bence kendiliginden olan bir sey yani ozel bir sey yapmana gerek yok ..
ben kimseyi kirmamaya calsiirim
fikirlere saygim sonsuzdur, irkcilik yapmam ..
gurbette yasiyorum oturdugum yerde 3 senedir kaliyorum
gurbettede toplam 10. senem
alevisinden kurdune .. italyanindan fransizina kadar bir cok tanidigim ve arkadasim var ..
karsindaki insani dinlemeyi bilirsen sende dinlenirsin .. saygi gosterirsen gorursun .. ve kimin zor aninda yanina kosarsan bilki zor aninda yalniz kalmassin ..
esim sasiriyor edindigim cevreye ..
bazen bi ortama gittigimizde bir kisiyide tanimasan sasarim der ..
bende çabuk kaynaşan tanışan biriyimdir...hatta kaynanam çok şaşırır bu halime.... derki senin ömrün kadar yaşım var, üstüne bi senin ömrün kadar daha koy....ama senin çevren kadar çevrem yoktur...senin kadar ağzım laf yapmaz der :) gerçekten doğrru...her kesimden her çevreden bi dost arkadaş vardır mutlaka.... birazda vefa önemli canım...tanışıp kaynaşıp o anlık bi birliktelik değildir benimki....eğer gerçkten değer hakeden biriyse devam ettiririm canlı tutarım dostluklarımı....taa ilkokuldan arkadaşlarımla hala görüşürüm...:) hepimiz evlendik çoluk çocuğa karıştık ama dostluklarımız hep canlı kaldı...sen verici olursan, onlarda alıcı olur canım...herşey karşılıklı...hep bana hep bana diye beklersen olmaz...biraz emek lazım...tamamen karaktere bağlı bişey değil bu...biraz çaba lazım...armut piş hesabı olmaz....
mesela sabah bı arkadasımla asansorde karsılastım ama cok samımı degılım nasıl muhabbete gırersınız..
nasıl böyle olabılıyorusunuz dısardan sevımlı canlı gorunmek ıstıyorum kendını begenmıs kıbırlı havadan nasıl cıkabılırım bu durum benım cekıngenlıgımden ama dısardan kıbır olarak yansıyor
mesela sabah bı arkadasımla asansorde karsılastım ama cok samımı degılım nasıl muhabbete gırersınız..
sevılen bırısı olmak sevılmek sırın olmak nasıl olunur ben hıc beceremıorum..bole arkadas cevresı genıs olan sevılen merak edılen herkezın ılgısını ceken arkadaslar nasıl becerıyorsunuz bunu.. ınsanlarla kolay nasıl nasıl sohbete gırıyosunuz cekınmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?