Sevilmiyorum hissini atamiyorum :(

Aslında anneniz karşı taraftan beklediği sevgiyi göremiyor bir nevi size ayna tutuyor. İkinizde istediğiniz ilgiyi ve sevgiyi görebilmek için yapmamanız gereken şeyleri yapıyorsunuz. Herbiriniz diğerini ışıtmaya çalışıyor ama ışık arkasında kalıyor yüzü karanlıkta.. umarım o ışık birgün doğru yönü bulur.

Yazınızı kopyalayıp kız kardeşime yolladım bu sen misin diye o kadar ki bizi özetlemişsiniz maalesef kız evlat olarak maddi manevi her konuda bastırılarak büyütüldük. Şansımız olsaydı erkek olarak dünyaya gelirdik diyoruz. Buda bizim sınavımız diyelim Rabbim görüyo içimizi en iyi o biliyo sabredenlerden olalım inşallah

sizin yine bir kızkardeşiniz var ben bunları tek kız olarak tek başıma yaşıyorum. şanslısınız birbirinize tutunun ne güzel

maddi açıdanda kardeşinizi destekliyorlar mı

bizdede aynı durum var ve daha ciddi bence. ben çalışıp didinip uğraşırken kardeşlerim baba parasıyla herşeye sahipler ben yıllardır sabahın köründe kalkıp el işinde çalışıyorum onlar alışkın değil bayramda bile uyanamazlar. çünkü onlar erkek

sizin yine bir kızkardeşiniz var ben bunları tek kız olarak tek başıma yaşıyorum. şanslısınız birbirinize tutunun ne güzel
En büyük şansım kız kardeşim gerçekten anam, babam, sırdaşım herşeyim o benim sizin içinde rabbim hayırlı bi kız evladı nasip ederde inşallah teselliyi onda bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…