Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu herkesin bir ihtiyaci cok dogal bisey ama allahtan hayirlisini iste ve acelede etme bence yoksa sevgi yerine daha kotu seylerle karsilasabilirsin .allahim karsina hayirli birisini cikartsinopuyorumnanaktankızlar sevgiye çok ihtiyacım karşı cins tarafından ama bir türlü önüme dogru insan çıkmıyor artık çıkacagınıda düşünmüyorum çalışan biriyim ama olmuyor bir türlü fenada sayılmam ama olmuyor herşey nasip ama artık hiç umudum klamadı ne olacak bilmiyorum
doğru insan neye göre doğru ..bir kere mükemmeli yok bunların .kafana uyan mazlum birini bulursan hemen kap.bunların doğrusu yok anam.biraz eğrisi olanı buldunmu tamamdır.illaki bir yerde yamuk yapıyorlar...sen yinede acele etme.ama fazlada inceleme .bir zamana kadar seçersin.birzamandan sonrada seçilmek zorunda kalırsın.Allah gönlüne göre versin........
Kazık yemekten bıktıgın ve yetti be istemiyorum artık kimseyi, ne aşkıymış ne sevgisiymiş istemiyorum dediğin an cıkıyor wallaaaoda bi arkadasındediğin gibi uyumluysa, iyiyse, anormallikleri, yalanları yoksa, anlaşıyorsan bırakma devam et..kaydirigubbakcemile