Sevilmiyorum.

Ambulans çağırmadan eşiniz ne yapıyor niye götürmüyor?
Ayrıca emin ol doğuya tayininiz çıkarsa daha çok gelir

Ayrıca temizlikle moreli bağdaştıramadım ev sizin..Kaynanız bu yüzden duruyor olabilir bahaneleri olur biraz derliyor toplu düzenli olun .Ki evine gitsin .
Şu an kendi karnımı doyurcak halde değilim. Bel ağrısından ölüyorum. Normalde yapıyordum yerleri silecektim düşürmüştü kavga edince böyle oldu. Patlıcan oturtması yapıcam fırını çıkardım patlıcanlar suda soğan doğradım fırını geri almış ben dışarı çıkınca. Ruh hastası kadın. Kendisi karnıyarık yapıcakmışmış. Hayır gidip Boğcam elimi kaldıracak gücüm yok. Allaha havale ediyorum.

Ambulans çağırmadan eşiniz ne yapıyor niye götürmüyor?
Ayrıca emin ol doğuya tayininiz çıkarsa daha çok gelir
Eşim işten geldi. Gece işteydi. Karnın aç yemek ye dedi. Süt içip muz yedim. Geldim geri belim ağrıyor dedim. Uyu dedi. Uyuyamıyorum. O uyuyo. Yanıma yat dedim. Uykum var uyuyacağım dedi. Uğraşma bunalıyorum dedi. Annesi bir taraftan sütü dışarda bırakmış ekşir. Yok her işi o yapsın o zaman. Bu deterjan sadece beyazlar için flssn bişeyler saydı.

Bir haftadır olmuyoruz bir kere olduk. Anneisni takmadı o gün . Normalde yalnız olsak iki üç kere daha olurdu.
Konu sizin cinsel hayatınız ve ayrıntiları değil.

O gün takmadı ama baska gun takiyor.

Siz de bigün trip atıp, ertesi gün iliskiyi kurtarmaya calisıyor, bi sonraki gün bosanmak istyorsunuz.

Belki de annesi cidden basınızda durmalı.

Cift olarak bigün öyle bigün böyle olunca annesi bırakıp gidemiyor demek ki ne yapacaginızı kestiremedigi icin.

Dedigim gibi hakkinizda hayirlisi. Nokta.

Anneyi opmemek marifet mi yani. Anneye sevgi sözcükleri soylemenin neresi kötü
Valla evli barklı kocaman adam karısının yanında sürekli anasıyla mıç mıç olmamalı bence.Herşeyinde bi yaşı var.2 yaşında çocuk değil karşındaki.Benim oğlumda o yaşa gelince benle değil karısıyla ilgilensin.

Senin tek hatan korunmamak ilk günden hamile kalmak.
Evet farkındayım aldıramadım kıyamadım. Aldırma lafını konuşmak dahi istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum. Ultrasonda bir kere ayaklarını üst üste atıp yatıyordu. O kadar komik ve tatlıydı ki. Bir kere balancuk patlaması oldu sanki karnımda bebeğim tekme attı. Onu oradan çıkarıp yiyesim geldi. Hata yaptım ama ona en iyi şekilde bakıcam.

Kavga yalnızken genelde o gün geçiyor barışma oluyor. Bir ara kavga etmedik neredeyse üç dört hafta küçük tartışma hariç ama ailesi buradayken maalesef öbür türlü gidip sarılıyorum o geliyor sarılıyo geçiyor. Ama böyle küpedrn bile kırılınca anneisni böyle hayat mı olur ben ölmek istiyorum diye tribe giriypr sanane ya bizim aramızda olan şeyden

Siz evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz. Evlilikle evciliği karıştırıyorsunuz. Kendi hatanızı yanlışlarınızı kabul etmeniz güzel ama düzeltmek için çaba göstermelisiniz hep karşı tarafa suç atarak olmaz bu. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz, neden ev işi yapmıyorsunuz hem de inadına? Resmen insanların ağzına laf vermişsiniz. İkiniz de büyümediğiniz için evliliği idare etmeye anneler işin içine girmeye başlamış. Annem geldi kaldı onun annesi geldi kaldı bu nedir? Öğrenci evi mi orası?

Erkeğin kalbine giden yol midesinden,kadının kalbine giden yol adamın kendi annesini kötülemesinden geçer

Çabuk öğren de gitsin bari evine,biraz açıkgöz olsan var ya,idareyi ele alır,kocanın kahvaltısını hazırlarsın,tamam bu artık yapar diye herkes sepetin alır evine yollanır tez zamanda.
Ha premseslik olayını geç,hep prensestik ama kostümlerimizi anamızın evinde portmantoya astık,öyle çıktık.
Sırasında evimizin hizmetçisi olacağız ne var bunda?
O çok hayran olunan avrupada elin alman kadını aslanlar gibi evinin her işini yapıyor da ben hizmetçimiyim demiyor.
İşimize gelince avrupa hayranı,gelmeyince"ben hzmetçimiyim"

Erkekler maalesef ki böyle. Bende ilk zamanlrda buna benzer problemler yaşadım. Yemek yapmayı gram bilmezdim. İlk başlar o kadar zordu ki... Gözleme yüzünden beni zırıl zırıl ağlattı. Kalktım gittim annemin evine. Bikaç gün kaldım. Dedim madem annen güzel yemek yapıyor gelsin o yapsın. 3gün sonra beni aramaya başladı gel hata ettim diye.

Evden gidişim dank ettirmiş bişeyleri. Hiç unutmam ondan sonra bi pilav yaptım köpeğin önüne koy tenezzül etmez ama eşim yedi. Sırf gönlün kırılmasın diye yedim dedi. O gün bugün inat ettim onun için yemek yapmayı öğrendim. Bir sürü tarifler öğrendim.

Yani inat güzel şeyde dozunda güzel. Siz abartmışsınız. Değil eşim isterse annem olsun ben evimi yine temiz tutarım. Evi bok götürüyor dedirtmek iyi bişey değil.

Herşeyi annesine anlatma konusunda siz konuşacaksanız ama pek işe yarayacağını sanmıyorum çünkü artık alışmış. Şikayet ediyor sizi aklı sıra.

Siz evinizi temizleyin, elinizden geldiğince yemeğinizi yapın çünkü sizde o yemekten yiyecekseniz.

Siz artık anne olacaksınız kimseye minnet eylemeyin. Yarın o çocuk doğduğunda inat olsun diye onuda mı aç bırakacaksınız?

Kvyi yollayın eşinizle konuşun ve biraz daha zaman verin. Baktınız hala düzelmiyor o zaman yapacağınızı yaparsınız.

Eşlerin şuan hepsi aynı oyun delisi,ama internet var yemek yapmayı öğrenebilirmisin ,biraz daha sakin olmayı başarıp güzelce evinin hanımı olabilirsin.Kahvaltı hazırladın diye hizmetçi olmazsın ki.Bunları aşman lazım

Allah aşkına şu anneleri bir gönderin. .Böyle ne evliliğe alışırsınız, ne huzurunuz olur.

Mutlu degilsen, bekledigini bulamadi isen yol yakinken ayril. Cocuk da duzeltmiyor evliligi. Bu adam da duzelmez.
Ya da en kotu bir cinnet gecirip evden kayinvalideyi gondermelisin. Annesine asiri duskun koca da cekilmez. Ne yapsan anne ile kiyaslanirsin, her yaptigin anneye aktarilir. Annesi ile sen iletisimi kessen de esin kesmez.
Bilmiyorum ya. Bazen ipleri birakmak en dogrusu.

Güzel yemek yapıyorum kendimce çok küçük şeyleri eleştiriyorlsr. Bulgurda soğan birazcık diri kalmış ama tadı gayet güzeldi onu bile söylüyor kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…