işte bana olan da bu..sevidigm herseyim dedgim evlenmeyi düşündügüm insanla ayrıldık
uzak sehirlerdeydik biz çok uzak..Maraş'ta ben Ankara'da
2 ay sonra tam bir yıl olacaktı..ama olmadı
daha öncede ayrılıklarımız oldu tartısmalarımız oldu
hep yeniden başladık tekrar güvendim ona inandım..
bu son olayda benim tek bir lafımla bitirdi ilşkimizi
ona artık ugrasamıyrum dedim.....
bu laf çok agrına gitmiş unutamazmış ve gözünü kırpmadan bitirdi...
aglıyrum sürekli dayanamıyrum ilkimdi o insan benim
şimdi ben nemi istiyrum?
birileri akıl versin kendi aklım bana yetmez oldu..
biri desinki;
içimdeki sancılar hiç geçmez sandım ama geçti
gözyaşlarım durmaz sandım ama durdu
bida nefes alamam sandım ama yaşıyrum unuttum desinn....
okuyan herkese tesekkür ederim
buda dertmi demeyin küçümsemeyin
evet benim derdim bu!
ilk aşkmış ilk öpücükmüş ilk hayalmiş ilk terkedilişmiş oldu bitti geçti gitti o kadar sudan bir sebeple terkedilip o kadar zor zamanlar geçirdim ama kısmen geçti 3 ay bitti bazen aklıma geliyor nefret ediyorum ama anılar da kalbimi acıtıyor ve bazen geri gelse iyi ki geldin diyeceğimi biliyorum bundan da nefret ediyorum bu kendine ihanet etmek gibi rezilce bir hal...
işte bana olan da bu..sevidigm herseyim dedgim evlenmeyi düşündügüm insanla ayrıldık
uzak sehirlerdeydik biz çok uzak..Maraş'ta ben Ankara'da
2 ay sonra tam bir yıl olacaktı..ama olmadı
daha öncede ayrılıklarımız oldu tartısmalarımız oldu
hep yeniden başladık tekrar güvendim ona inandım..
bu son olayda benim tek bir lafımla bitirdi ilşkimizi
ona artık ugrasamıyrum dedim.....
bu laf çok agrına gitmiş unutamazmış ve gözünü kırpmadan bitirdi...
aglıyrum sürekli dayanamıyrum ilkimdi o insan benim
şimdi ben nemi istiyrum?
birileri akıl versin kendi aklım bana yetmez oldu..
biri desinki;
içimdeki sancılar hiç geçmez sandım ama geçti
gözyaşlarım durmaz sandım ama durdu
bida nefes alamam sandım ama yaşıyrum unuttum desinn....
okuyan herkese tesekkür ederim
buda dertmi demeyin küçümsemeyin
evet benim derdim bu!
gözden ırak olan gönuldende ırak olurmus bilhassa bunu yasayan biri olarak söyleyebılırım hemde 4 yıl snucta ayrıldık ben sırf onunla bırlıkte olayım dıye onun oldugu yerde okudum üniversiteyı ama cok pişmanım suan da yanına gittim gercekten tanıdım onu ve bana göre bırı olmadıgını ancak yanındayken anladım telefondan msnden anlasılmıyo malesef....! ayrıldık cok agladım o kadar şeye ragmen cok üzüldüm kendıme kızdım ne den 4 yılım gitti bu insana benım neden degerlı zamanımı bu insana harcamısım son pişmanlık fayda etmedı tabı....ama emın ol 1 ay sonra gectı hersey hayatım normale döndu 6 ay sonrada dönup arkama baktıgımda neden ağladım sankı o gun dedım o kişi gözyaslarıma bıle degmezdıkı benım...en buyuk hatayı yaptı bana ...herşey gectı gitti 4 yıldırda baska biriyle birlikteyım hatta nişanlandım ....sözün özü hiç bir acı kalıcı degıldır suan anlayabılıyrum senı ama emın ol gecıyo eser kalmadan.......
benim sana yazabilecegim,insan kendi derdine deva olamiyor...suan senin konunu okudum ve düsündüm kendikime niye bu sekil bakamiyorum...yani o lafi bahane mi ediyor
geçene kadar çok can yakıcak ama geçiçek inş.
bu günler banada nasip olur
İnsanın nasıl içi yanar, nasıl gururu ile o tarifi imkansız sevgisi arasında çaresizce sıkışır kalır çok iyi bilirim. Yakar geçer, deler geçer ama mutlaka bir gün geçer.
Evet canın daha çok yanacak ama geçecek inan.
Ben ayrılıktan 9 ay sonra güle oynaya gittiğim bir gezide aniden onun lafı geçince fenalaşmış ve otobüsü durdurmak zorunda kalmıştım. Nefes alamıyordum çünkü. Daha neler neler yaşadım öncesinde... Annem de benimle ağladı oturup. Allah sabır versin sana da. Çok zor bir süreç.
Şimdi diyorum ki hiç değdi mi öyle bir insan için bu kadar mahvolmaya? Değmedi ama onşarı yaşamadan da atlatılmıyor ki. Umarım sen benim kadar kötü hallere düşmezsin.
Evet canın daha çok yanacak ama geçecek inan.
Ben ayrılıktan 9 ay sonra güle oynaya gittiğim bir gezide aniden onun lafı geçince fenalaşmış ve otobüsü durdurmak zorunda kalmıştım. Nefes alamıyordum çünkü. Daha neler neler yaşadım öncesinde... Annem de benimle ağladı oturup. Allah sabır versin sana da. Çok zor bir süreç.
Şimdi diyorum ki hiç değdi mi öyle bir insan için bu kadar mahvolmaya? Değmedi ama onşarı yaşamadan da atlatılmıyor ki. Umarım sen benim kadar kötü hallere düşmezsin.
''artık ugrasamıyorum'' dediginiz icin biten bir iliskinin arkadasindan uzulmeyin, bahaneymis bu lafiniz ayrilmak icin...
ugrasamiyorum lafiyla iliskiyi sonlandiran bir insanin sevgisinden süphe ederim ben...
tamam insan alinir, kirilir bu lafa ama iliskiyi bitirmek biraz agir kaciyor...
sana söyleyebilecegim tek sey, evet geciyor ve gectiginde bu muydu yani diyorsun, unuttuguna sasiriyorsun hatta...
ilk ask her zaman farklidir ama inan simdi ilk askim icin harcadigin onca yila üzülüyorum...
zaman gercekten sadece zaman tek ilac...
git gez, arkadaslarinla görüs, bir kursa git, yeni hobby edin ama asla daha fazla üzülüp aglama...
derdin büyüğü küçüğü olmaz. kişiden kişiye değişir... derdini anlıyorum hepimizin bir dönem yaşadığı şeyleri yaşıyorsun sende. unutulmaz diyorsun ama dönüp baktığında unutuluyor. zaman zaman zaman... maalesef zaman lazım sana. ahh ahhhhhh sıkıcı bir dönem gibi görünsede hayatında ki en gerçek duyguları yaşadığın zamanlar. somnra istesende birisi için bu kadar yanamıyosun. sonra zamanzaman zaman geçtikçe kahrolası zaman sadece yüzünü güldüren bir hatıra olarak kalıyor. olumsuz yönlerini yıllarca görmüyosun hayallerinde büyüttükçe büyütüyorsun ama hayat kadar gerçek birşey yok... geçecek canım. verdiği hasar ne kadar az olursa okadar güzel hatıran olur. inşallah hayatın boyunca hatırladığında tebbessüm edebileceğin bir aşk hikayen olsun... rahatlıkla söylüyorum. yaşadım geçti gitti. şimdi çoook huzurlu çooooooook mutlu bir yuvam var. eskiye dönüp bakmıyorum. sadece böyle konuları okuyunca aklıma geliyor ve gerçekten gülümsüyorum.darısı senin başına hayatım. kendini sakın üzme...
tam 9ay sonramı...inş canım inş düşmem kimsede düşmesin bu duruma Allah hepimizn yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?