- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi prensesim_1234
-
siz doğulu olduğunuz için sorun yaşamıyosunuz zaten..
yani benim de birsürü doğulu arkadaşım var, hatta en yakın arkadaşlarım doğulu ve çok seviyorum..
ancak doğulu bir erkek en iyi kendi kültüründen biriyle anlaşır bana göre..
çünkü doğu kadını itaatkardır, mülayimdir..ve doğu erkekleri tüm kadınları kendi anneleri kız kardeşleri gibi sanıyolar..
ben çok rahat bi ailede yetiştim..babam bile giydiğime, gittiğim yere bişey demezdi..
eşim bu noktalarda beni rahat görünce sen nasıl kadınsın diyo mesela..
ya da kendisine cevap verince "karşında kocan var,susmayı bilcen"diyo..neden? çünkü annesinde, görümcemde ve tüm çevresinde o tarz kadınlar görmüş beni yadırgıyo oyüzden...
Evet sevgilm siirtli
Zihniyet şu canım karısını kapatır milletin açığına bakar , biraderi ile aynı masada oturtmazken karısını , oturtur kucağına elin avradınıSevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
Aynen..Bir insan sevdiği insanı niye değiştirmeye çalışır anlayamıyorum...Sizi önce açık görmüş,böyle beğenmiş,böyle sevmiş şimdi kalkıp da ''kapan'' demenin amacı nedir yani ? Doğulularda adet falan değil ayrıca bu durum.
Konuyu siyasete bağladınız ya helal vallahi size.akp döneminde arttı bunlar nemalanmak için baskı yapıyorlar kızlar sevgililerinizi iyi seçin böyle yobazlara prim vermeyin zaten dinimizde başınızı örtün diye bir madde olmamıştır bunlar hep arap uydurmaları. aaah ah.
Konuyu siyasete bağladınız ya helal vallahi size.
Akp ile alakası ne anlamadım.Bu kadar dar ve sığ düşünmeyelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?