sevılen bırı olmak ıcın.çekınmemek sohbet edebılmek

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
sevılen bırısı olmak sevılmek sırın olmak nasıl olunur ben hıc beceremıorum..bole arkadas cevresı genıs olan sevılen merak edılen herkezın ılgısını ceken arkadaslar nasıl becerıyorsunuz bunu.. ınsanlarla kolay nasıl nasıl sohbete gırıyosunuz cekınmeden

buradan da olsa insanlardan bir şekilde elektrik alıyorsun..burada daha çok düşünceler ve üslup tabi ki öne çıkıyor..bir sohbet esnasında ya da bir konu
hakkında fikir almak,bazen de sadece düşüncelerimi paylaşmak için özelden yazıyorum..

özel de böyle..bir ortam da ortak bir nokta varsa ya da bir şeyler söylemek için laf lafı açıyor ve gerisi geliyor:)) erkek kız demeden
çekinmeden sohbet edebiliyorum..öncesinde böyle değildim ama zamanla edindiğim bir şey...çok zor değil gerçekten canım..biraz cesaret..:34:

bence kendiliginden olan bir sey yani ozel bir sey yapmana gerek yok ..
ben kimseyi kirmamaya calsiirim
fikirlere saygim sonsuzdur, irkcilik yapmam ..
gurbette yasiyorum oturdugum yerde 3 senedir kaliyorum
gurbettede toplam 10. senem
alevisinden kurdune .. italyanindan fransizina kadar bir cok tanidigim ve arkadasim var ..
karsindaki insani dinlemeyi bilirsen sende dinlenirsin .. saygi gosterirsen gorursun .. ve kimin zor aninda yanina kosarsan bilki zor aninda yalniz kalmassin ..
esim sasiriyor edindigim cevreye ..
bazen bi ortama gittigimizde bir kisiyide tanimasan sasarim der ..

bende çabuk kaynaşan tanışan biriyimdir...hatta kaynanam çok şaşırır bu halime.... derki senin ömrün kadar yaşım var, üstüne bi senin ömrün kadar daha koy....ama senin çevren kadar çevrem yoktur...senin kadar ağzım laf yapmaz der :) gerçekten doğrru...her kesimden her çevreden bi dost arkadaş vardır mutlaka.... birazda vefa önemli canım...tanışıp kaynaşıp o anlık bi birliktelik değildir benimki....eğer gerçkten değer hakeden biriyse devam ettiririm canlı tutarım dostluklarımı....taa ilkokuldan arkadaşlarımla hala görüşürüm...:) hepimiz evlendik çoluk çocuğa karıştık ama dostluklarımız hep canlı kaldı...sen verici olursan, onlarda alıcı olur canım...herşey karşılıklı...hep bana hep bana diye beklersen olmaz...biraz emek lazım...tamamen karaktere bağlı bişey değil bu...biraz çaba lazım...armut piş hesabı olmaz....

bence bu daha çok insanın karakteriyle ilgilidir içinden geliyorsa yapında varsa insanlarla çabuk kaynaşırsın ama yoksa olmaz.benimde çevrem çok geniş değildir ama bende fazla arkadaş istemiyorum zaten.az olsun öz olsun canım.sen içinden geldiği gibi davran doğal ol yapmacık davranırsan anlaşılır zaten çok olmasından ziyade seni olduğun gibi kabul eden arkadaşların olsun daha iyi bence:31:

bence bu daha çok insanın karakteriyle ilgilidir içinden geliyorsa yapında varsa insanlarla çabuk kaynaşırsın ama yoksa olmaz.benimde çevrem çok geniş değildir ama bende fazla arkadaş istemiyorum zaten.az olsun öz olsun canım.sen içinden geldiği gibi davran doğal ol yapmacık davranırsan anlaşılır zaten çok olmasından ziyade seni olduğun gibi kabul eden arkadaşların olsun daha iyi bence:31:

bence kendiliginden olan bir sey yani ozel bir sey yapmana gerek yok ..
ben kimseyi kirmamaya calsiirim
fikirlere saygim sonsuzdur, irkcilik yapmam ..
gurbette yasiyorum oturdugum yerde 3 senedir kaliyorum
gurbettede toplam 10. senem
alevisinden kurdune .. italyanindan fransizina kadar bir cok tanidigim ve arkadasim var ..
karsindaki insani dinlemeyi bilirsen sende dinlenirsin .. saygi gosterirsen gorursun .. ve kimin zor aninda yanina kosarsan bilki zor aninda yalniz kalmassin ..
esim sasiriyor edindigim cevreye ..
bazen bi ortama gittigimizde bir kisiyide tanimasan sasarim der ..

mesela sabah bı arkadasımla asansorde karsılastım ama cok samımı degılım nasıl muhabbete gırersınız..

bende çabuk kaynaşan tanışan biriyimdir...hatta kaynanam çok şaşırır bu halime.... derki senin ömrün kadar yaşım var, üstüne bi senin ömrün kadar daha koy....ama senin çevren kadar çevrem yoktur...senin kadar ağzım laf yapmaz der :) gerçekten doğrru...her kesimden her çevreden bi dost arkadaş vardır mutlaka.... birazda vefa önemli canım...tanışıp kaynaşıp o anlık bi birliktelik değildir benimki....eğer gerçkten değer hakeden biriyse devam ettiririm canlı tutarım dostluklarımı....taa ilkokuldan arkadaşlarımla hala görüşürüm...:) hepimiz evlendik çoluk çocuğa karıştık ama dostluklarımız hep canlı kaldı...sen verici olursan, onlarda alıcı olur canım...herşey karşılıklı...hep bana hep bana diye beklersen olmaz...biraz emek lazım...tamamen karaktere bağlı bişey değil bu...biraz çaba lazım...armut piş hesabı olmaz....

nasıl böyle olabılıyorusunuz dısardan sevımlı canlı gorunmek ıstıyorum kendını begenmıs kıbırlı havadan nasıl cıkabılırım bu durum benım cekıngenlıgımden ama dısardan kıbır olarak yansıyor

Beni tanıyanlar dısardan çok sert olduğumu söyler ama aslında o kdr kırılganım ki.. İlk etapta çok kolay kaynaşamam ama hayatıma aldıgım insanları da sımsıkı tutarım.. Ortama uyum sağlayabilirim birlikte güler birlikte aglarım.. ne bileyim ben bi ilkokulda arkadas sıkıntısı cekmiştim cok içime kapanıktım sonra çok özel arkadaslıklarım oldu hele 3 4 senedir insanlara karsı daha hoşgörülüyüm bu sanırım bi insanı bir bütün olarak değerlendirmekten ve gerçekten tanımak istemekten geçio :)

fazla ortama girmediginden kaynaklı bence, değişik ortamlara gir arkadaslarının arkadasları falan.. zamanla aşabilirsn

mesela sabah bı arkadasımla asansorde karsılastım ama cok samımı degılım nasıl muhabbete gırersınız..

icinden gelerek gercekten candan hal hatir sorarsan ayni sekilde karsilik alirsin bence ..
bilmiyorumki heralde gercekten icinden gelmeli insanin
gecenlerde bi bayanla tanistim arkadasimin arkadasiymis ayrilirken numarami aldi
cok canlisin insana pozitif enerji veriyorsun seni tanidigima cok sevindim dedi ..
kayinvalidemin akrabalari bile ondan cok beni arayip sorarlar surekli diyalogumuz vardir
biraz guleryuz iki muhabbet gerisi kendiliginden geliyor bence ;)

nasıl böyle olabılıyorusunuz dısardan sevımlı canlı gorunmek ıstıyorum kendını begenmıs kıbırlı havadan nasıl cıkabılırım bu durum benım cekıngenlıgımden ama dısardan kıbır olarak yansıyor

anlıyorum canım da bu sonrdan öğrenilen bişey değil sanırım...biraz karaktere bağlı...belki bi nebze kendini değiştirebilrsin ama haliyle oda yapmacık olacağından rol yapar gibi görüneceğinden aksine itici bi şekil alırsın...sen olduğun gibi ol bence...varsın çok arkadaşın olmayıversin..az öz hesabı canım takma kafanı bunlara....seni hoşsohbet sevimli biri olduğun için seveceklerse çevrendekiler, hiç sevmesinler daha iyi....

Kesinlikle güleryüzlü olmalısın. Ciddi ve sert olsan insan konuşmaya selam vermeye çekinir.

gayet doğal ve kendim gibi davranırım insanlar da bunun farkına varır sempati oluşturmuş olurum..
sana fikir verecek olursam eğer; karşındaki kişi ile samimi olmak ya da iletişim kurmak istiyorsan ona hoşuna gideceği muhtemel sorular sor.. kendini anlatmasını sağla ilgiyle dinle gerisi gelecektir..
haa unutmadan şu da var her insan tanışmaya değer mi sen karar ver,
son olarak Dale CARNEGİE nin dost kazanma ve insanları etkileme sanatı adlı kitabını okuyabilirsin..

arkadasımın kitap tavsıyesıne ve sıızn tavsıylerınızede tesekkur ederım.baska kısısel gelısım kıtabı tavsıyesı olan varmı?

bulundugunuz ortam sizin fikir,dusunce,tarziniza ortak oldugunda ancak daha fazla aktif olabilirsiniz..birde bulundugunuz her ortamda ilgi cekmek istiyorsaniz,sosyal aktivitelerinizi cogaltin,kendinizi gelistirin onemli olan cok konusup bos konusmaktansa, az konusup dogru konusmaktir..

selam verip halini hatrini sormakla baslarsiniz.. konusmanizin gidisatina gore yon ve sekil bulacaktir..

Sevilmek gibi bi kaygın olmasın bence kendin ol daha iyi öylece senin sevebilceğin kişileri de bulabilirsin :)

Benim tahminimce ise yarayan seyler;
Guleryuzlu, kibar olmak,
Esprituel olmak. Ama bu sonradan olunmaz, oyle dogulur. Eger esprituel bir kisiligin varsa zaten, herkes gulmeyi sever. :)

Insanlarin ilgi alaniyla ilgili konusmak, soru sormak. Ornegin cocuklarindan bahsetmeyi cok seven bir insana onlari sorarsan zevkle anlatacak, dinledigin icin seninle konusmayi sevecektir. Senin ilgi alanin degilse isin zor. Bana bayginlik geliyor milletin cocuklarinin hikayelerini dinlemekten mesela :) Oyle arkadasi kazanmayi es gecerim. :ssz:

sevılen bırısı olmak sevılmek sırın olmak nasıl olunur ben hıc beceremıorum..bole arkadas cevresı genıs olan sevılen merak edılen herkezın ılgısını ceken arkadaslar nasıl becerıyorsunuz bunu.. ınsanlarla kolay nasıl nasıl sohbete gırıyosunuz cekınmeden

çekingenlik aynı ben.. hiç kolay kolay sohbet edemem yeni tanıştığım biriyle..

Back
X