sevilecek yanım yokmuş

Aynı zamanlarda doğum yaptık hatırlıyorum .
Geldiğiniz noktaya üzüldüm, madem çalışıyorsunuz sız kendı yukunuzu kendınız hafıfletın.
Benım evde temızlık ıcın yardımcım var. 4 günde yemek yapılıyor evde.

Siz suanda kendisinden yardım ıstıyor musunuz? Camasırları as veya topla. Bulasıkları makineye dız veya yerlestır diye.

Doğum sonrası olanları bence unutmanız gerekiyor

Erkekler böyle, işten gelir yorgundur herşeyi ayağına kadar götürmenizi bekler, yapılan ev işi onlar için birşey ifade etmiyor o sizin göreviniz ve yorulmuş olmanızda umurlarında değil.
Çocuk bakımında size ait, onlar iki agucuk mugucuk yapıp bebeği sevmeyi, size yardım ettim ,bebekle ilgilendim zannediyor.
Kadın yorulmaz herşey kadının görevi, heleki çalışmıyor evde oturuyorsanız bütün gün yan gelip yattığınızı düşünüyorlar.
Çocuğunuza söylediği bu laf hiç hoş değil size laf sokacak diye niye küçük bir çocuğu alet ediyor

Bebeğinize kim bakıyor

ekleme yaptım hanımlar
hepinizin sorularına
Adama evlilik yıl dönümünüz için keşke olmasaydı demişsiniz. Çok kırıcı... Böyle birbirimizi nereden vururuz moduna girmek sadece kayıplara sebep olacak. Neden düzeltmek için birlikte çaba göstermiyorsunuz? Seviyor musunuz bu adamı? Geleceğiniz birlikte olsun istiyor musunuz? Ama o da bunu dedi, şöyle yaptı muhabbetini bir kenara bırakıp bunu düşünün. Böyle olmak istemiyorum, çaba göstermek, düzelmek, ikimizin de kafasına dank ettiğini, birbirimizi kaybetmek istemediğimizi görmek istiyorum deyin karşısına geçip. Şu bıkkın, her şeyi oluruna bırakmış hallerden kurtulmanız lazım bir an önce.

Stresle yok etmeye en yakininizdan baslamissiniz. Ikiniz de oyle.. hanginiz daha agir laf edeceksiniz, onun yarismasi var sanki evde.

Tavsiyem: bu gergin ortami daha cok gerecek laflar etmeyi hemen kesmeniz. Mutlu olacaginiz, huzur bulup huzur vereceginiz davranislarda bulunmaniz. Ozellikle siz.: neden siz? Cunku bakiyorum esiniz durumu duzeltme cabasinda.. size gore gecte olsa size yardim etme cabalari, evlilik yildonumunuzu hatirlatmasi.. ama her cabasinda sadece duvaea carpmiyor, bir de darbe aliyor adam. Cocugunuz da olmus. Mutlu mesut yasamaya calisin. Birbirinizi kirmaniz etmeniz bunlarin hic biri guzel sona gitmez kesinlikle.

Eşinizin söylediği söz çok ağır, ama sizinki de en az onunki kadar ağır olmuş ve önce siz söylemişsiniz..

Evlendiğiniz gün için keşke olmasaydı derseniz onun da kırılıp kızıp o sözü söylemesi normal...

Zaten kendiniz de söylemişsiniz yarı yarıya hatalısınız.

Boşanmak gibi bir fikriniz yoksa bu durumu düzeltmeye bakın çünkü böyle hayat geçmez işkence olur ikinize de ve çocuğunuza daha çok.

Anne ve babanın sürekli birbirine laf soktuğu sevgi göstermediği bir evde büyümek hiç sağlıklı değil...

Ee olmasaydı keşke dedikten sonra afamın ne demesini bekliyorsunuz. Bir tek siz mi kırılıyosunuz?
bir önce ki konumda yazmıştım
eşim sanki benim zorumla evlenmiş gibi bir muamele yapmıştı bana
bende ondan sonra zaten hep diyorum keşke evlenmeseydin diye
yani bu söz malesef ki bizim evliliğimizde normal

benim kırgınlığım bebeğim uyuduğunda başlıyor
onun yanında tartışma kavga asla yok
normal hayatımız devam ediyor
o laf sokmalarımız bile tartışılarak yapılan birşey değil
inşaallh etkilenmiyordur kuzum

evet bende öyle hissettiğim için o kadar çok kırılıyorum ki
demekki diyorum ben ev hanımı olsam sıfır kıymetim değerim olmayacak
son zamanlarında dayatmasının sebebi
zaten başlayacaksın ha bir gün önce ha bir gün sonra
ama benim için 1 saat bile önemliydi bebeğimle geçireceğim
yani bu bir gün dediğim kısım 15 güne yaklaşık bir zaman
ondan önce tabi kendi kafasında şu günde başlasan diye kuruyordu

bu hafta başladım işe
bende yardımcı alacağım
ondan öncesinde sık bir şekilde yardımcı alacak durumumuz yoktu
yani ben ücretsiz izindeyken

hayır asla yardım istemiyorum
söz verdim kendime

o kadar bıkkınım ki
hatta eşimden öyle yoruldum ki
sanki sırtımda yük
onun bu zamana kadar düşünmeden söyledikleri için ağzını burnunu dağıtmak istiyorum
çünkü beni de kendine benzetti
ağzıma geleni konuşur oldum

o kadar ince ince düşünme canım sen yok o yüzden yardım ediyor vs diye
bu arada senin de dediğin bayağı ağır olmuş sanki.. biraz düşünsen

inanın sonunun nereye gittiğini ikimizde zerre umursamıyoruz

o kadar ince ince düşünme canım sen yok o yüzden yardım ediyor vs diye
bu arada senin de dediğin bayağı ağır olmuş sanki.. biraz düşünsen
canım bir önceki konum da da var
kendisi zaten benim zorumla evlenmiş bana öyle dedi
bende o yüzden kendi dediğim ağırda olsa haksız görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…