sevinemiyorum

Allah şifa versin.Bebeğinizi aldırmamış olmanıza sevindim.

Tesekkur ederim,sizin de Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.

sadece sunu bılmenı ıstıyorum... unutmaki yüce rabbim kimseye kaldıramayacagı yuk vermez.. Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım...

Evet,ben de dua ederken hep kaldiramayacagim yuk verme diyorum.Amin tesekkur ederim.

Tesekkur ederim Yelizcim,insalah.Esim 2 gun evdeydi simdi tekrar acile gitti,ameliyattan sonra biraz biraz yemek yemeye baslamisti ama yediklerini cikardigi icin dikisleri patladi,simdi tekrar bakacaklar,normalde artik duzelmesi lazimmis,yediklerini cikarmasinin sebebini arastiriyorlar.

ALLAH acil şifalar versin moralinizi yüksek tutun ALLAHTAN umut kesilmez RABBİM yardımcınız olsun bbeğinizi aldırmamanıza çok sevindim herşeyde wardır bir hayır belkide bu bebiş babasına destek olmak için gelio tekrar çok geçmiş olsun..

allah şifa versin eşinize inşallah kısa sürede iyileşir

Esinize acil sifalar diliyorum canim.
Bebeginizi aldirmamissiniz,bu kararinizi destekliyorum.
Allah bilir ne yaptigini,ne verdigini....Her seyin en iyisini O bilir zaten.
Siz yalnizca Ona siginin..Dua edicem aileniz icin...
Bebeginzi insallah sag salim kucagina alirsiniz,esiniz de kisa surede iyilesir insallah...Allah yar ve yardimciniz olsun arkadasim...

bak bu bebek Rabbimin sana vermiş olduğu hediyedir...sana bişey anlatayım ben doğduktan yaklaşık iki sene sonra kardeşime hamile kalıyo annem düşürmek için ip atlıyo zıplıyo ediyo bi türlü düşmüyo neden düşürmek istiyo biliyomusun babam işsiz ve ayağından özürlü bana verecek mama yok para yok...neyse kardeşim doğuyo ve 15 gün sonra babam işe giriyo ve babam şu an emekli ve başını sokacağı bir eve sahip elhamdülillah... kardeşim ist ünv elektrik mühendisliğini okuyo...gelen hayırla gelir korkma biiznillah inancın varsa bu işte hayırda vardır.

Allah yardımcınız olsun.inşallah bebeğiniz bereketiyle gelir...Allah eşinizi size ve çocuklarına bağışlasın.Acil şifalar diliyorum.

Allah şifa versin ne kadar zordur biz bilemesekte anlamaya calışıyoruz ama üzülme her işte bir hayır vardır inancınızı yitirmeyin bende kızımla imtihan oldum benim kızımın sorunu kalp ve böbrekteydi inanın sabrınız mükafatını alıyorsunuz bebeğiniz size şans getirecektir bu bebiş sizin uğurunuz olur inş

Cnm Allah taşıyamayacağın bir yük vermez,her işte bir hayır vardır belki eşine ve sana daha çok mutluluk ,moral olur bu bebek...bence bir mucize olmuş. '' Mucizelere inan!!! Mucizeler ortaya çıkmak için mutsuzluğun kör karanlığını bekler ve teklifsiz dalıverir hayatına !!! ''. Ben bu sözü çok severim ve her mutsuz olduğum anda inanarak düşünürüm. ben 10 senelik evliyim ve 5-6 senedir bebek özlemi çekiyorum...lütfen hayata daha sıkı tutun ve lütfen unutma !!! Allah'ın bir hediyesi ve mutluluk kaynağı sana ,eşine dayanma gücü , sabır versin......... kötü günler çabucak geçsin inşallah,sabır ve dayanma gücü diliyorum :))

ALLAH yardımcınız olsun acil şifalar versin inşllh
benim babamda o illetten tedavi görüyor
seni anlıyorum desekte biliyorumki herkesin acısı içinde farklı
ALLAH kızını ve dogacak cocugunu size şiifa niyetine göndermiştir inşllh

Allah yardımcınız olsun eşine acil şifalar versin

allah yardımcınız olsun eşinize acil şifalar diliyorum bebeğiniz sizin için mucize olmuş aldırmamanıza sevindim vardır bundada bir hayır Allah herkes için hayırlı zamanda verir herşeyde vardır bir hayır umarım eşiniz bir an önce sağlığına kavuşur eşinize size bebeğinize ve yolda gelecek olan miniğe sağlık versin Allah.

rabbım acıl sıfa versın ınss..bu zor gunlerunız ferahe erede cocuklarınız ve esınızle nıce saglıklı gubler gecırısınız ıns..su an hastanelerde olan tyum hadtarımıza acıl sıfalar dılıyorum...

cnm yaşadıklarını yeni okudum gerçekten eşin için çok üzüldüm rabbim tez zamanda şifasını versin inş..bebeğini aldırmadığına çok sevindim..RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER..eşin çocukları için hayata daha sıkı sarılacak belkide..şuanda nasılsınız umarım şimdi ikinizde iisinizdir..moral çok önemli unutma cnm..

daha cok yeni bi üyeyim.ve ilk yazımı böyle bi konuya yazmak garip..herseyin güzel olacagına inanın ltfen.ve ben sizin adınıza inanıyorum ki hersey cooook güzel olucak..dualarımda sizede yer ayıracagım.acil şifalar diliyorum.bebeginizin gelişi size bütün güzellikleride getirecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…