Sevilmiyorum.

Aşırı gereksiz bir yorum yapmışsınız sizin eşinizin annesini doğru düzgün öpmemesi iyi bir örnek mi şimdi? Belli ki ilgi alaka sevgi görememiş annesinden ve mesafeliler. Benim erkek kardeşim annemi öper ısırır deli gibi sever asla evden annemi öpmeden çıkmazdı bekarken şimdi de aynı şekilde anneme her gün uğrar yakın yaşadıkları için annemse onun evliliğine asla karışmaz ve gelinini kızı gibi sever bana nasılsa ona da aynı davranır hatta çok daha hassas hareket eder kadın alınmasın diye.

Konu sahini senin yapman gereken şey eşini dışarı çıkartıp sakin bi cafede çay kahve eşliğinde uzun bir sohbet edip sorunlarınızı nasıl halledebileceğinizi konuşmak. Neylerden rahatsız olduğunu sakin bir şekilde anlatman lazım. Evliliğini bitirmek istemediğini çocuğun için mutlu bir aile istediğini ve bunun için çaba harcamak istediğini ama tek başına bunu yapamayacağını net tek tek anlatman lazım erkekler biraz kıt geç anliyorlar çünkü. Annelere de açık açık söyleyin bunu artık kendi evinizde rahat yaşamak istediğinizi kimsenin karışmasını istemediğinizi söyleyin bebek doğmadan umarım halledersiniz eşinizle konuşmanız lazım ve annesinin uzak durması için onunla da tatlı bir dille uyarmanız lazım bunu halletmek için başka çaresi yok annesinden tabii ki kopmayacak ama böyle seni kaybeder bunun farkında değil ama farketmesi için harekete geç tatlı dille kavgasız bir şekilde umarım herşey sıkıntısız çözersiniz ve bebeğiniz musmutlu bir aileye doğar, başarılar.

Evliliğin ilk birkaç yılı birbirini tanımaya çalışmakla geçer bu tecrübeyle sabittir. Bu dönemde iki kişide zorluk yaşar özellikle erkek. Çünkü kadın yaradılışı gereği evini çabuk benimseyip kadınlık yapmaya başlar. En azindan çoğu böyle. Erkeer biraz daha geç alışır evliliğine evine karısına. Bu dönemde alttan alıp konuşarak uzlaşmak yerine anneleri dahil etmekle en büyük yanlışı yapmışsınız. Aile olmak kolay değil birinden yardım almak güzel tmm ama kendi probleminizi kendiniz çözersiniz anneler sadece tetikler koruma içgüdüsüyle. Karşına al konuş madem hamilesin evliliği kurtarmaya çalışın ki baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Bu kadar çabuk vazgeçmeyin birbirinizden. Sevgi böyle zamanlarda daha güçlenir sizinki kopuyorsa saygı kalmıyorsa bitmiş demektir. Her ne olursa olsun saygınızı kaybetmeyin ve anneleri karıştırmayın.. sizde yüz göz olursunuz ve eğer evlilik devam ederse hep o kötü hallerinizle anilirsiniz. Her halinizi kayinvalideniz bilmesi iyi bisey değil yani. Madem evlenecek yetişkinliğe ulaştınız sorunları çözmek için de oturup konuşup uzlaşacak yetiskinlikte olmalısınız Bende evliliğinin ilk bi kaç yılı sorun yasadim eşim hep boşanalım derdi bende ilk geceden hamile kaldım boşanmak kolay mi ben buraya aile olmak için geldim madem.boşanıyorduk neden evlendik dedim hep kendi kendime. Zamanla birbirimize ayak uydurmaya başladık oda değişti bende ama bu beklentisiz farkında olmadan. Zamanla insan birbirini tamamlıyor. Inşallah yuvanız dağılmaz. Allah hic bir çocuğu anasız babasız bırakmasın.

Şu an karnıma ağrı girdi midem bulanıyor eşimin kapısı kilitli uyandırdım kızar. Ambulans çağırsam mı sizce. Birşey olabilir mi. Bulantı ağrı ve iğne batması gibi oldu karnımda. Bir de anahtarın yok. Geri almazsa ne yapıcsm

Gerekli gereksiz sizi ilgilendirmez.Evet 30 küsür yaşında adamın hala annesiyle göbek bağını kesmemesi bana saçma geliyor.Annelerinde kırklı bebek gibi eşlerinin yanında, oğlum içlik giy oğlum atlet giy aman şunu ye bilmem ne diye koca adamlara bebek muamelesi yapmaları aşırı itici geliyor.Çok meraklıysanız oğlunuza evlendirmeyin elin kızının başını da yakmayın.

İyide kv ev kirli şöyle böyle diyince neden inat ediyorsun ki. Tabii ki ev temiz olacak ev hanımıysan bunu yapacaksn. Ha ikinizde çalşıyor olsaydınız o da yapmak zorundaydı. Çünkü çevremden biliyorum. İnat etti evliliği bitti. Doğruya doğru evi berbattı kadının. Ayrıca Annesini kıskandığını belli etme. Bu hoşuna gidicek dahada yapmaya çalışacak. Sen evini derle topla kayınvalideyle arayı iyi tut, ne bilim yemeğe çağır falan. Ailesine ne kadar ilgi gösterirsen o kadar hoşuna gidicek çünkü, gerekirse annecim şu yemeğin çok güzel bi gün beraber yapalımda evde yapayım falan de. Elimden gelen nedir diyorsan bir de bunu dene ki ben yaptım diyesin. Pişman olma.
Birlikte dışarı çıkmamanız çok tuhaf. Ayrı uyuması çok tuhaf. Ne bilim gece oyun oynamaktan daha mutlu olacağı bişey yap. Gerekirse git beraber oyna çerez götür falan işi yatak odasına taşı. Ben başka oyun oynatıcam falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…