- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Adama evlilik yıl dönümünüz için keşke olmasaydı demişsiniz. Çok kırıcı... Böyle birbirimizi nereden vururuz moduna girmek sadece kayıplara sebep olacak. Neden düzeltmek için birlikte çaba göstermiyorsunuz? Seviyor musunuz bu adamı? Geleceğiniz birlikte olsun istiyor musunuz? Ama o da bunu dedi, şöyle yaptı muhabbetini bir kenara bırakıp bunu düşünün. Böyle olmak istemiyorum, çaba göstermek, düzelmek, ikimizin de kafasına dank ettiğini, birbirimizi kaybetmek istemediğimizi görmek istiyorum deyin karşısına geçip. Şu bıkkın, her şeyi oluruna bırakmış hallerden kurtulmanız lazım bir an önce.ekleme yaptım hanımlar
hepinizin sorularına
evetSen seviyomusun esini?
bir önce ki konumda yazmıştımEe olmasaydı keşke dedikten sonra afamın ne demesini bekliyorsunuz. Bir tek siz mi kırılıyosunuz?
benim kırgınlığım bebeğim uyuduğunda başlıyorEşinizin söylediği söz çok ağır, ama sizinki de en az onunki kadar ağır olmuş ve önce siz söylemişsiniz..
Evlendiğiniz gün için keşke olmasaydı derseniz onun da kırılıp kızıp o sözü söylemesi normal...
Zaten kendiniz de söylemişsiniz yarı yarıya hatalısınız.
Boşanmak gibi bir fikriniz yoksa bu durumu düzeltmeye bakın çünkü böyle hayat geçmez işkence olur ikinize de ve çocuğunuza daha çok.
Anne ve babanın sürekli birbirine laf soktuğu sevgi göstermediği bir evde büyümek hiç sağlıklı değil...
evet bende öyle hissettiğim için o kadar çok kırılıyorum kişimdi neden yardım ediyor eve sende para getiriyorsun diye Piraye
mazallah işi bırakırsın veya iş büyüklere giderse çalışıyor ama bende yapıyorum onla ev işi gibi konuşmak için olabilir
ücretsiz iznin son günlerinde neden dayattı çalış diye kuzuya kim bakıyor
acaba evde oturmaktan bunaldın ondan mı?
o gidecekbir süre ayrı kalma durumunuz varmı
iş için ,seyahat amaçlı yada anne yakınsa bir süre oraya gitseniz ,ve birbirinizi özleseniz
şuan hiç birşeyi halletmeden bunu yaparsam bir dakika sonra yine aynı olacağımız için gerek yok gibiIkinizde kırgın olduğunuza göre gidip birbirinize söyle güzelce bir sarılsaniz? Birbirinizden kirici sözler için özür dileseniz?
bu hafta başladım işeAynı zamanlarda doğum yaptık hatırlıyorum .
Geldiğiniz noktaya üzüldüm, madem çalışıyorsunuz sız kendı yukunuzu kendınız hafıfletın.
Benım evde temızlık ıcın yardımcım var. 4 günde yemek yapılıyor evde.
Siz suanda kendisinden yardım ıstıyor musunuz? Camasırları as veya topla. Bulasıkları makineye dız veya yerlestır diye.
Doğum sonrası olanları bence unutmanız gerekiyor
ablamBebeğinize kim bakıyor
hayır asla yardım istemiyorumAynı zamanlarda doğum yaptık hatırlıyorum .
Geldiğiniz noktaya üzüldüm, madem çalışıyorsunuz sız kendı yukunuzu kendınız hafıfletın.
Benım evde temızlık ıcın yardımcım var. 4 günde yemek yapılıyor evde.
Siz suanda kendisinden yardım ıstıyor musunuz? Camasırları as veya topla. Bulasıkları makineye dız veya yerlestır diye.
Doğum sonrası olanları bence unutmanız gerekiyor
o kadar bıkkınım kiAdama evlilik yıl dönümünüz için keşke olmasaydı demişsiniz. Çok kırıcı... Böyle birbirimizi nereden vururuz moduna girmek sadece kayıplara sebep olacak. Neden düzeltmek için birlikte çaba göstermiyorsunuz? Seviyor musunuz bu adamı? Geleceğiniz birlikte olsun istiyor musunuz? Ama o da bunu dedi, şöyle yaptı muhabbetini bir kenara bırakıp bunu düşünün. Böyle olmak istemiyorum, çaba göstermek, düzelmek, ikimizin de kafasına dank ettiğini, birbirimizi kaybetmek istemediğimizi görmek istiyorum deyin karşısına geçip. Şu bıkkın, her şeyi oluruna bırakmış hallerden kurtulmanız lazım bir an önce.
o kadar ince ince düşünme canım sen yok o yüzden yardım ediyor vs diyeevet bende öyle hissettiğim için o kadar çok kırılıyorum ki
demekki diyorum ben ev hanımı olsam sıfır kıymetim değerim olmayacak
son zamanlarında dayatmasının sebebi
zaten başlayacaksın ha bir gün önce ha bir gün sonra
ama benim için 1 saat bile önemliydi bebeğimle geçireceğim
yani bu bir gün dediğim kısım 15 güne yaklaşık bir zaman
ondan önce tabi kendi kafasında şu günde başlasan diye kuruyordu
inanın sonunun nereye gittiğini ikimizde zerre umursamıyoruzStresle yok etmeye en yakininizdan baslamissiniz. Ikiniz de oyle.. hanginiz daha agir laf edeceksiniz, onun yarismasi var sanki evde.
Tavsiyem: bu gergin ortami daha cok gerecek laflar etmeyi hemen kesmeniz. Mutlu olacaginiz, huzur bulup huzur vereceginiz davranislarda bulunmaniz. Ozellikle siz.: neden siz? Cunku bakiyorum esiniz durumu duzeltme cabasinda.. size gore gecte olsa size yardim etme cabalari, evlilik yildonumunuzu hatirlatmasi.. ama her cabasinda sadece duvaea carpmiyor, bir de darbe aliyor adam. Cocugunuz da olmus. Mutlu mesut yasamaya calisin. Birbirinizi kirmaniz etmeniz bunlarin hic biri guzel sona gitmez kesinlikle.
canım bir önceki konum da da varo kadar ince ince düşünme canım sen yok o yüzden yardım ediyor vs diye
bu arada senin de dediğin bayağı ağır olmuş sanki.. biraz düşünsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?