Sevilmek icin illa dekolte mi giymeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Instagramda bir sürü kızla takiplesiyor. İki neden var. Ya kız düşkünü ya da takipci kasmak için öyle yapıyor.
Bence onun nedenleriyle değil kendi yanlış tercihinize odaklanın.
Adamın tipi olmadığınızı bile bile neden görüşüyorsunuz onunla?
Kendinize uygun birini hayatınıza alın.

Bence onun nedenleriyle değil kendi yanlış tercihinize odaklanın.
Adamın tipi olmadığınızı bile bile neden görüşüyorsunuz onunla?
Kendinize uygun birini hayatınıza alın.

Arkadasiz ben onu platonik olarak seviyorum. Ama bi ilgili bi ilgisiz. Tam unuttum diyorum bi de bakmisim ki mesaj atmış

Ne alaka?
Benim göğüslerim 75 A olduğu zamanlar sevgililerim baya baya oldu...
75A olarak nişanlandım ve evlendim. Doğru insan çıkmamıştır karşına
Memeleri küçük kadınlar da dekolte giyebilir. Konu sahibi memem küçük sevgilim olmuyo dememiş ki

Arkadasiz ben onu platonik olarak seviyorum. Ama bi ilgili bi ilgisiz. Tam unuttum diyorum bi de bakmisim ki mesaj atmış
Platonik mi?
Adamın sizde gönlü olmadığı belli.
Üzgünüm ama beğenmediği de belli.
Neden saplanıp kaldınız?
Çocukça hareketleriniz var, olgunlaşmaya ihtiyacınız var.
Eğer takıntı ve saplantı derecesine geldiyseniz psikolojik destek alın.

Sevdiğim insan o tarz kızları beğeniyor ama
Sevdiğin insan seni sevmiyor demek ki. Bu durumda neden bütün erkekleri genellediniz ki? Sadece muhafazakar olanlara yazanlar da var mesela benim eşim tesettürlü olarak gördü profilimde ve yazdı öyle tanıştık. Belli ki sevdiğin insanla kafa yapılarınız farklı.

Üffffff cidden bizim toplumumuzda akıl mantık yok hiç. Tesettürlüysen ve o şekilde bir hayat tarzı benimsediysen gidip de kulüplerde barlarda meyhanelerde takılan, dekolteli kızları takip eden, ortamcı kişilerle ilişki kurmaya çalışmayıver bir zahmet. O dekolteli kızlar da emin ol kendilerine göre insanlarla beraberlerdir gidip de imama şeriatçıya ya da koyu dindara gönül düşürmüyorlardır. İnsan kendi hayat tarzına yakın olanla mutlu olur. Onu bunu geçtim önüne gelen herkesi takip eden, aklı fikri kadında kızda olan erkeklerle hiçbir kadın beraber olmasın zaten. Başkalarının sümük yerine koymayacağı tipler için kendi hayat tarzınızı, yaşam seçimlerinizi sorgulayıp ezmeyin.

İki insanın aynı yöne bakması çok önemli. Şu an dekolteli kız fotoları beğenen birisi üç gün sonra seni sevse ne olur sevmese ne olur? Ergenlikten çıkamamış gibi aynı şeylere devam edecek. Çünkü bu sapıklık gibi geliyor bana özellikle gidip o tür fotoları beğeniyorsa.

Gönül bu sevecegimiz insanları secemiyoruz ki

Erkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar?
Tercihlerinden dolayı kimseye bir şey diyemeyiz ki. Adam dekolteli seviyor ve onun peşinden gidiyor. Sizinle birlikteyken dekolte peşinde koşsa sıkıntı o zaman olurdu

Erkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar?
Sen normal, hanım hanımcik, Güleryuzlu ve sevimli bir kız değilsin ki. Takıntılı, gergin, agresif, her şeyi büyüten ve kendini beğenmeyen bir kızsın.
Bence her saniye her konuda suçu başkalarında aramaktan vazgeç ve kendinle tanış ve barış. Kendini tani, beğenmediğin huylarindan kurtulmak için çaba goster, istediğin hayatı- çevreyi oluşturmaya çabala... Yoksa bu şekilde gidersen bir arpa boyu yol alamazsın,benden söylemesi

Hanim hanimcik guleryuzlu ve sevimli olmak tek ozellik ise yetmiyor.
Aslinda tek dekolte,
tek guzellik falan da yetmiyor.
Sevmek icin tabi ki.

Ama amac like almaksa photoshop falan da is gorur, dert etme. Bir de tabi dekolteli foto gercekten estetikse ve guzel cekilmisse bir kadin olarak ben de like atarim.
Yine tesetturlu bir fotoda da daha cok kiyafet ve tarz dikkatimi xekecektir dogal olarak, guzelse ona da bi like benden.

Erkekler de insan evladi, boyledirler herhalde.

Gönül bu sevecegimiz insanları secemiyoruz ki
Seçemiyorsun da bu tür şeyleri gördüğünde buz gibi soğumuyor musun? Yazdığın diğer mesajdan anladığım kadarıyla da çocuk ona olan ilgini farketmiş ve o yüzden bir görünüp bir kayboluyor senin duygularınla oynuyor belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…