Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Şöyle ki. bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Hiç arkadaşım yok. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim yok. Ben de çıktım kendime bu gün pasta ve kahve ısmarladım. Afiyetle yedim. Yolda da kendime çiçek aldım eve geldim. Bir de küçük bira aldım kendime akşam içeceğim.
İnsanlardan beklentiyi keseli çok oldu. Siz de kendinize çiçek gönderseniz olmaz mı?

Ben bunlari dert ediyorsam,gun gectikce sogurum zaten..
Birktikce birikir,birikir..En son tasar,patlar..
Bence mizaci bu..Konus desem bile adamin icinden gelmedikten sonra 10 demet gulde gonderse nafile bence..
Yani sen durttugun icin degil kendisi istedigi icin yapmali bazi seyleri.
Yapi olarak fark iyidir ama sizinkisi cok fazla..
Bir kadin sevildigimi hissetmiyorum diyorsa bence olay bitmistir.
Tabi bu benim dusuncem..

"Bir gönül inceliğidir, bir insana değerli olduğunu hissettirmek..."

Gönlü ince olmayan kişi çokta değer vermiyordur.
Erkekler ince düşünemez diye bir şey yok, sevmeyen erkek ince düşünmez. Önemsemez.
Daha sevgiliyken bunları hissettiren biriyle evlilik düşünmemek gerek.
Evlenince düzelir sanmayın, nikah sadece medeni hali değiştirir ama karakteri asla.
Sevilmediğiniz, değersiz görüldüğünüz, kıymetsiz hissettirilen hiçbir yerde ve ilişkide kalmayın.

sizi sevmiyor ama evlilik için uygun buluyor , daha uygun bulursa sepetler . şimdilik elde dur diyor. 2 sene içinde gezsin tozsun bekarlığın tadını çıkarsın. zamanı gelince kimse olmazsa siziznle evlenir

Benim eşim de özel günler harici sebepsizce hediye, çiçek vs almaz. Ama sevildiğimi her daim bakışından, konuşmasından hissederim. O sebepten dert etmem.

Ancak yanınıza gelmemesi ve uçağı bahane etmesi odunlukla izah edilemez. Bence sevilip sevilmediğinizi sorgulayın.

sizi sevmiyor ama evlilik için uygun buluyor , daha uygun bulursa sepetler . şimdilik elde dur diyor. 2 sene içinde gezsin tozsun bekarlığın tadını çıkarsın. zamanı gelince kimse olmazsa siziznle evlenir
daha beğendiği birini bulursa o zaman da sepetler ki. görüntülü konuşurken yan dön burnuna bakayım diyen bi tipten bahsediyoruz. hastayım şu hemcinslerimin kendilerine paçavra muamelesi yapan adamların peşinde perişan olmalarına ya. sen kimsin ki bana yan dön burnuna bakıcam gibi bi cümle kurabiliyorsun? zamanında tanışıklığım ve beğenim olan biriyle sosyal medyadan ekleşip yazışmaya başlamıştık. ben de belki birbirimizi daha yakından tanırız diye mutlu olmuştum yalan yok. birbirimizi biliyorduk aslında okuldan ama uzun zamandır görüşmemiştik. neyse muhabbet vs gayet süper giderken bu bana boydan resim atar mısın falan dedi. zaten biliyor aslında bu bir. ikincisi, zaten hesabımda fotoğraflarım var paylaşmışım kendimi, neye benzediğimi biliyor. kalkıp da boydan resim istemesi canımı sıktı, kestim konuşmayı. tek satır açıklama da yapmadım. kilo ve boy sorunum yok, e kendimi seviyorum. ama ben dünya güzeli de olsam kimse bana öyle bir muamele yapamaz. çiftlikten at mı beğeniyor? ben ona kalksam, ufaklığın resmini at bakayım kaç santimmiş edasında konuşsam ne yapardı acaba yani karşısındaki kadına bu muameleyi yapan heriften düzgün hediye beklemek, düşünce beklemek, dahası sevgi beklemek beyhude.

. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Annene söyledin,ne olacak ki? Millet davettiyeler gittikten, amcası eniştesi Nişanda altın taktıktan sonra ayrılıyor. Annen çok çok 'iyi yapmışsın kızim' der, ne diyecek ki

Anlattığınız hikayede hiç bir sevgi belirtisi göremedim. Mesele şu adam böyle mi seviyor yoksa sevmiyor mu?

Ben konuyu okumadan dalmışım başlığa böyle bir adamdan hediye beklemek çok yersiz canım ya sevgisi yok ki hediye alsın. Ben uzaktan uzağa olan ilişkilere hiç güvenmiyorum. Kör kütük olanlar var mı ? Var ama 10 da 1 ihtimal falan.
Bul şöyle dalyan gibi yanında gezdireceğin mis gibi bi delikanlı bırak şu malımsı yaratığı. Sevgi öyle zor hissettirilen bir şey değil ki bi bakışa neler sığdırır insan. Yok yüksekten korkuyomuş yok vakti yokmuş. Ya bi yürüsün gitsin. Hislerine güven ve ayrıl.

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere

Ankaradaysanız tanışanım birlikte bira içelim

Bi Ankara buluşması yapmayı istiyorum tanışalım kaynaşalım

Yok ocak ve şubat ayında görüştük biz. Ben sömestrda memlekete gittim o da memleketimde yaşıyor zaten

Konu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksa
Ok, ama imkan varsa cok sacma yine.. zorla guzellik olmazin en basit ornegi
7 aydır birbirimizi görmüyor değiliz ben tatilde memlekete gittim ve görüştük. Ben atanalı 7 ay oldu benim yanıma be benim yaşadığım şehri görmeye gelmiyor diye sinirliyorum

Evet orda rahat imkanı bol bir yerde yaşıyor ama benim burda 2 yıl daha çalışmak zorunda olduğumu biliyordu. Bile bile lades dedi şimdi de yan çiziyor. Ben uçakla gidip geliyorum gayet rahat ve hızlı ulaşım aracı

7 aydir hic gorusmediniz mi yani? Ya da sizin cabalarinizla mi gorusuldu? 7 ay ulke disi olsaniz anlarim da, yalnizca baska ir sehirde oldugunuz halde yaniniza gelmeyen "sevgili" olmaz yahu. 7 ay ne demek? Dusunemiyorum. Hic boyle uzak mesafe iliskim olmadi o yuzden belki tam olarak dogru degil tavrim ama, 7 ay bana cok uzun sure gibi geldi. Ucaktan korkuyorsa, otobuse binsin. Ferhat sirin icin neler yapmis :)

Halini tavrini, nazini cekmedigini dusunuyorsan, sevilmedigini dusunuyorsan, bence cokta zorlamanin alemi yok. Biraz mesafe koy araya. Bak bakalim mucadele edecek mi? Ayril demiyorum, ama aramazsa arama, mesaj atmazsa atma. Biraz tavrini koy. Mutsuzsan, mutlu veya memnun taklidi yapmana gerek yok. Belli ki tam olarak mutlu degilsin. Tavrini koy ki o da durumun ciddiyetini gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…