- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Vallahi bu mevzu sıkıntılı,Adı evlilik içi cehennem olan bişey yaşadım. Dört aydır. İlk günden hamile kaldım. Çok büyük hata yaptım. Çok seviyordum çok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Çok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim çok garip bir ortama düştüm. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi küçümsüyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar çok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok götürüyor yemekleri güzel değil demeye başladı. Çok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kötü oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hiç alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dört ayda iki kere dışarı çıkıp gezdik. Birlikte dört beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gösterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece üçte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv öyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı çamaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Çok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı çıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf söylüyor. Benim huzur bozduğumu söylüyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetçi miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Çocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş çocuğu sinirlenir kendini öldürürse ondan korkacakmışum. Bilmem kaç kere para istediler. Ben çalışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin çözüm. Ama benim de hatalarım olduğunu düşündüğüm için son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından içim rahat etsin. Çünkü daha çok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun için önerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.
Kv şunu şunu yap alttan al falan dediğinde tek taraflı bakıyorsunuz oğlunuz da böyle yapıyor falan diye konuşup kendimi savunuyorum. Bazen yüksek sesle konuşuyorum. Oğluna hakaret ettiğim zamanlar da oldu. İlk zamanlar çok çok daha kötüydu. Evde telefpn açık hoparlörden sürekli kv konuşur odana geç boşver onu falan derdi. Ben ilk zamanlar böyle olunca ev işlerini bıraktım. Yüzüne Dr bakmadım pek. Ama şimdi böyle değilim. Ne biliyim iyi geceler demedim annesine eline sağlık demedim. Onları büyüttüler.Hatali oldugun konu nedir? Onu yazsan oyle karar versek, öneri versek?
Annesi girmiyor ki. Eşimle yalnız konuşmak istiyorum odaya çekip kapıyı kıtliyorum. Annesi kapıyı açmaya çalışıyor gitme diyor eşime .Anneleri aradan çekin üstünüze düşen neyse onu yapın hatalarınızdan kastınız neyse
23 28 severek evlendik. Nişan dönemi herşeyi biz kararlaştırıp yaptık. Annesini dinlemiyordu sonra böyle oldu.Yaşlar kaç?
Tanışarak evlenmediniz mi?
Anasını huyunu suyunu bilmiyor muydunuz?
Sizin evlilik olmazlara sürüklenmiş gibi geldi bana,umarım düzeltebilirsiniz.
Delimi kadın defolsun gitsin evine çok kıymetli oğlunu ne diye evlendirmiş kayınpeder yokmu aklı başında alsın başınızdanAnnesi girmiyor ki. Eşimle yalnız konuşmak istiyorum odaya çekip kapıyı kıtliyorum. Annesi kapıyı açmaya çalışıyor gitme diyor eşime .
23 28 severek evlendik. Nişan dönemi herşeyi biz kararlaştırıp yaptık. Annesini dinlemiyordu sonra böyle oldu.
Kv şunu şunu yap alttan al falan dediğinde tek taraflı bakıyorsunuz oğlunuz da böyle yapıyor falan diye konuşup kendimi savunuyorum. Bazen yüksek sesle konuşuyorum. Oğluna hakaret ettiğim zamanlar da oldu. İlk zamanlar çok çok daha kötüydu. Evde telefpn açık hoparlörden sürekli kv konuşur odana geç boşver onu falan derdi. Ben ilk zamanlar böyle olunca ev işlerini bıraktım. Yüzüne Dr bakmadım pek. Ama şimdi böyle değilim. Ne biliyim iyi geceler demedim annesine eline sağlık demedim. Onları büyüttüler.
O da aynı kafada full hizmet bekliyorlar. Amr o stresli o sinirli ben alttan alcam. O gelip öpmeye bilir o uyumasa da olur benimle.Delimi kadın defolsun gitsin evine çok kıymetli oğlunu ne diye evlendirmiş kayınpeder yokmu aklı başında alsın başınızdan
Eşim hala annesinin dibinde içime yün atlet giysem mi diye soruyor. Ben de öyle sürüyorum evde. Birazdan işe gitcek ben de kv kişiyle kalcam. Bacak bacak üstüne attım yatıyorum kv Dr karşımda. Bu yaptığım hata evet.Ay anneye tombul kuşum filan gerçekten böyle insanlar var mı ya.Benim eşim annesini doğru düzgün öpmez bile.Bence daha evliliğe alışamamışsınız.Birde 3. Şahısları aradan çıktın evlendiğinizi göre bütün sorumluluğu alabilecek olgunluktasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?