sevglm

Az önce de konuştuk sizinle ama hala genelleme yapıyorsunuz. Sizin yaşanmışlıklarınız öyle olabilir, karşınıza size uymayan insanlar çıkmış olabilir ama bunu genellemeyin lütfen. Doğulu kadın itaatkardır ne demek yahu? Ben doğuluyum neden itaatkar değilim o zaman? Annem de itaatkar değil nedense. Ama babam çok mülayim bir insandır mesela. Baba evinde açık giyinirdim, koca evinde de açık giyiniyorum, eşim ağzını açıp tek kelime etmedi bu konuda şimdiye dek. Bütün sülalemde erkekler eşlerini başlarının üstünde taşır. Benim bildiğim doğu kültüründe kadının yeri çok önemlidir mesela. Bu arkadaşın bahsettiği şeyleri ne kendi sülalemde gördüm, ne eşiminkinde. Ya siz doğuyu ve doğu kültürünü yanlış biliyorsunuz ya biz.

Eşinizin ailesinden yola çıkarak genellemeyin tekrar rica ediyorum.

Benim babamda.dogulu ama yobaz degil , dogulu insanda boyle degil.
Yetistirilme tarziyla alakali.

Ayrica sevgiline selam soyle seninle suan nikahi yok , gunah isliyor bilgisine.

siz Allah istemiş kapanmamışsınız.şimdi o söyledi diye mi yapıcaksınız.çok yanlış.hem onun isteği hem sizin düşünmeniz.kalbinizden gelmiyosa sakın yapmayın.

Benim erkek arkadaşım da doğulu ama boyle bir şey yok onlarda. . Sanırım her yere göre, yöreye göre değişiyor.

Ayak uydurmaya valisma bunlar sana hos gelmiyorsa belki evliliginizde baska problemler cikabilir dicem ama%90 uymaya calisip evlenirsin pisman olmada

'Sevgln' çok biliyomuş. Bence sen bırak bunu bu tipler kadına da değer vermez çünkü. Kendi kültüründen birini bul. Kültür çatışması başka şeye benzemez saygı olmadıkça..

Evet sevgilm siirtli

Eşim siirtli ve arap. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Hemen hemen bütün sülalesi hacıdır ama beni gördüklerinde dayıları falan öper sarılırlar. Onlar beni ben de onları çok severim. Bazen kadın erkek ayrı oturur ama günah diye değil daha rahat olduğumuz için. Bana kimse kapan demedi. Aile de açıklar da var kapalılar da.

Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
Zihniyet şu canım karısını kapatır milletin açığına bakar , biraderi ile aynı masada oturtmazken karısını , oturtur kucağına elin avradını (üniversitede bir arkadaşımız bu hatayı yaptı, yazık kızcağız 23 yaşında hamile haliyle dul kaldı)

Doğulular böyle değil... ama istisnalar var.. karslılarda çok gördüm ben bunu
Bence kadına hakaret bu... hazırla masayı çekil kenara.. o ne öyle yaaa haremlik selamlık.. kendilerine güvenimi yok bu tür insanların. Nikah düşenlerle birarada yememek.. ayy aşırı gericilik bu.. Saygı duyarım ama ben böyle bir ortamda bulunmak istemezdim.

Aynen..

akp döneminde arttı bunlar nemalanmak için baskı yapıyorlar kızlar sevgililerinizi iyi seçin böyle yobazlara prim vermeyin zaten dinimizde başınızı örtün diye bir madde olmamıştır bunlar hep arap uydurmaları. aaah ah.

Konuyu siyasete bağladınız ya helal vallahi size.
Akp ile alakası ne anlamadım.Bu kadar dar ve sığ düşünmeyelim .

nasıl güzel sevgiliymiş o öyle.
kapalı bayanla sevgili olaydı madem öyle.
he birde tutucu ailesi varsa. siz(sevgilisi) neden varsınız.
el ele tutuşup geziyorsunuz

Konuyu siyasete bağladınız ya helal vallahi size.
Akp ile alakası ne anlamadım.Bu kadar dar ve sığ düşünmeyelim .

çok alakası var çok sırf çıkar için takılıyor o türbanlar başbakan bile çıkıp benim bacılarım diyor sanki diğer kadınlar bacısı değilmiş gibi.. erkekler de baskı yapıyor böyle bundan 10 sene önce millet dinsizmiydi? bu kadar sorun olmuyorduda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…