sevglm

Yani bacılarım diyince siz sadece kapalılara mı söylediğini sanıyorsunuz?Birçok açık bayanda orada oluyor.
Neyin çıkarı için takılıyor türban acaba?Evet 10 yıl önce binlerce insan başörtüsü durumundan özgürce üniversiteye bile gidemedi bunca insan.O zamanda o insanların haklarını savundun mu?Özgürlükse herkese özgürlük arkadaşım.Sana bana değil herkese özgürlük.

keyiflerindemi sokulmadılar üniversitelere millete baskı yapıyorlardı okullarda bakın bugün bile böyle zırtapozun biri çıkıp baskı yapıyor ki foruma bakın böyle kaç konu var. aihm bile onayladı bu yasağı 3 kere hem de. demek ki gerekliydi.

haksa herkese hak alevilerin haklarını savundunuzmu?
eşcinsellerin haklarını?
çerkeslerin romanların haklarını?

Dimi kapalılar millete baskı yapacağı yere açıklar yapsın mantığı.
Daha fazla elimi yazıpta banlanmak istemem.
Siz bu yazdıklarınız haklarını savundunuz sanırım yazdığınıza göre.

ilk sayfaları okuyup yorum yapma gereği duydum.
bizdede kadın erkek ayrı yemek yer.. örf ve adetimiz gereği.. kalkıp dayımla yemek yerim. ama başkasıyla kolay kolay yiyemem. dışarda iş arkadaşlarımda yerim.. benim ailemin örfüne adetine bağlıyım. ben yobazmıyım?

Simdi niye sevgiliymis ayni sofrada yemek bile olmazken?

İsine boyle mi geliyormuş yoksa??
sizlere sonuna kadar katılıyorum. aynen bu işte

Dimi kapalılar millete baskı yapacağı yere açıklar yapsın mantığı.
Daha fazla elimi yazıpta banlanmak istemem.
Siz bu yazdıklarınız haklarını savundunuz sanırım yazdığınıza göre.

açıklar kime baskı yapmış bugüne kadar örtündü diye kimse dövülmedi bu ülkede ama türban takmadı diye dayak yiyen çok kişi gördüm.

sizin hak tanımınız sadece kafaya çaput bağlama sanırım. eşcinseller, aleviler romanlar umrunuzda değil.

Doğu kadinlari mulayimdir derken? Her şeye he mi derler diyorsunuz yani?
Bi tek sizin esiniz böyle bence. Ben de doguluyum, eşim de Doğulu hic bizde öyle evlenmeden önce rol yapmak, kadini susturmak, söz hakki vermemek falan yok. Bu karakterle alakali. Dogulu olup olmamasiyla alakali değil.

Bizde de boyledir. Bizim bayan erkek yemek masalarimiz ayridir. Bildim bileli hep boyledir. Esimin arkadasiyla esi gelse bayanlar ayri erkekler ayri yer. Amcamla otururm, abimle otururum yerim ama yabanci bir erkekle oturup da yiyemem. Böyle bildim ve boyle de uygulayacağim insallah. Bu benim yobaz olduğum anlamina mi gelir? Cok sacmA cok..

arkadaşlar konuyu dine ve siyasete getirmeden yazalım lütfen.

hiç kusura bakmayın bu konu da tam da siyaset konusu kaç tane konu okudum burada benzer formatta erkekler el birliğiyle türban dayatması yapıyorlar siyaseten prim yapmak için yoksa öyle beğendiği kızı niye değiştirmek istesin?

düğünü nasıl yaparsınız bilemedim açıkçası ..
ama kendin kapanmak istiyor musun önemli olan buu ..
zorla olacak işler değil bunlarrrrrrr ..

Çok merak ettigim için sormak istedim (konudan bagimsiz cidden merak ettim )

mesela siz esiniz , esinizin is arkdasi (erkek) ve esi geldiğinde ikisi ayri yerde siz başka yerde mi yiyorsunuz?

Cay içerken ya da muhabbet ederken de mi oturmuyorsunuz? Yani erkekler başka odada kadinlar başka odada mi misafirliği sürdürüyor..

Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
Biz de doguluyuz ama öyle değil yani tamtersi ben sevgilisi babamla tanistirdim ve tüm sülale biliyor bunun bölgeyle değil kişiyle alakasi vat

Evet öyle. Hoş geldin diyoruz tabiki. Ama erkekler kendi sevdigi muhabbetlerden. Kadınlar da kendi sevdigi muhabbetlerden konuşuyor. Ayri odalarda.
Erkeklere erkekler, bayanlara da bayanlar hizmet ediyor.
Biz hep böyle gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…