- Emoji Skoru
- 9.867
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi prensesim_1234
-
Evet öyle. Hoş geldin diyoruz tabiki. Ama erkekler kendi sevdigi muhabbetlerden. Kadınlar da kendi sevdigi muhabbetlerden konuşuyor. Ayri odalarda.
Erkeklere erkekler, bayanlara da bayanlar hizmet ediyor.
Biz hep böyle gördük.
Hayatındaki insanın seni olduğun gibi kabul etmesi önemli. Yani kapalıysan açıl demeye hakkı olmadığı gibi, açıkken kapan demeye hakkı yok. Sen birilerine şirin gözükmek için yapmamalısın bunu.Gercktn istedigm zaman kapnirm bn zatn
gerçekten ne kadar farklıyız birbirimizden. yanii türkiye bir mozaik boşuna dememişler. ben bu yaşantıları inanın kkda okuyarak öğrendim.Evet öyle. Hoş geldin diyoruz tabiki. Ama erkekler kendi sevdigi muhabbetlerden. Kadınlar da kendi sevdigi muhabbetlerden konuşuyor. Ayri odalarda.
Erkeklere erkekler, bayanlara da bayanlar hizmet ediyor.
Biz hep böyle gördük.
gerçekten ne kadar farklıyız birbirimizden. yanii türkiye bir mozaik boşuna dememişler. ben bu yaşantıları inanın kkda okuyarak öğrendim.
evet. bende hiç görmemiştim. ne ailemde ne arkadaşlarımda ne çevremde..Ben de onu dusundum. Ve hic boyle yasantisi olan kimse gormedim etrafimda kalabalik ailemde. Ama bu sitede fazlaca var. Bu insanlar nerde ben niye gormuyorum gercek hayatta?
gerçekten ne kadar farklıyız birbirimizden. yanii türkiye bir mozaik boşuna dememişler. ben bu yaşantıları inanın kkda okuyarak öğrendim.
aynen öyle..biz renk renk çiçekleriz aslında...tartışmadan görebilsek. hakaret etmeden sevebilsek, keşke. ..
biz renk renk çiçekleriz aslında...tartışmadan görebilsek. hakaret etmeden sevebilsek, keşke. ..
Bu linkin bu konuyla ne alakası var arkadaşım?
yahu arkadaşım baskı yapanlara mı demiş kız ya...böyle kutuplaşa kutuplaşa insanımız cephelere ayrıldı zaten..böyle baskı yapanlar varken neyin rengi neyin çiçeği ki?