- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
Çok heyecanlıyım. Bdv de ilk konum. Başlık açmak hiç aklıma gelmedi daha önce ama neden olmasın ha dedim kendi kendime. Derdim sevilmemek evet. Beğenen tanışmak görüşmek isteyen çok ama niye seven yok ? İkna edene kadar kırk takla atıp peşimde dolanan zevzekler neden birkaç ay sonra gidiyor ? Demek ki hevesi geçmiş dediğinizi duyar gibiyim. Peki benim sorunum ne ? Yani sizler bir başlayıp 5 sene 10 sene ilişki surduruyorsunuz üstüne bir de evleniyorsunuz falan da benim niye olmuyor? Nasıl pat diye buluyorsunuz yıllarca yanınızda kalacak kişiyi. Bir iki değil ki bir sürü ilişkim oldu, hiç biri birkaç aydan fazla sürmedi. Sevdigime de beni sevdiğini düşündüğüme de şans verdim ama olmadı olmuyor. Anne benim niye yok diye haykiriyorum birden, sonra ya sen kimsin never ya sevilmiyorsun işte sus otur diyorum. Neticede birkaç sene karşı cinsle iletişimi kestim ama sahalara dönüş yaptığımda da sonuç aynı oldu. Ya şöyle 1 2 sene sürse de öyle bitse gam yemeyeceğim de 1 2 ay çok koyuyor be. Bir el ativerin neyim var benim hiç sevilmeyecek miyim