- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Eşim hala çocuk.Hakaret etmek disinda oyle buyuk bir hata gormedim. Bu anlattiklariniz onlarin yaptiklarini hakli kilacak seyler degil.
Kari, koca arasindaki iliskiye karisilmaz. Hatanin buyugu eşinizde sonra da kvnizde.
Eşim hala çocuk.
Aynı evde mi kalıyorsunuzEşim hala annesinin dibinde içime yün atlet giysem mi diye soruyor. Ben de öyle sürüyorum evde. Birazdan işe gitcek ben de kv kişiyle kalcam. Bacak bacak üstüne attım yatıyorum kv Dr karşımda. Bu yaptığım hata evet.
Eşinizi yanınıza çekiceksiniz eşinizde buna değer mi bilmiyorum o yollasın annesini kayınvalidenizin maksadı ortada evden gitmesi lazımO da aynı kafada full hizmet bekliyorlar. Amr o stresli o sinirli ben alttan alcam. O gelip öpmeye bilir o uyumasa da olur benimle.
Bilmiyorum. Sabah 7de kalkıp kahvaltı hazırlamak bunu herkes yapmıyor. Hamile de olunca yapmamayı seçtim. Uykuyu da kaç kere söyledim. Dün Dr söyledim yanıma yatacaktı. Koltukta uyuyakaldı. Kv tuvaletteyken gittim sarıldım jadı kalk yanıma falan dedim. Ne oluyor bir git dedi. Ben de yerime yattım uyudum. Annesine iyi geceler dememşlşm.annesi triplendi. Gitti uyandırdı. Nerde diye beni sordu. Geldi baktı uyumuş dedi odasına yattı.Anneler neden sizde kaldı onu anlayamadım. Siz kendi annenize, eşiniz kendi annesine “hadi evinize” diyecekti. Küçücük çocuk değilsiniz ki.
Her evin belli kuralları olur, onları birinin koyması gerekiyor. Mesela; çalışmayan evin işini yapar. Çalışana kahvaltısını hazırlar. E bunları yapacak olan siz gözüküyorsunuz. Burada diklenip “ben hizmetçi miyim” demenin bi anlamı yok. Eşinizde sizin para babanız değil ama çalışıyor.
Eşinizin gece yatışınıda o yatmadan yatmayarak düzenleyebilirdiniz. Bi şekilde bu düzene sokulurdu da, mesele onun oyun aşkı gibi durmuyor.
Bu en mantıklısı ama annesi gitmiyor ve sürekli böyle hayat mı olur bıktım yeter diyip duruyor. Bebeğiyle ve hayal kırıklığıyla tek başına ben kalıcwm ona ne oluyorsa.Yanlış üstüne yanlış olmuş hem sizin yaptıklarınız (eşin ve senin) hem de aile büyüklerinin yeni evlileri bu denli rahatsız etmesi...
Benim önerim son denemenizi bütün aile büyüklerinden uzak kalarak ve onlarla iletişimi bir süreliğine kesip , eski önyargılarınızdan uzaklaşıp yeniden başlar gibi flört eder gibi başlamak....
Bebek olunca daha da gerilmemek için öncelikle evliliğe ve birbirinize alışmalısınız...
Bebek konusuna girmiyorum , keşke korunsaydınız, ikiden bir olmayı öğrenemeden üçden bir olmaya çalışacaksınız şimdi...
Biraz nazlıydım evet. Annemin evinde nişanlıyken. Şu an naz yapacak durumun yok gördüğünüz gibi.Diğer konunuzu okudum da ya hamilelikten ya da karakterinizin bir uzantısı olarak biraz "drama queen" gördüm sizi.
Yani biraz abartıyor olabilir misiniz acaba,yargılamıyorum sadece soruyorum şu anda yanlış anlamayın.
Anlattiklarinizdan falan yola çıkarak biraz trip atmayi seven,sürekli nazlanmak isteyen bir kadin profili olustu kafamda
Eşimin kafası buna basmıyor. Küçücük bir sorunda dünya başıma yıkıldı ben boşancam kafasında. İş hayatında da aynı şekilde. İki gün zorlanıyor işte ben bırakıcam bu işi lanet olsun. Hemen arıyor on kişiyi dert anlatıyor. Çok sorumsuz biri.Eşiniz evliliğe tam hazır değilmiş gibi geldi bana. Bence önce anneler kendi evlerinde kalması lazım. Yalnız kalmalısınız ki evliliğe alışabilesiniz. Evlendiğinizi kabul etmeleri lazım kaç yaşına gelmiş bireysiniz artık ayrı bir aile olmuşsunuz.Bunu eşinizin sizin bilincinde olması lazım.
Kadın normalde İzmir'de yaşıyor. Ama şu sn bizde zaten iki ay olmuştur hep bizde.Aynı evde mi kalıyorsunuz
Annem ben çok ağlıyorum diye geldi ben çsğırdım. Ama onun annesi evde yokken de her dk burda. Herşey anlatılıyor zaten. Evde özel birşey yok. Kadın herşeye karışıyor. Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bu kadar büyük bir hata mı ettim. Tek hata benim mi. Daha ne yapabilirim.Ben annelerin çok karıştığını gördüm biraz mücadele edin derim tabi tek taraflı olmaz
Hepimizde öyle kaynana var, eşini alıp konuş annen artık gitmeli, ev işleri konusunda düşünceni yanlış buldum kırılmış olabilirsin ama kendini evi bok götürüyor gibi lanse etmesine izin vermeAnnem ben çok ağlıyorum diye geldi ben çsğırdım. Ama onun annesi evde yokken de her dk burda. Herşey anlatılıyor zaten. Evde özel birşey yok. Kadın herşeye karışıyor. Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bu kadar büyük bir hata mı ettim. Tek hata benim mi. Daha ne yapabilirim.
Haklısınız. Değer gördüğümü hissettiğim zaman zaten içimden geliyor yapıyorum. Ama karşımdaki annesiyle mıç mıç ben tek başına uyuyayım o işten gelsin ayağını yatsın yatsın hiç bir kere bebeğin kontrolüne gelmesin. Param var mı yok mu sormasın bu durumda yapamıyorum.Kv başlıca problem ama ben sizi de çok masum görmüyorum. Konularınızı okudukça enerjim çekiliyor müthiş bir prenses sendromunuz var. Evlenirken aile olmayı degil de ev arkadaşlığını seçmişsiniz sanki. Ev işlerini yapmak yemek hazırlamak tek kişinin görevi degil tabi ki. Iki taraf da çalışıyorsa zaten sıkıntı olmaz ortaklaşa yapılır ama taraflardan biri çalışmıyorsa bir tik daha anlayışlı olması beklenir. Sabah kahvaltıyı eşiniz de hazırlayabilir ama her konuda böyle ben hizmetçi miyim diye tribe girerseniz dışardan bakan bi göz olarak aileye hiçbir katkınızın olmadığını söyleyebilirim. Bazi konularda sizin dusunmeniz gerekir boyle hayat paylaşılmaz
Konuştum gitmesi lazım. Biz birbirimize alışsmıyoryz diye. Ama anlamıyor. Ben tamamen düzelecekmişim öyle gidecekmiş annesi. Hep bir bahane bulup göndermiyor.Hepimizde öyle kaynana var, eşini alıp konuş annen artık gitmeli, ev işleri konusunda düşünceni yanlış buldum kırılmış olabilirsin ama kendini evi bok götürüyor gibi lanse etmesine izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?