Bebek İkinci El sevimli köpeğim cookie

prospectingkit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
2.303
30
88
İstanbul
kızım sevmediği için satıyorum son fiyat 80tl.Hiç kullanılmadı diyebilirim.

Eklentiler

• $furreal-sevimli-kopeim-cookie.webp
    $furreal-sevimli-kopeim-cookie.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 202
bu gerçekmi ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.senden 50 tlye aldığını 80emi satıyor:))belki o köpek bu köpek değildir.Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)))))))9

sizler kadar itici insanlar gormemıstım.özellikle sen evlaefe o ürünü ne zorulukla aldıgımı sen bılıodun!!nekadar nankörsün..
zaten 8 lira kargo parası birde 4 lira bankamatik kesti ki bana zaten 62 e geldı kı bende 80 75 dıe 55 hatta 50 ye kadar dusurmeyı düşünüodum çünkü buarada gördumkı herkes pazarlık bekliyor..köpekden kzıım inanılmaz derece korktu görünce bile ağlıo ki evet söylemedim sizden aldıgımı cunku köpek güzel değil oyuzden sattığımı düşünürler diye düşündüm.10 lira için mi uğrasıcaktım bankayala falan.yazık cok yazık 2 3 kendını bilmez aklısıra beni kapak ettıklerını sanıo.evlaefe yazık sizinle bir alısverişimiz olmustu sızden dahada uygun fıyata verdıgınız ıcın baska oyuncaklarda alırım demıstım ama sızınle degıl alısverıs 2 laf bıle konusulmazmıs.keşke ozelden yada mailimden sorsaydınız bu durumu.burdan sızın gorecegınızı ben zaten akıl edemıycek kadar aptal degılım.

bu gerçekmi ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.senden 50 tlye aldığını 80emi satıyor:))belki o köpek bu köpek değildir.Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)))))))9

sen kımsın be bılıp bılmeden yorum yapıosun saçma sapan!!!!en son 80 degıl 75 yazmısım ve pazarlıkla zaten ınıcektım.kendınıze eglence arıosunuz belli....kızım korktu ve elımden cıkarmam lazım oldugu ıcın tekrar satıorum.nekdr vurdumduymaz ınsanlarmıssınız siz yaaa nefret ettım yazdıklarınızdan.sizleri Allaha havale edıyorum.

Canım o benden aldıgın urun degılmı 50 tl ye
öyle bile olsa senin bunu alenen belirtmen hoş mu oldu?
İsterse 200 e satar ürün senden çıkmış mı çıkmış daha niye taş atıp suyu bulandırıyosun sen ?

ay bende çok güldüm vallahi kııız 75i 80 okuyan görünce insan ister istemez gülüyor tabi :52::52:

öncelikle merhaba,burası 2.el bebek eşya satın alma ve satma platformu isteyen aldığı ürünü satadabilir,ama burada herkes yazılanlara itina ederek alışverişini gercekleştıriyo,siz eğer ben 150 YE ALDIM diyorsanız ve son söylediklerinizle bu cümle çelişıyorsa emin olun bu durum bizi nitelendirdiğiniz kendini bilmez kişi sıfatından daha vahim durum..burada herkes kendini biliyor hanımefendi

öncelikle merhaba,burası 2.el bebek eşya satın alma ve satma platformu isteyen aldığı ürünü satadabilir,ama burada herkes yazılanlara itina ederek alışverişini gercekleştıriyo,siz eğer ben 150 YE ALDIM diyorsanız ve son söylediklerinizle bu cümle çelişıyorsa emin olun bu durum bizi nitelendirdiğiniz kendini bilmez kişi sıfatından daha vahim durum..burada herkes kendini biliyor hanımefendi

o ürün zaten 150 lıraya alınmıs bır urun. alalı zaten 1 hafta oldukı henuz kullanılmadı.
sizler kadar itici iğrenc ınsanlar gormemıstım.lutfen sayfamdan cıkın ve bırdaha cvp dahı yazmayın sızler benım muhattabım olmazmısınız....

sonuç olarak kişinin niyeti pazarlık olduğu için en başında bu rakamı vermiş kaldı ki ne kadara aldığı bizi hiç mi hiç ilgilendirmez, bize ne kadara sattığı önemli olan.
Yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen.
Sıfatlandırma konusunda 50 tl ye sattığını iddia eden arkadaş ortaya birşey atmış belki yanlış belki doğru ne oldugu bile belli değilken gülme krizlerine giren insana kendini bilmez diyerek az bile söylemiş ben olsam daha ağır konusurdum.

Arkadaslar suan yazıların hepsını okuyamadım evet benden aldı 50 tlye burda o bu degık durustluk o onemlı
durust olalım

Back
X