Sevgiye ihtiyacm var

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar sevgiye çok ihtiyacım karşı cins tarafından ama bir türlü önüme dogru insan çıkmıyor artık çıkacagınıda düşünmüyorum çalışan biriyim ama olmuyor bir türlü fenada sayılmam ama olmuyor herşey nasip ama artık hiç umudum klamadı ne olacak bilmiyorum

bu senın ısteemenle pat diye olmaz hayatım nerde olucagı hıc bellıı olmaz biranda pat dıye cıkıverır karşınaopuyorumnanaktan
sonra hayatının sonuna kadar mutlu olursunzemuszemus
umudunu yitirme hiç

canim bu herkesin bir ihtiyaci cok dogal bisey ama allahtan hayirlisini iste ve acelede etme bence yoksa sevgi yerine daha kotu seylerle karsilasabilirsin .allahim karsina hayirli birisini cikartsinopuyorumnanaktan

yaşın kaç ?acele etme mutlaka karşına biri çıkar,hayırlısını diler herzaman..

eminim patnerinden cok fazla beklenti içerisinde oldugun için beklediigin ilgiyi alamayınca hayal kırıklıgına ugruyorsun..
sanırım sevgiye ac bir kişiligin var..sunu unutma eger ne anlamda olursa olsun(sevgi,mutluluk...vs) sen kendine yetemiyorsan baskaları seni asla doyuramaz tatmin edemez.sevgiyi içinde hissetmelisin..baskalarından bekleme..içinde hissetigin an kendine yettigin an zaten baskalarının sevigisine ihtiyac duymassın..ve bir birlikteligin oldugundada bhayal kırıklıga ugramasın..öncelikle insan kendine yetebilmeli

olur canım olur..zamanı gelince herşey olur..
doğru zamanda , doğru kişiyle karşılaştırsın allah..

doğru insan neye göre doğru ..bir kere mükemmeli yok bunların .kafana uyan mazlum birini bulursan hemen kap.bunların doğrusu yok anam.biraz eğrisi olanı buldunmu tamamdır.illaki bir yerde yamuk yapıyorlar...sen yinede acele etme.ama fazlada inceleme .bir zamana kadar seçersin.birzamandan sonrada seçilmek zorunda kalırsın.Allah gönlüne göre versin........

sevgili olsa bir dert olmasa bir dert

aşkın bir ucu diken bir ucu gül sositososito

doğru kişi aramakla bulunmaz canım.zamanı gelince o seni bulur sengözlerimebaksanab

doğru valla neye göre kime göre iyi ya da mükemmel? annemin teyzesi elin iyisi kötüsü yok sen elinde olanı idare etmeyi bileceksin, öğreneceksin derdi.
bence de acele etme kısmetin bağdatta da olsa gelip seni bulur nasılsa.

hepinize teşekürederim belkide haklısınız beklemem lazım zaten başka yoluda yok beklemekten başka inş buraya birgün yazarım mutluyum diye

arama, akışına bırak hayatı, kafana takma bu mevzuuyu unut, o zaman bulursun

herşeyin bi, vakti zamanı var.kendini boşu boşuna yorma..

çok haklısın canım,bende aynı senin gibiyim,kazık yemekten yoruldum şiştim valla,tabiki insanın ailesi arkadaşları dostları çevresi var, onlardan tabiki sevgi görüyoruz bu çok güzel birşey ve insanı çok mutlu ediyor,ama karşı cinsten alınacak olan hissedilecek olan sevgi başka bir sevgi, sevmek ve sevilmek gerçekten bir ihtiyaç opuyorumnanaktanama sanırım bizim hatamız insanlardan olmalarını istediğimiz gibi olmalarını beklemek,sonra bu yüzden hayal kırıklğına uğruyoruz galiba, insanları olduğu gibi kabul edip çok beklenti içine girmememiz gerekiyor sanırım, ah bide uygulaması kolay olsa

Kazık yemekten bıktıgın ve yetti be istemiyorum artık kimseyi, ne aşkıymış ne sevgisiymiş istemiyorum dediğin an cıkıyor wallaaaoda bi arkadasındediğin gibi uyumluysa, iyiyse, anormallikleri, yalanları yoksa, anlaşıyorsan bırakma devam et..kaydirigubbakcemile

cnm böyle düşünmemelisin ben en umutsuz zamanımda yanıldığımı görüm tecrübeyle sabittir sonrası bnm için süper oldu hayat sürprizlerle doludur unutmaa

cnm sana aynen katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…