Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Güzel ablacım ilk konundan hatırladım adam aşırı derecede kendini beğenmiş bir tip, sen de kendini buna beğendirmek için uğraşmamış mıydın?Üzülmeni istemem asla ama adam böyle hasta manyak saçın böyle burnun öyle diye tek tek bakmış. Sende bir acaiplik veya eksiklik yok karşındaki insan kafadan sakat. Bu kadar yüzeysel ve materyalist biriyle zaten mutlu olamazsın. Ne bekliyordun? Tabi ki kendi görünüşü veya kariyeri için bu adam seni harcar, diğer insanların böyle tipler için hiçbir değerleri olmuyor sen ya da başkası fark etmez. Böyle tipler kimseyi sevemiyor bunu anlaman gerek ne yaparsan yap sevmeyecek. Rica ederim bu kötülüğü kendine yapma artık. Bu noktada kendine saygını kazanmanın tek yolu bence o da bu adama tekmeyi atmak.

Şimdiden sevildiginizi hissedemiyorsaniz ilerde hic hissetmezsiniz.Sizin icin caba sarf etme geregi duymuyor.Birakin boşverin hayat çok kısa deli gibi sevdiginizi sevildiginizi hissedecek yeni aşklara yelken açın.
Kesinlikle katılıyorum buradaki bir çok kadın evli ve bu aşamalardan geçmiş ve eminim bende dahil hayatında keske dediği bir çok şey var size böyle hissettiren birine güzel kalbinizi daha fazla açmayın üzülen siz oluyorsunuz ve gerçekten değmiyor emin olun

Ben eşimi en züğürt döneminde tanımıştım biz de uzun mesafeli bir ilişki sürdürdük. Yurtdışından İstanbul'a geliyordum, o da yanıma geliyordu. Gerçekten o kadar aşıktım ki, ne çiçek ne hediye hiç umrumda değildi. Ama o parasızlıkta bile gelirken bir altın kolye alıyordu mesela. Kirada evi olup çalışsaydı eminim elinden geleni yapardı benim için. Ki şu an ben sakın çiçeğe para verme diyorum
O da çok istiyorsan ayrılamazsan ben gelirim ama sen buraya elsen daha iyi olur dedi, ben taşındım. İsteseydim her şeyi bırakıp gelirdi de biliyorum. Taşındım çünkü ona güveniyordum.
Uzak yakın farketmiyor. Sizi değerli hissettirseydi o çiçeği aramazdınız. Yani kısacası "mal" bu. Evlenirseniz de böyle olacak. Siz bunu bilerek devam edin.
Ayrıca lütfen sosyal medyada gördüklerinizle ilişkinizi kıyaslamayın. Kimin ne yaşadığını bir insta hikayeden, fotoğraftan bilemezsiniz.

Evet önemli olan cicek böcek değil sevildigini hissetmek hanımlar

Onemli olan cicek hediye olsa ben kendime alirim, herkes kendine alir. Kimse bir kolye gelecek veya cicek gelecek diye evlenmez veya ilişki yurutmez saniyorum ama kadin boyle seylerden mutlu oluyorsa adamin eline yapişmamali, o cebinde akrep olmamali diye dusunuyorum. Zaten 7 aydir gelmemesi de para harcamak istememesinden kaynaklidir kim yol parasi vs verecek şimdi.

Sevdiğini hissettiren oyle degerli boyle baş taci eden opup koklayan ama bir şey gorupte "aklima sen geldin sana çok yakisirdi aldim" diyemeyen bir adam gormedim. Bana gore bunlar paket halinde oluyor.

Kadin illa bana hediye alma istemem beklemem diyorsa kendi bilecekleri şey o ayri.

Sevende imkanı ölçüsünde, elinden geleni yapar.
Gidip görmek ister, sevdiği birşeyi hediye olarak alır. Çaba gösterir, mutlu etmek ister yani.
Öyle oturduğu yerden seviyorum demekle ne. sevgi olur ne de hissedilir.

7 ay da hiç sizi görmeye gelmemiş. Uçaktan korkuyorsa otobüs ve tren ne güne duruyor. Adamın sizi görmeye niyeti yok bunları da bahane etmiş. Özleyen ve değer veren biri sizi görmek için fırsat yaratır. Üzgünüm ama değer görmüyor ve sevilmiyorsunuz. Kimse bulunmaz değil yol verin gitsin.

Ortada bir ilişki olmadığı için ayrılın diyeceğim.
Adam sevgilim var demek için kenara sevgili koymuş gibi bir şey.
Neden çekiyorsunuz ki?

7 aydır yanına gelmemiş adama sevgili demen çok garip.
şu devirde uzak mesafe ilişkisi de sürdürebilmek için iki kişinin birbirine sırılsıklam aşık olması, gözlerinin birbirlerinden başkasını görmemesi falan lazım bence. insanlara aklım ermiyor. ben bana böyle davranan, orama burama takılan, dandik dunduk şeyi sırf hediye almış olmak için alan, beni 8 martta düşünmeyen, her şeyi geçtim yanıma 7 aydır gelmeyen birinin de bana sadık olduğunu asla düşünmezdim. bilemiyorum ben 2 aylık ayrılık sonrası evi kıçımın dibinde olmasına rağmen yeniden yüz yüze görüşelim öyle konuşalım teklifimi bir ay oyalayan insanı hislerime rağmen sepetlemiş insanım, bana tuhaf geliyor.

kız ayrıl gitsin bu nasıl bi adam, ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum ama o gündüz ben gece o işten çıkarken ben girerken sadece 3-5 dakika görebiliyorum o da aceleyle servise yetişiyor 4 gün işe gelmedi raporluydu o 4 dk göremedim diye o kadar üzüldük ikimizde anlatamam her hafta sonu muhakkak buluşuyoruz ve hafta içi izin olunca da muhakkak 8 aydır birlikteyiz

sen 7 aydır adamla bir kere görüşmemişsin olmaz öyle ilişki sanal sevgili yapacaksan bari romantiğini bul böyle odunla ömür geçmez

daha iyilerine layıksııııınnnnn

Bana kalırsa hediye hiçbir zaman sevgi göstergesi olamaz. Bu durumlarda hep örnek veririm annem hediye istediği ve almazsak burnumuzdan getireceği için ona hediye alırız. İstediği doğrultuda hediye alırız. Mutlu olur mu olur ama sevdiğimizden yapmayız bunu, zorunda olduğumuz için, yaparız. O yüzden hediye almamanın sevgi konusunda bir kıstas olmadığını düşünüyorum. Ama tabi sizin sorununuz "kendisine özenen adam bana salla pati çekiyor"

Bu gerçekten kırıcı ben de kırılırdım. O kadar geliri varsa ve kendisine özeniyorsa aynı özene eğer seviyorsa size de göstermesi gerekir. Göstermiyorda ya başkasına cimridir ya da sizi sevmiyordur. İki kere iki dört.

Mesela bizimki de uzak mesafe birkaç gün görüntülü konuşmayayım dayanamaz hemen arar. Boş vakti yoksa bile yürürken, dolmuşta aradığı olmuştur. Seven insan görmek de istiyor.

Adam sizin istediğiniz gibi bir adam değil.
Siz incelikleri seven ruhunuzu okşayan bir adam istiyorsunuz, bu kişi o kişi değil kanımca.
Uzatmadan yol verebilirsiniz.
Hem, sevildiğinden emin olmadığın bir ilişki çok yıpratıcı olur.
Herkes sevildiğini hissetmek ister... İliklerine kadar

7 ayda bir kez bile gelmek istememesi.. Evet maalesef sevilmemek demeyelim de sizi önemsemiyor, değer vermiyor.

Daha fazla vaktinizi çalmasına müsade etmeyin. Ayrılın.

Bence bu adam size göre değil. Siz ufakta olsa özel günlerde bir beklenti içerisine giriyorsunuz ama malesef karşınızdaki adam böyle ince düşünen biri değil. İleride evlendiğiniz zaman kadınlar gününü kutlamadın, sevgililer gününü kutlamadın, doğum günümü önemsemedin, evlilik yıl dönümünde yemeğe götürmedin vs vs bir sürü sorun yaşarsınız. Kendisine ya rahatsız olduğunuz konuları söyleyeceksiniz yada bitireceksiniz. Size tavsiyem, sizin istediğiniz gibi ince düşünen biriyle yola devam etmeniz...
Çevremde böyle problem yaşayan kuzenim var. Eşim arabayı bana veriyor kullanıyorum diye, kuzenim kendi eşine neden sen bana vermiyorsun diye sitem ediyor. Aileden biri eşine çiçek alsa, yemeğe götürse özel günde yine problem edip sen neden bana almıyorsun bak o eşine çok değer veriyor diye tonla sorun çıkarıyor... Sonuç : sevgileri bitti....

Benim eşimde özel gün hediye kavramı yok içinden gelerek asla yapmaz, ama ansızın bana özel hissettirecek sürpriz yapar. Özel günlerde bilir beynini yiyeceğimi sırf korkudan asla unutmaz zoraki yaptığını bilirim ama gene hediye alır. Ama sorsan ki bana anlamı varmı yok biliyorsun zorlandığını çabasına hayranım diyelim ama şu var ben kendisinden normal zamanda hediye beklemem çünkü devamlı önce ben diyen bir tipim, kendimi mutlu edecek hediye alır geçerim, çicek mi beğendim alırım kendime ara ara istediğim bütün herşeyi alırım, yaşarım bu hayatı kendi çapımda bunu bilir o yüzden de dikkat eder ansızın kitap alır mesela yada sevdiğim tatlıyı bu bana yetiyor. Benim için asıl mesele özleyip gelmemesi olurdu, ansızın süpriz yapıp karşımda görmemem çok büyük problem benim için, mesela geçen sene uzun bir eğitime gitti uçak fobisi benim eşim'dede var ama neredeyse her hafta sonu gene geldi hatta bazen hafta içi çok özledim deyip ansızın iş çıkışı karşımda bulduğumda da oldu o zaman diyorsun bana değer veriyor. Çabasını görüyorsun bunlar olmasaydı bende sizin gb ona hiçbirşey yapmaz, sevgi konusunda elimi ayağımı çekerdim. Bu hayatta anılarımızı bırakacağız, bu anıları beraber oluşturmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Bence siz eşinizin üzerinden ilğinizi çekin, aramaları azaltın ve değer vermediğinizi anlasın o zaman çabalamak için uğraşacak.

Siz 600kusure marka kıyafetler alıp gönderiyosunuz. Adam normalde marka giyinen, özenen biri aldıklarınızın ne kadar pahalı olabilecegini kestirebilen birisi yani daha sonra o size hediye gönderiyor. Aldığınız şeyleri gördüğü halde size 70 liraya eşofman alıyor.
Hadi aynı anda hediye alıp gönderseniz neyse de...
Sonuc olarak size deger vermiyor bence. Yılbasi cekilislerinde bile sevmedigim bi kiz cikmisti bana yine de ayip olmasin diye pahali bir sey almistim(hala icimdedir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…