Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Harika iste bu .. mutlu ediyorsa almisa vermişe takılmaz.. ..

Seven insan sürekli görmek ister. Bahanelerin arkasına sığınmaz, engelleri aşar gelir. Biz özel zamanların dışında sık sık birbirimize hediye alırdık. Hala eşim bazen sebepsiz çiçek alır gelir. Hediyelerin maddi değeri önemli değil. Herkes bütçesine göre alır. Önemli olan düşünmesi

İlişkiyi besleyen şeyler böyle küçük jestlerdir. Eşim geçinilmesi çok zor bir insan. Ama bütün özel günlerimizde beni onere eder. Bunlar için çaba harcar. Evlilik teklifinde, doğumumdan bir gün önce yaptığı tüm süprizlerde gözlerim doldu. Benim bütün zorluklar karşısında evli kalmamda herhalde en büyük faktörler bunlar.

Annenize söylediniz diye ömür boyu istemediğiniz biriyle olmak durumunda değilsiniz.
Instagramda herkes deli divane oraya takılmayın derim.
Çiçek olayına da takilmadim ben olabilir bazıları çiçek almayı sevmiyor para vermeyi saçma buluyor vs. bu da anlaşılır.
Aldığı kıyafetleri de almayı beceremiyor olabilir bazı insanlar hediye almak konusunda çok kötüdür gider en kötü şeyi alır istemeden.

Çok daha temel şeylere takılın derim 7 ayda gelmemesi mesela büyük sorun.
Uçaktan korkuyor olabilir ama başka yollar denenebilir belki.
2 yıl boyunca orda mi kalmak zorundasınız ?
Sizin gidip gelmeniz kolay mı mesela bı orta yolu bulun bu konuda.
Yani ondan da hayatını değiştirmek istemek ne derece doğru bilemedim.
Sizin bulundugunuz yer neresi onunki neresi ?
O daha rahat bir yerde yaşıyorsa gelip sizin yaninizda yaşamak istemeyebilir bu normal bence.

Kara bahtim kör talihim Benim önceki sevgilim de böyleydi
Erkekleri değiştirmek için uğraşmayn yapamazsın, Allah karşına sana değer veren birini çıkartsın ,ama şunu unutma erkekler konusunda tecrübeli, ve evli biri olarak söylüyorum ki ne kadar seversen,peşinde gidersen o kadar itilirsin, o yüzden sevsen de çok yüz verme ,hani atasözü var ya aynen bunu dene.s.... yaranırmış bu söz o kadar çok dogru ki:)

Yanyanayken mutluyuz ama uzak mesafe ilişkisinde bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Yanyana olsak ben bu kadar hediye surpriz falan beklemezdim
Yan yana mutluyuz dediğiniz, kaç kere bir araya geldiniz ki? Adam tenezzül edip yanınıza gelmiyor zaten. Başından beri falsolu, kendini beğenmişin tekiydi sevgiliniz.

Bir ilişkide kendinizi değerli hissetmiyorsanız devam etmeyin boşuna, böyle bir adamla evlilik konuşuyorsunuz birde.

Yaşla da alakası olduğunu düşünmüyorum, eşimle aramızda 7 yaş var, isteyen , değer veren herşeyi yapıyor, bahaneler uydurmuyor.

Aaaaa o zaman bırakın yahu. Ne duygularınızı ne zamanınızı bu hödüğe harcamayın lütfen. Bu adam sizin onu sevmenizi, şımartmanızı seviyor sadece. Çok yıpranırsınız bence.
Konu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksa
Ok, ama imkan varsa cok sacma yine.. zorla guzellik olmazin en basit ornegi

Konu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. zorla guzellikte olmaz..ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksa
Ok, ama imkan varsa cok sacma yine.. zorla guzellik olmazin en basit ornegi
Keinlikle haklısınız. Ne güven veriyor, ne sevdiğini hissettiriyor. Geriye ne kalıyor zaten...

Bence ilişkiye bakışınız farklı, siz mutsuzsunuz. Değer görmek böyle olur mu olmaz mı diye tartışabiliriz ama dipsiz bir kuyu, herkesim fikri farklıdır. Ama siz kendinizi değersiz hissediyorsanız farklı karakterdesiniz demektir. Hala birlikte olmanız için bir sebep yok gibi. Sevgilinizi dinlesek ona da belki hak vereceğiz ama önemli olan sizin bu şekil beklentileriniz var ve karşılanmıyor. Sevgilisiniz sonuçta daha fazla bağlanmadan bitirin derim.

Bu şikayet ettiğiniz durumlar hep var olacak farkındasınız değil mi? Evlenseniz de mutsuz olacaksınız ve sonra buraya boşanmak istiyorum başlıklı konular açacaksınız. Çünkü beklentileriniz belli ve kişi buna karşılık vermiyor. Adam böyle yani, değişmez. Haa ben çok seviyorum,ölüyorum aşkımdan diyorsanız orası ayrı. Ama onun da miadı var. Sonra yaş ilerliyor ve mantık devreye giriyor. Neden çekmişim ki bu adamı devresi başlıyor. Mutsuz olacağınız,dürterek iş yaptıracağınız bir adamla ilişkiden söz ediyoruz ve ömür geçiyor. Düşünün derim.

Keinlikle haklısınız. Ne güven veriyor, ne sevdiğini hissettiriyor. Geriye ne kalıyor zaten...
Onceki konusundada soyledi herkes ama konu sahibi inatla israrci.. tek erkek o degil dunyada.. ve baska bir erkegide sevebilir konu sahibi, vazgecemeyecek birseyi bir huyu olur tamam derim ama herif vasat.

Bi kere karsilikli begeni yok.. bu kiz begeniyor cok herifi ama o surekli burnuna yuzune yan profiline takmis.

Esim bana der bazen burnun kocaman diye sen kendi burnuna bak derim.. oyle sakalasiriz, ama sakayi kaldirma sebebim burnumun buyuk ve cirkin olmamasi.. eger gercekten kompleks yapacak olsam soyletmezdim mesela..

Bu kiz baya kompleks yapti onceki konusunda.. omur boyu surekli bunla
Mi ugrascaksin? Guzel bakimli olalimda, surekli
Kendimizi begendirmekle
Mi ugrasalim?

Evli değilsiniz sanirim evli değilseniz ve böyle hissediyorsanız nolur evlenmeyin lutfen bütün kalbimle söylüyorum
Her kadın sevildiğini görmek ister böyle barzolarla ömür geçirip değersiz hissetmek istemez

Geçinmeye gönlü olan geçinir, anlaşmak isteyen orta yolu bulur, telafi etmek isteyen eder, önemseyen gösterir. Kısacası "Ben böyleyim" diye bir şey yok, "Ben sana karşı böyleyim" diye bir şey var.​

İşte bu. Konuyu açan arkadasa karşı bu denli ilgisiz oluşu ve ince dusunmuyor oluşunun tek sebebi, ona icinden gelmemesi.

İçinden gelen insan, neler neler yapmaz ki. Konuyu açan arkadaş da, adam ilgisiz davrandikca daha üstüne düşüyor, Daha bı beklenti içine giriyor gibi. Ben olsam olduğu yerde bırakır, giderim bu ilişkiden. Boyle ilişki mi olur, Safi uzuntu, hayal kırıklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…