Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2 hafta oldu nerdeyse ilk zamanlar ölüyor gibiydim.. ama suan hafifledi sanki acılarım. Başkasını sevme konusuna gelince de sanki sevemem gibi geliyorİlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
İlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
Benim 6 ay oldu görüşmeyeli. hala aklıma geliyor.. Geç sevdim çok sevdim ama sevilmedim.Benim 2 hafta oldu nerdeyse ilk zamanlar ölüyor gibiydim.. ama suan hafifledi sanki acılarım. Başkasını sevme konusuna gelince de sanki sevemem gibi geliyor![]()
Ne güzel3 günDördüncü gün yeni limanlara yelken açarım
İlk sevdiğiniz birini nasıl, kaç zamanda unuttunuz? Başka birini sevebildiniz mi? Yine pms yine efkarlıyım...
Arada aklınıza geliyorsa bu normal bence. Eskisi gibi acıtmıyordur. Ben de öyle hic sevilmedimBenim 6 ay oldu görüşmeyeli. hala aklıma geliyor.. Geç sevdim çok sevdim ama sevilmedim.
Arada aklınıza geliyorsa bu normal bence. Eskisi gibi acıtmıyordur. Ben de öyle hic sevilmedim
Yani bi taraf cok değer verince verdiği değer kadar da değer görmek istiyor aslında. Ben cok şey istemedim. Sadece sadık olsun istemiştim mesela o da olmadızaten biz kadınların zihnindeki gibi sevilen var mı acaba, çok merak ediyorumherkes aynı şeylerden muzdarip...
Hikayenizi anlatabilir misiniz umutlanalım iyice :)Çok zor gibi gelse de insan öyle unutuyor hem öyle unutuyor ki ağladığın günleri boşa geçmiş bile sayıyorsun...![]()
Ne kadar zamandır unutmadınızUnutulmaz ben unutmadım
Sadece acısı gecer sıradanlasır yeri dolar vs
Hep aklımda her günArada aklınıza geliyorsa bu normal bence. Eskisi gibi acıtmıyordur. Ben de öyle hic sevilmedim
Zamanı yok onun kimse de unutmamıstır. Sadece yeri dolar acı gecer. Hafıza kaybetmeedıgın surece duracak orda.Ne kadar zamandır unutmadınız
Daha gelmesinYeni acılar gelince unutuyorsun