- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ambulans çağırmadan eşiniz ne yapıyor niye götürmüyor?Şu saat oldu bi iki saat uyudum. Tam iki kilo almıştım bir kilo yine düşmüş. Ve 4 aylık hamileyim kilo alamadım. Belim felaket ağrıyor. Elimi kolumu jaldırcaaak ağzımı açıp kelime edecek halim yok. Biraz dinlenip olmazsa ambulans çağırcam en azından serum takarlar kendime gelirim
Şu an kendi karnımı doyurcak halde değilim. Bel ağrısından ölüyorum. Normalde yapıyordum yerleri silecektim düşürmüştü kavga edince böyle oldu. Patlıcan oturtması yapıcam fırını çıkardım patlıcanlar suda soğan doğradım fırını geri almış ben dışarı çıkınca. Ruh hastası kadın. Kendisi karnıyarık yapıcakmışmış. Hayır gidip Boğcam elimi kaldıracak gücüm yok. Allaha havale ediyorum.Ayrıca temizlikle moreli bağdaştıramadım ev sizin..Kaynanız bu yüzden duruyor olabilir bahaneleri olur biraz derliyor toplu düzenli olun .Ki evine gitsin .
Eşim işten geldi. Gece işteydi. Karnın aç yemek ye dedi. Süt içip muz yedim. Geldim geri belim ağrıyor dedim. Uyu dedi. Uyuyamıyorum. O uyuyo. Yanıma yat dedim. Uykum var uyuyacağım dedi. Uğraşma bunalıyorum dedi. Annesi bir taraftan sütü dışarda bırakmış ekşir. Yok her işi o yapsın o zaman. Bu deterjan sadece beyazlar için flssn bişeyler saydı.Ambulans çağırmadan eşiniz ne yapıyor niye götürmüyor?
Ayrıca emin ol doğuya tayininiz çıkarsa daha çok gelir
Ayrıca aman gelmesin. Sonra kv numara yapıyor diyor. Yok bebeği kullanıyor diyor.Ambulans çağırmadan eşiniz ne yapıyor niye götürmüyor?
Ayrıca emin ol doğuya tayininiz çıkarsa daha çok gelir
Konu sizin cinsel hayatınız ve ayrıntiları değil.Bir haftadır olmuyoruz bir kere olduk. Anneisni takmadı o gün . Normalde yalnız olsak iki üç kere daha olurdu.
Valla evli barklı kocaman adam karısının yanında sürekli anasıyla mıç mıç olmamalı bence.Herşeyinde bi yaşı var.2 yaşında çocuk değil karşındaki.Benim oğlumda o yaşa gelince benle değil karısıyla ilgilensin.Anneyi opmemek marifet mi yani. Anneye sevgi sözcükleri soylemenin neresi kötü
Evet farkındayım aldıramadım kıyamadım. Aldırma lafını konuşmak dahi istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum. Ultrasonda bir kere ayaklarını üst üste atıp yatıyordu. O kadar komik ve tatlıydı ki. Bir kere balancuk patlaması oldu sanki karnımda bebeğim tekme attı. Onu oradan çıkarıp yiyesim geldi. Hata yaptım ama ona en iyi şekilde bakıcam.Senin tek hatan korunmamak ilk günden hamile kalmak.
Kavga yalnızken genelde o gün geçiyor barışma oluyor. Bir ara kavga etmedik neredeyse üç dört hafta küçük tartışma hariç ama ailesi buradayken maalesef öbür türlü gidip sarılıyorum o geliyor sarılıyo geçiyor. Ama böyle küpedrn bile kırılınca anneisni böyle hayat mı olur ben ölmek istiyorum diye tribe giriypr sanane ya bizim aramızda olan şeydenKonu sizin cinsel hayatınız ve ayrıntiları değil.
O gün takmadı ama baska gun takiyor.
Siz de bigün trip atıp, ertesi gün iliskiyi kurtarmaya calisıyor, bi sonraki gün bosanmak istyorsunuz.
Belki de annesi cidden basınızda durmalı.
Cift olarak bigün öyle bigün böyle olunca annesi bırakıp gidemiyor demek ki ne yapacaginızı kestiremedigi icin.
Dedigim gibi hakkinizda hayirlisi. Nokta.
Erkeğin kalbine giden yol midesinden,kadının kalbine giden yol adamın kendi annesini kötülemesinden geçerSen kendi evini cekip cevirmelisin. Esini kimseye muhtac etmemelisin. Ev hanimisin sanirim. Esin disarida calisiyorsa sen de evde sana duseni yap. bu hizmetcilik degil ki. Yalnizken de yapiyorsun her işi. Annesini kotuleyince bu adamlar cok iyi oluyor nedense. Kotulemezse de kotu koca
Çabuk öğren de gitsin bari evine,biraz açıkgöz olsan var ya,idareyi ele alır,kocanın kahvaltısını hazırlarsın,tamam bu artık yapar diye herkes sepetin alır evine yollanır tez zamanda.Benim snnem kısa bir süre kaldı. Çok ağlıyordum belim falan çok ağrımaya başlamıştı. Ben çağırdım kontrole gittik. Biraz da evde yalnız hissetmemem için geldi. Onun annesi aramız kötü oğluna bişey olur diye duruyor. Bir de bana ev işi öğretecekmiş
Erkekler maalesef ki böyle. Bende ilk zamanlrda buna benzer problemler yaşadım. Yemek yapmayı gram bilmezdim. İlk başlar o kadar zordu ki... Gözleme yüzünden beni zırıl zırıl ağlattı. Kalktım gittim annemin evine. Bikaç gün kaldım. Dedim madem annen güzel yemek yapıyor gelsin o yapsın. 3gün sonra beni aramaya başladı gel hata ettim diye.Bilmiyorum. Daha ilk günlerdeki şok içindeydim. Ben çok severek ve fedakarlık yaparak evlendim. O da beni çok sever değer verir üzerime titrerdi. Sadece şoktaydım. Hamileliği Dr öğrenmiştim sadece boş boş düşünüyorduö en yapıcam kpss hamilelik bu adam niye böyle oldu yemeği nasıl yapcam diye. Ya bir insan yemek güzel olmadı diye. Bağırıp çağırıp ortalığı yıkıp söylenir mi. Nasıl korkuyordum ya yemin ederim dua ederek yapıyordum. Aslında yemek yapmak basit birşey. Genel manada. Ama o zaman panik olunca yapamıyordum. Aileme birşey söyleyemedim bir ay kadar içime attım.
Eşlerin şuan hepsi aynı oyun delisi,ama internet var yemek yapmayı öğrenebilirmisin ,biraz daha sakin olmayı başarıp güzelce evinin hanımı olabilirsin.Kahvaltı hazırladın diye hizmetçi olmazsın ki.Bunları aşman lazımKv şunu şunu yap alttan al falan dediğinde tek taraflı bakıyorsunuz oğlunuz da böyle yapıyor falan diye konuşup kendimi savunuyorum. Bazen yüksek sesle konuşuyorum. Oğluna hakaret ettiğim zamanlar da oldu. İlk zamanlar çok çok daha kötüydu. Evde telefpn açık hoparlörden sürekli kv konuşur odana geç boşver onu falan derdi. Ben ilk zamanlar böyle olunca ev işlerini bıraktım. Yüzüne Dr bakmadım pek. Ama şimdi böyle değilim. Ne biliyim iyi geceler demedim annesine eline sağlık demedim. Onları büyüttüler.
Allah aşkına şu anneleri bir gönderin. .Böyle ne evliliğe alışırsınız, ne huzurunuz olur.Adı evlilik içi cehennem olan bişey yaşadım. Dört aydır. İlk günden hamile kaldım. Çok büyük hata yaptım. Çok seviyordum çok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Çok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim çok garip bir ortama düştüm. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi küçümsüyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar çok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok götürüyor yemekleri güzel değil demeye başladı. Çok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kötü oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hiç alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dört ayda iki kere dışarı çıkıp gezdik. Birlikte dört beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gösterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece üçte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv öyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı çamaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Çok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı çıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf söylüyor. Benim huzur bozduğumu söylüyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetçi miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Çocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş çocuğu sinirlenir kendini öldürürse ondan korkacakmışum. Bilmem kaç kere para istediler. Ben çalışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin çözüm. Ama benim de hatalarım olduğunu düşündüğüm için son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından içim rahat etsin. Çünkü daha çok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun için önerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.
Ozaman önce aile danışmanına gidin sonra da kvnizi yollayınAllah'ım annesi gitmiyor ki. Döveyim mi kadını git diye. Zaten gitse de her dk her şeyi anneisni anlatan bebek bir eşim var.
Güzel yemek yapıyorum kendimce çok küçük şeyleri eleştiriyorlsr. Bulgurda soğan birazcık diri kalmış ama tadı gayet güzeldi onu bile söylüyor kvEşlerin şuan hepsi aynı oyun delisi,ama internet var yemek yapmayı öğrenebilirmisin ,biraz daha sakin olmayı başarıp güzelce evinin hanımı olabilirsin.Kahvaltı hazırladın diye hizmetçi olmazsın ki.Bunları aşman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?