- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
Yazmadan edemicem bunun aynısını yaşadım hala benim de içimdedirYılbasi cekilislerinde bile sevmedigim bi kiz cikmisti bana yine de ayip olmasin diye pahali bir sey almistim(hala icimdedir)
sizi sevmiyor ama evlilik için uygun buluyor , daha uygun bulursa sepetler . şimdilik elde dur diyor. 2 sene içinde gezsin tozsun bekarlığın tadını çıkarsın. zamanı gelince kimse olmazsa siziznle evlenirİyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
daha beğendiği birini bulursa o zaman da sepetler ki. görüntülü konuşurken yan dön burnuna bakayım diyen bi tipten bahsediyoruz. hastayım şu hemcinslerimin kendilerine paçavra muamelesi yapan adamların peşinde perişan olmalarına ya. sen kimsin ki bana yan dön burnuna bakıcam gibi bi cümle kurabiliyorsun? zamanında tanışıklığım ve beğenim olan biriyle sosyal medyadan ekleşip yazışmaya başlamıştık. ben de belki birbirimizi daha yakından tanırız diye mutlu olmuştum yalan yok. birbirimizi biliyorduk aslında okuldan ama uzun zamandır görüşmemiştik. neyse muhabbet vs gayet süper giderken bu bana boydan resim atar mısın falan dedi. zaten biliyor aslında bu bir. ikincisi, zaten hesabımda fotoğraflarım var paylaşmışım kendimi, neye benzediğimi biliyor. kalkıp da boydan resim istemesi canımı sıktı, kestim konuşmayı. tek satır açıklama da yapmadım. kilo ve boy sorunum yok, e kendimi seviyorum. ama ben dünya güzeli de olsam kimse bana öyle bir muamele yapamaz. çiftlikten at mı beğeniyor? ben ona kalksam, ufaklığın resmini at bakayım kaç santimmiş edasında konuşsam ne yapardı acabasizi sevmiyor ama evlilik için uygun buluyor , daha uygun bulursa sepetler . şimdilik elde dur diyor. 2 sene içinde gezsin tozsun bekarlığın tadını çıkarsın. zamanı gelince kimse olmazsa siziznle evlenir
Annene söyledin,ne olacak ki? Millet davettiyeler gittikten, amcası eniştesi Nişanda altın taktıktan sonra ayrılıyor. Annen çok çok 'iyi yapmışsın kızim' der, ne diyecek ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Anlattığınız hikayede hiç bir sevgi belirtisi göremedim. Mesele şu adam böyle mi seviyor yoksa sevmiyor mu?İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelereŞöyle ki. bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Hiç arkadaşım yok. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim yok. Ben de çıktım kendime bu gün pasta ve kahve ısmarladım. Afiyetle yedim. Yolda da kendime çiçek aldım eve geldim. Bir de küçük bira aldım kendime akşam içeceğim.
İnsanlardan beklentiyi keseli çok oldu. Siz de kendinize çiçek gönderseniz olmaz mı?
Ankaradaysanız tanışanım birlikte bira içelimŞöyle ki. bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Hiç arkadaşım yok. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim yok. Ben de çıktım kendime bu gün pasta ve kahve ısmarladım. Afiyetle yedim. Yolda da kendime çiçek aldım eve geldim. Bir de küçük bira aldım kendime akşam içeceğim.
İnsanlardan beklentiyi keseli çok oldu. Siz de kendinize çiçek gönderseniz olmaz mı?
Yok ocak ve şubat ayında görüştük biz. Ben sömestrda memlekete gittim o da memleketimde yaşıyor zatenkız ayrıl gitsin bu nasıl bi adam, ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum ama o gündüz ben gece o işten çıkarken ben girerken sadece 3-5 dakika görebiliyorum o da aceleyle servise yetişiyor 4 gün işe gelmedi raporluydu o 4 dk göremedim diye o kadar üzüldük ikimizde anlatamamher hafta sonu muhakkak buluşuyoruz ve hafta içi izin olunca da muhakkak 8 aydır birlikteyiz
sen 7 aydır adamla bir kere görüşmemişsin olmaz öyle ilişki sanal sevgili yapacaksan bari romantiğini bul böyle odunla ömür geçmez
daha iyilerine layıksııııınnnnn
7 aydır birbirimizi görmüyor değiliz ben tatilde memlekete gittim ve görüştük. Ben atanalı 7 ay oldu benim yanıma be benim yaşadığım şehri görmeye gelmiyor diye sinirliyorumKonu sahibi bosa kurek cekiyor.. herif karaktersiz bence.. ayrica 7 aydir gormuyolarmis birbirlerini.. imkan yoksa
Ok, ama imkan varsa cok sacma yine.. zorla guzellik olmazin en basit ornegi
Evet orda rahat imkanı bol bir yerde yaşıyor ama benim burda 2 yıl daha çalışmak zorunda olduğumu biliyordu. Bile bile lades dedi şimdi de yan çiziyor. Ben uçakla gidip geliyorum gayet rahat ve hızlı ulaşım aracıAnnenize söylediniz diye ömür boyu istemediğiniz biriyle olmak durumunda değilsiniz.
Instagramda herkes deli divane oraya takılmayın derim.
Çiçek olayına da takilmadim ben olabilir bazıları çiçek almayı sevmiyor para vermeyi saçma buluyor vs. bu da anlaşılır.
Aldığı kıyafetleri de almayı beceremiyor olabilir bazı insanlar hediye almak konusunda çok kötüdür gider en kötü şeyi alır istemeden.
Çok daha temel şeylere takılın derim 7 ayda gelmemesi mesela büyük sorun.
Uçaktan korkuyor olabilir ama başka yollar denenebilir belki.
2 yıl boyunca orda mi kalmak zorundasınız ?
Sizin gidip gelmeniz kolay mı mesela bı orta yolu bulun bu konuda.
Yani ondan da hayatını değiştirmek istemek ne derece doğru bilemedim.
Sizin bulundugunuz yer neresi onunki neresi ?
O daha rahat bir yerde yaşıyorsa gelip sizin yaninizda yaşamak istemeyebilir bu normal bence.
25 yaşındayımYaş kaç sizin? Evli değilsiniz bir şey değilsiniz neden böyleleriyle vakit harcıyorsunuz..
Evet ocakta ve şubatta buluştukKusura bakmayın, aklımda kalmamış, bulustunuz mu daha önce?
yok kardeşim İstanbul Anadolu yakasındayım. Yine de teşekkür ederim :)Ankaradaysanız tanışanım birlikte bira içelim
Bi Ankara buluşması yapmayı istiyorum tanışalım kaynaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?