
Ne sevgisinden bahsediyor bu adam seven adam ise birakir yok ben gec kaldim diyip yan gelip yatmaz

yol ver gitsin canım böylesine... senden iyisini bulamayınca dönecek tıpış tıpış...

Terbiyesiz adam. Hayatını birleştiği kadının pervanesi olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…