Harika iste bu .. mutlu ediyorsa almisa vermişe takılmaz.. ..Durumumuz kötü değil gelirimiz var. Eşim hediye almaz öyle pastalar kutlamalar falan olmaz bizde. onun kredi kartından ben kendime hediye alırım
Ama sevildiğime o kadar eminim ki gözüm arkada değil Allah razı olsun ondan beni hediyelerle değil sevgisiyle güveniyle mutlu ediyor :)
Sabah işten geldiğinde bana sarılmadan öpmeden saçlarımı okşamadan uyumaz.
İşten geldiğimde bazen evde olur ayakkabımı çıkarana kadar kapıda bekler sarılır gülerek karşılar. İşten eve koşarak gelir.
Hiç beklemiyorum ondan hediye falan. Yanımda olsun yeter. :)
Erkekleri değiştirmek için uğraşmayn yapamazsın, Allah karşına sana değer veren birini çıkartsın ,ama şunu unutma erkekler konusunda tecrübeli, ve evli biri olarak söylüyorum ki ne kadar seversen,peşinde gidersen o kadar itilirsin, o yüzden sevsen de çok yüz verme ,hani atasözü var ya aynen bunu dene.s.... yaranırmış bu söz o kadar çok dogru ki:)Kara bahtim kör talihimBenim önceki sevgilim de böyleydi
Aaaaa o zaman bırakın yahu. Ne duygularınızı ne zamanınızı bu hödüğe harcamayın lütfen. Bu adam sizin onu sevmenizi, şımartmanızı seviyor sadece. Çok yıpranırsınız bence.Ta kendisi
Yan yana mutluyuz dediğiniz, kaç kere bir araya geldiniz ki? Adam tenezzül edip yanınıza gelmiyor zaten. Başından beri falsolu, kendini beğenmişin tekiydi sevgiliniz.Yanyanayken mutluyuz ama uzak mesafe ilişkisinde bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Yanyana olsak ben bu kadar hediye surpriz falan beklemezdim
Konu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksaAaaaa o zaman bırakın yahu. Ne duygularınızı ne zamanınızı bu hödüğe harcamayın lütfen. Bu adam sizin onu sevmenizi, şımartmanızı seviyor sadece. Çok yıpranırsınız bence.
Keinlikle haklısınız. Ne güven veriyor, ne sevdiğini hissettiriyor. Geriye ne kalıyor zaten...Konu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. zorla guzellikte olmaz..ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksa
Ok, ama imkan varsa cok sacma yine.. zorla guzellik olmazin en basit ornegi
Onceki konusundada soyledi herkes ama konu sahibi inatla israrci.. tek erkek o degil dunyada.. ve baska bir erkegide sevebilir konu sahibi, vazgecemeyecek birseyi bir huyu olur tamam derim ama herif vasat.Keinlikle haklısınız. Ne güven veriyor, ne sevdiğini hissettiriyor. Geriye ne kalıyor zaten...
Evli değilsiniz sanirim evli değilseniz ve böyle hissediyorsanız nolur evlenmeyin lutfen bütün kalbimle söylüyorumİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
İşte bu. Konuyu açan arkadasa karşı bu denli ilgisiz oluşu ve ince dusunmuyor oluşunun tek sebebi, ona icinden gelmemesi.Geçinmeye gönlü olan geçinir, anlaşmak isteyen orta yolu bulur, telafi etmek isteyen eder, önemseyen gösterir. Kısacası "Ben böyleyim" diye bir şey yok, "Ben sana karşı böyleyim" diye bir şey var.
Kusura bakmayın, aklımda kalmamış, bulustunuz mu daha önce?Ta kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?