Sevilmiyorum.

Terbiye bekleyenin uslubuna bakin hele.senli benli kizim diye konusmalar.sïkılmista ici sismis niye 34 saat berabermisiniz.asil sizinki nasil bi uslup.ananiz size terbiye vermemis asil.

Yahu neden anlamak istemiyosunuz.bi tutturmussunuz ev isi yapmak hizmetcilikmi diye.
Kadin sevgi ve saygi gormedigim yerde bi is yapmak gelmiyo icimden diyo.sonunaaa kadar hakli.
Esi insan yerine koyup yaninda bile uyumuyormus.isini halledip baska odaya geciyomus.bunun adi nedir hepiniz bilirsiniz.
Evlendi diye bi kagida imza atti diye kimse kimsenin kolesi degil.
Kendisine yemek yapsin istedigi zaman koynuna alsin diye evlenilmez.
Evlilik sevgiyle saygiyla yurur.
Bunlari vermezsen karsidakindende biseyler beklemeyeceksin.
Bide annesini getirmis eve.madem esiyle sorunu var beraber cozmeleri gerekir bunu.anneyi karistirmak herseyi anlatmak nedir.
Hepimizin evliliginde oluyo biseyler bunlari gidip esiniz annesine anlatsa anneside gelip size cemkirse agzina geleni soylese hosunuza gidermi.yada esinize tavriniz degismezmi?
Bakin diger yapilanlari ornek vermiyorum bile.
Sadece bu davranis bile esten sogumaya yeterli
Ben konu sahibini hakli buluyorum.saygisiz olarakta gormuyorum.egerki biri benim evimi ele gecirip neymis iyi geceler demedim diye uykudan uyandirmaya kalkarsa saygisizligin en buyugunu hakeder kim olursa olsun

Yaaaaavvvvv ne desem bilmiyorum ama cok sinirliyim .
Tabiki de özür dileme ne munasebet?
Senin evine gelipte,çöken kaynanan.
Sana Allah belani versin diyen annene laf söyleyen kaynanan.
Sana oglum senin yüzünden kendini mi öldürsün diyen kaynanan
Seni surekli suçlayan kaynanan.
Sana laubalilik yapan aldığın küpeyle dalga gecen kocan
Seni annesine 10 yasindaki cocuk gibi (o bile yapmaz) sikayet eden kocan
Sana para vermeyen etmeyen surekli tenkit eden yine kocan
Ama ozur dilemesi gereken sensin oyle mi?
Sacmalama lütfen !!!!!
Ozur dilemekle dil kirlenmez ama iyi geceler demedin diye ozur dilettirmeye zorlanmakta nedir ALLAH ini seviyorsan lütfen biraz kendinizi sevin ya bu ne yaa bu ne despotluk diktatorluk sacma sapan birsey

Yasin küçük falan degil 23. Bende 27yim 25i bitirmiştim evlendigimde ben adamin ağzını yırtarım beeee bak bende suanda çalışmıyorum,yeni biraktigim bir is var. Beceremedim bıraktım
Esim çalışıyor
Ben ev isleriyle ilgileniyorum,yemek,camasir,ütü vs
Esim her hafta bana para verir onun harici de ihtiyaçlarımı karşılar ve ben esimin annesiyle görüşmüyorum
Hatta daha bu gece yine konu açıldı dedimki ben ölene kadar gorusmeyi düşünmüyorum simdiden soyleyim sana sonra bana vay efendim soyle boyle deme dedim hicbisey demedi diyemez de
Kendimi hayatta kimseye ezdirmem
Beni yaratan Allah onu da yarattı
O benden üstün mü
Kocam diye ne yani her söylediğine he canim peki askim peki cicim mi diycem elbette hayır
Ki benim esimde askeri kökenli bir insan bu arada
Hayirdir ya parçalarım. Daha yeni evlisiniz annesi ne diye surekli evinizde boyle sacma seymi olur?
Tamam gelsin gelsin bari huzur versin
Hamilesin
Yeni evlisin
Onlarin hizmetcisi değilsin sen
Kendi evini tabiiki topla temizle ora sejin evin icinde yaşıyorsun tabi yemegini yap ama bu diger durumlar cok absürt bu kadar pasif olma dik dur

Onlara yağ çekip kocamın hizmetçisi olsaydım kv rahat ederdi. Kendmi savundu diye böyle oldu.

Katiliyorum boyle bir OKUZLE cahil anasina neden yemek begendircem diye cirpinsin ki konu sahibesi? Kocasi KVye sikayet ediyormus yemek yapmayi bilmiyor diye zikkimin kokunu yesin diyorum burdan. Umarim konu sahibesinin kocasi olan OKUZ bu konuyuokur ve bu yorumumu gorur.

Bilsem ki pkusa düzelecek okutayım. Ama bunu görürse de annesine yetiştirip internete beni yaxmış der kv de bu yaptığını kimse kabul etmez yeter bu çektiğimix lanet olsun der.

Ben hatalı olduğunuz pek çok yer gördüm.
Şöyle ki, kocanız sizi annesine şikayet ederken ‘gelsin annen yapsın bizim evin işlerini de madem bir işe yarasın’ diyemediniz mi?
Siz annesini tombul kuşum diye sevebilen bir adamın karısı olarak, memenizi mıncıkladığında bir tane eline şaplatıp ‘ben izin vermeden kamu malı gibi davranamazsın bedenime ayrıca şefkat yoksunu el şakalarını kendine sakla’ diyemediniz mi?
Siz daha yeni evliyken aileler ne arıyor sizin evinizde, buna nasıl müsade ettiniz?

Ha gerçi, ben bu tarz şeyleri söyledim de ne oldu, kelin merhemi olsa hesabı...

Evliliğiniz yeni ve hamile olduğunuz için, her şeyi konuşup ortak paydada anlaşarak çözümlemenizi öneririm.
Ha yoksa, bir sinir krizi geçirin ne kaynana ne ev işi derdi kalıyor, tecrübeyle sabittir derdim...

4 aylık evlilikte neler neler yaşanmış. Saygı yok sevgi yok ama sevişmek var ki onun adı da sevişmek değil aslında.
Böyle bir evlilikte hiçbir şey yolunda gitmezken hemen hemen her gün beraber olmak nedir?

Resmen ülkesinde savaş varken her şeyini kaçıp bir sürü derdi varken hala sevişen insanlar gibisiniz. Hiç mi kendinize saygınız yok? İleride karnınızdaki bebeğe nasıl öğreteceksiniz sevgiyi saygıyı?

Konu baştan başa hatayla dolu. İlk hatanız ne aceleniz var yanlışlıkla oldu demeyin 23 yaşında kadınsınız.2 hata aileler çok sorumsuz ve düşüncesiz. 3 hatanız ailelerinize git diyemiyorsanız. 4 hatanız yok temizlik yapmadım kendi evinizi nasıl temizlemezsiniz.Kaynanızla konuşun yada eşinizle bu böle olmaz vs. Ya kaynanan gitsin ya sen git böle de kocana.

Ayrıca temizlikle moreli bağdaştıramadım ev sizin..Kaynanız bu yüzden duruyor olabilir bahaneleri olur biraz derliyor toplu düzenli olun .Ki evine gitsin .

Bir bebek bekliyorsun ve gebelikte en uzak durman gereken sey stress oncelikle onun suan en az zarar gorecegi sekilde ( cunku herseyi hissediyor emin ol buna) gerekirse bir psikolog yardimiyla hamilelik surecini tamamlaman suan icin en dogru davranis olur bence. Anlattiklarini okuyunca “sevilmiyorum” demissin ya sen kendini seviyor musun. Kendine saygin var mi? Lutfen once bunu dusun ve cevabin hayir ise kendini sev saygi goster sen suan canindan parca tasiyorsun sirf bu yuzden bile ozelsin bunu unutma. Dilerim bebegin saglikla gelsin ve huzur icinde yasayacagi en hayirli ortam neresi olacaksa ( anne baba bir veya ayri ) o sekilde yasasin.
Iyi sabahlar

İstiyordu. Yorgunum desem de dinlemiyordu. Çok büyük kavga olduğu zaman iki hafta kadar olmadı.

Benim artık yapacak bileyim yok. Kadın hala konuşuyor. Sütü açıkta bırakmışım bilmem ne. Alo renkliler ve beyazlar için deterjan aldım. O sadece beyazlar içinmiş yeni deterjan al diye söylemiyo eşime. Ben artık çışdırıcam.

E ömür boyu sizde kalacam dese ortalığı yıkmasın diye tamam diyeceksiniz o zaman
Şu saat oldu bi iki saat uyudum. Tam iki kilo almıştım bir kilo yine düşmüş. Ve 4 aylık hamileyim kilo alamadım. Belim felaket ağrıyor. Elimi kolumu jaldırcaaak ağzımı açıp kelime edecek halim yok. Biraz dinlenip olmazsa ambulans çağırcam en azından serum takarlar kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…