- 23 Ağustos 2012
- 51.884
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.695
- 898
Kesinlikle katılıyorum buradaki bir çok kadın evli ve bu aşamalardan geçmiş ve eminim bende dahil hayatında keske dediği bir çok şey var size böyle hissettiren birine güzel kalbinizi daha fazla açmayın üzülen siz oluyorsunuz ve gerçekten değmiyor emin olunŞimdiden sevildiginizi hissedemiyorsaniz ilerde hic hissetmezsiniz.Sizin icin caba sarf etme geregi duymuyor.Birakin boşverin hayat çok kısa deli gibi sevdiginizi sevildiginizi hissedecek yeni aşklara yelken açın.
Evet önemli olan cicek böcek değil sevildigini hissetmek hanımlarBen eşimi en züğürt döneminde tanımıştımbiz de uzun mesafeli bir ilişki sürdürdük. Yurtdışından İstanbul'a geliyordum, o da yanıma geliyordu. Gerçekten o kadar aşıktım ki, ne çiçek ne hediye hiç umrumda değildi. Ama o parasızlıkta bile gelirken bir altın kolye alıyordu mesela. Kirada evi olup çalışsaydı eminim elinden geleni yapardı benim için. Ki şu an ben sakın çiçeğe para verme diyorum
O da çok istiyorsan ayrılamazsan ben gelirim ama sen buraya elsen daha iyi olur dedi, ben taşındım. İsteseydim her şeyi bırakıp gelirdi de biliyorum. Taşındım çünkü ona güveniyordum.
Uzak yakın farketmiyor. Sizi değerli hissettirseydi o çiçeği aramazdınız. Yani kısacası "mal" bu. Evlenirseniz de böyle olacak. Siz bunu bilerek devam edin.
Ayrıca lütfen sosyal medyada gördüklerinizle ilişkinizi kıyaslamayın. Kimin ne yaşadığını bir insta hikayeden, fotoğraftan bilemezsiniz.
Evet önemli olan cicek böcek değil sevildigini hissetmek hanımlar
Sevende imkanı ölçüsünde, elinden geleni yapar.Evet önemli olan cicek böcek değil sevildigini hissetmek hanımlar
7 ay da hiç sizi görmeye gelmemiş. Uçaktan korkuyorsa otobüs ve tren ne güne duruyor. Adamın sizi görmeye niyeti yok bunları da bahane etmiş. Özleyen ve değer veren biri sizi görmek için fırsat yaratır. Üzgünüm ama değer görmüyor ve sevilmiyorsunuz. Kimse bulunmaz değil yol verin gitsin.İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Ortada bir ilişki olmadığı için ayrılın diyeceğim.İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabikiİnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...
Mesela bizimki de uzak mesafe birkaç gün görüntülü konuşmayayım dayanamaz hemen arar. Boş vakti yoksa bile yürürken, dolmuşta aradığı olmuştur. Seven insan görmek de istiyor.kız ayrıl gitsin bu nasıl bi adam, ben sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyorum ama o gündüz ben gece o işten çıkarken ben girerken sadece 3-5 dakika görebiliyorum o da aceleyle servise yetişiyor 4 gün işe gelmedi raporluydu o 4 dk göremedim diye o kadar üzüldük ikimizde anlatamamher hafta sonu muhakkak buluşuyoruz ve hafta içi izin olunca da muhakkak 8 aydır birlikteyiz
sen 7 aydır adamla bir kere görüşmemişsin olmaz öyle ilişki sanal sevgili yapacaksan bari romantiğini bul böyle odunla ömür geçmez
daha iyilerine layıksııııınnnnn
7 ayda bir kez bile gelmek istememesi.. Evet maalesef sevilmemek demeyelim de sizi önemsemiyor, değer vermiyor.İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
Bence bu adam size göre değil. Siz ufakta olsa özel günlerde bir beklenti içerisine giriyorsunuz ama malesef karşınızdaki adam böyle ince düşünen biri değil. İleride evlendiğiniz zaman kadınlar gününü kutlamadın, sevgililer gününü kutlamadın, doğum günümü önemsemedin, evlilik yıl dönümünde yemeğe götürmedin vs vs bir sürü sorun yaşarsınız. Kendisine ya rahatsız olduğunuz konuları söyleyeceksiniz yada bitireceksiniz. Size tavsiyem, sizin istediğiniz gibi ince düşünen biriyle yola devam etmeniz...İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?