- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Ama bu onun tercihi.
Sizin sevdiğiniz size uymuyorsa unutmayı denemelisiniz.
Bence onun nedenleriyle değil kendi yanlış tercihinize odaklanın.Instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. İki neden var. Ya kız düşkünü ya da takipci kasmak için öyle yapıyor.
Bence onun nedenleriyle değil kendi yanlış tercihinize odaklanın.
Adamın tipi olmadığınızı bile bile neden görüşüyorsunuz onunla?
Kendinize uygun birini hayatınıza alın.
Ne alaka?
Benim göğüslerim 75 A olduğu zamanlar sevgililerim baya baya oldu...
75A olarak nişanlandım ve evlendim. Doğru insan çıkmamıştır karşına
Memeleri küçük kadınlar da dekolte giyebilir. Konu sahibi memem küçük sevgilim olmuyo dememiş kiNe alaka?
Benim göğüslerim 75 A olduğu zamanlar sevgililerim baya baya oldu...
75A olarak nişanlandım ve evlendim. Doğru insan çıkmamıştır karşına
Platonik mi?Arkadasiz ben onu platonik olarak seviyorum. Ama bi ilgili bi ilgisiz. Tam unuttum diyorum bi de bakmisim ki mesaj atmış
Sevdiğin insan seni sevmiyor demek ki. Bu durumda neden bütün erkekleri genellediniz ki? Sadece muhafazakar olanlara yazanlar da var mesela benim eşimSevdiğim insan o tarz kızları beğeniyor ama
Üffffff cidden bizim toplumumuzda akıl mantık yok hiç. Tesettürlüysen ve o şekilde bir hayat tarzı benimsediysen gidip de kulüplerde barlarda meyhanelerde takılan, dekolteli kızları takip eden, ortamcı kişilerle ilişki kurmaya çalışmayıver bir zahmet. O dekolteli kızlar da emin ol kendilerine göre insanlarla beraberlerdir gidip de imama şeriatçıya ya da koyu dindara gönül düşürmüyorlardır. İnsan kendi hayat tarzına yakın olanla mutlu olur. Onu bunu geçtim önüne gelen herkesi takip eden, aklı fikri kadında kızda olan erkeklerle hiçbir kadın beraber olmasın zaten. Başkalarının sümük yerine koymayacağı tipler için kendi hayat tarzınızı, yaşam seçimlerinizi sorgulayıp ezmeyin.
Tercihlerinden dolayı kimseye bir şey diyemeyiz ki. Adam dekolteli seviyor ve onun peşinden gidiyor. Sizinle birlikteyken dekolte peşinde koşsa sıkıntı o zaman olurduErkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar?
26 yaşında olduğunuza emin misiniz?Gönül bu sevecegimiz insanları secemiyoruz ki
Heh bak ne güzel söyledin. Demek ki o erkekler de dekolteli kadınları sevmeyi kendi seçmiyor. O yüzden kafa yormaya gerek yok. Bu arada en erken evlenen arkadaşlarım hep tesettürlü olanlardı.Gönül bu sevecegimiz insanları secemiyoruz ki
Sen normal, hanım hanımcik, Güleryuzlu ve sevimli bir kız değilsin ki. Takıntılı, gergin, agresif, her şeyi büyüten ve kendini beğenmeyen bir kızsın.Erkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar?
Erkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar?
Seçemiyorsun da bu tür şeyleri gördüğünde buz gibi soğumuyor musun? Yazdığın diğer mesajdan anladığım kadarıyla da çocuk ona olan ilgini farketmiş ve o yüzden bir görünüp bir kayboluyor senin duygularınla oynuyor belli.Gönül bu sevecegimiz insanları secemiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?