Sevilmiyorum.

Annesi gitse bile bir kavga edersek daha yerinden kalkmadan annesi aranıyor ve ben boşancam yeter diyor. Sürekli boşanma. Çok güçsüz çocuk gibi biri. Halbuki üniversite zamanında kaza geçirmiş sakat kalabilirmiş onu anlattığında çok güçlü biri olarak düşünmüştüm. O zamanlar depresyon okb panik atak yaşamış. Şu an da çok normal sayılması yaşadıklarımız temel sorunlar çok büyük sorunlar değil. Ama o dünyanın en ağır travmasını taşıyor gibi davranıyor. Hemen şikayet ve kaçma ben de trip atıyorum bu da yanlış ama ne bileyim. Böyle bir evlilik mi olur.

Ayy vallahi artık baydın her gün her gün aynı muhabbeti yapiyosun. Eveeet senin bu adamla sonun yook, evliliginizin mayası tutmamış, bu işi yapamamissiniz ikiniz de yüzünüze gözünüze bulastirmissiniz evliliği. Yazik karnında taşıdığına inşallah doğurunca olgunlaşırsın. eşin senden yemek temizlik beklediğin de hizmetçi olmak da nerden çıkıyo pardoon hepimiz yemeğimizi temizligimizi yapıyoruz incilerimiz dökülmuyooo. Sorunların çoğunu yaratan sensin ben artık bu kanaate vardım.

Yani eşimin herşeyi annesine yetiştirmesi beni parasız bırakması bebeğini görmeye gelmemesi normal di mi.

Siz dün nişan yıldönümü kutlayan üye değil misiniz?
Dünden bugüne iş boşanmaya mı geldi?
Vallahi şaşkınım.
Ara ara geliyor konu sahibine belli araliklarla ayni zaman diliminde uçlarda konu acar, örnek eşinizi evde nasil karşılıyorsunuz ( gecelik detayı) ayni gün ya da bir gün sonra eşimi aile olarak görmüyorum hemde eşinin beter özelliklerini yaziyor sanilir ki adam psikopat,eve yiyecek yemek almayan,( buzdolabı icinin fotoğrafını gönderdi) herneyse hic umursamadan konu acar doğruluğu şüpheli konular.

Esinizi erkek otoritesi kuramayan biri olarak anlattinız. Boyle bir erkegin evlilikte güclü bir kadina ihtiyacı var. Denge boyle kurulabilir. Ancak siz de hamileyim, yeni evliyim, ne kalkıp kahvalti hazirlıcam, ayagimı uzatıp yattım falan diyerek kendi basınıza evde özerklik ilan etmeye çalışıyorsunuz.

Böyle olunca da evde eksik olan güçlü birey ihtitacinı anne dolduruyor.

Anneye ihtiyaç kalmayacak sekilde evliliginize sahip çıkın bence.

Yazdıklarım doğru. O zamanda annemdrydşm yine düşündüm bir adım atayım güzel karşılayayım dedim biraz da özlemiştim.

Nişan dönümüne var. Böyle giderse kutlamayacağız. Eşim değişti sanmıştım.
Sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz "değiştiğini sanmıştım" insanlar üzerine sihirli değenek değmişcesine değişmezler.

İlla birşeyler değişsin istiyorsanız biraz emek verin. Ben onu yaptım o bunu yaptı diye hesap kitaba girmeyin hemen. Siz eşinize çocuk diyorsunuz ama sizde daha çocuksunuz..

Benden böyle birşey bekliyor sanırım. Beni çekip çevirir diye evlendim diyor. Aklı başında görmüş beni. Benim hayalim bu değildi bu kadar geleneksel bir aile istemiyordum. Bir de evde sözünün dinlemediğini düşünüyor eşim. Ama herşeyi anneisni anlatan birine saygı duyup sözünğ dinlemek içimden gelmiyor. Kendi bildiğimi yapmaya çalışıyorum. O ise herşeyi birine sorarak hareket eden biri. Belki burada hatalıyım. Herşeyi yazıyorum kendi hatalarımı görüo düzelteyim. Düzelirse düzelir. Düzelmezse zaten boşanmaktan başka çare yok

Ay eşinizi nasıl karşılıyorsunuz konusu da bu arkadaşın?
Tamam,oldu,ben sadece seyirci olmaya karar verdim.
Bilgi için teşekkür ederim.

Biliyorum ben de aşırı olgun sayılmam. Ama en azından herşeyin aileye anlatılması gerektiğini biliyorum. Bizim ikimizin sorunları çözmesi gerekiyor biliyorum. Ya eşimin gönlünü alıcam sarılayım bir konuşalım diyorum. Eşim git diyo kv ordan söyleniyor oğlunu yicem sanki. Sonra eşim kendi geliyor yanıma bunu görmüyor tabi kv. Ben bebeği kullanıyormuşum. Duygu sömürüsü yapıyırmuşum.

Yüzyüze böyle konuşmam. Sanal olunca biraz daha rahat davranıyorum. Artık sabrımın sonuna gelmiş şeyi anlatırken üslup düşünecek durumda olmuyorum genelde.

Kayınvalide ne zaman gidecek evine , sorunlarınızı onun yanında çözmeye çalışmayın, sizin konular bana fenalık getiriyor vallahi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…