- Konu Sahibi prospectingkit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öykütoşa bak sen ya annesi ona minnak köpek alsın hanım beğenmesin bak sen suna poposunu sırcan bak nasıl sever o zaman cadıııı![]()
:):)evet tatlım begenmedı genede muzıklı seylerden hoslanıo.
ben ona müzik bişşey alayım bir ara dur sen![]()
Canım o benden aldıgın urun degılmı 50 tl ye[/QUOTE
KIZLAR ACIK ARTIRMAMI VAR YOKSA :![]()
bu gerçekmi ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.senden 50 tlye aldığını 80emi satıyor:))belki o köpek bu köpek değildir.Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)))))))9
öyle bile olsa senin bunu alenen belirtmen hoş mu oldu?Canım o benden aldıgın urun degılmı 50 tl ye
bu gerçekmi ya akşam akşam hiç güleceğim yoktu.senden 50 tlye aldığını 80emi satıyor:))belki o köpek bu köpek değildir.Cevabı sabırsızlıkla bekliyorum:)))))))9
öncelikle merhaba,burası 2.el bebek eşya satın alma ve satma platformu isteyen aldığı ürünü satadabilir,ama burada herkes yazılanlara itina ederek alışverişini gercekleştıriyo,siz eğer ben 150 YE ALDIM diyorsanız ve son söylediklerinizle bu cümle çelişıyorsa emin olun bu durum bizi nitelendirdiğiniz kendini bilmez kişi sıfatından daha vahim durum..burada herkes kendini biliyor hanımefendi
öncelikle merhaba,burası 2.el bebek eşya satın alma ve satma platformu isteyen aldığı ürünü satadabilir,ama burada herkes yazılanlara itina ederek alışverişini gercekleştıriyo,siz eğer ben 150 YE ALDIM diyorsanız ve son söylediklerinizle bu cümle çelişıyorsa emin olun bu durum bizi nitelendirdiğiniz kendini bilmez kişi sıfatından daha vahim durum..burada herkes kendini biliyor hanımefendi