sevinemiyorum

zellda

ben ona resmen asigim!!
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2007
1.337
6
116
A.B.D.
Selam herkese,

ben 2009 ekim annesiyim,dogum yaptiktan 16 gun sonra esimin kanser oldugunu ogrendik,umudumuzu inancimizi hic hic yitirmedik,6 ay kemoterapi aldi cunku 4.evre oldugunu soyledi doktorlar,karacigerine de sicradigi icin ameliyat olma sansi yok,kemoterapi cok iyi gitti,3 aylik kontroller yapilacak kemoterapi yok dediler,3 haftadir esim kendini iyi hissetmiyordu kontrollerde baska bir tumorun daha bagirsaklarinda tekrar ciktigini ogrendik.Simdi size hastaneden yaziyorum bana destek olmaniz icin.

Cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim,cok yanlis zamanda,doktorlar kemoterapinin spermleri oldurdugunu soyledi ona ragmen hamile kalmama sasiriyorlar zaten,ben hic hazir degilim,hastanelerde gecirdigim zamanlarda karnimdaki bebege ne kadar aci cektirecegimi dusunuyorum cektigim stresle,cok zor bir hamilelik gecirecegim biliyorum,aldirmak hic istemiyorum her iste bir hayir vardir diyorum.

Bana lutfen taniyan tanimayan fikirlerinizi bekliyorum.

Allah şifa versin, umudunuzu kaybetmeyin. Biliyorsunuz bu hastalığın en önemli tedavisi moral. bu bebek belki eşinizin de ilacı olur. çok geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun acil şifa versin arkadaşım.
Vardır bir hayır, bebekler nasibiyle gelir derler ya,
bu zorlu süreçte size moral olur bu yeni yaşam..
Kalbini ferah tutmaya çalış, önemli olan eşinin şu an hayata küsmemesi,
belki bu bebek bir vesiledir..

canım çok geçmiş olsun..inan okuyunca çok üzülüm..allah acil şifalar versin..ben de arkadaşlara katılıyorum..bu yeni doğacak bebek size moral olabilir..inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..

umarım eşiniz bir an önce iyileşir.Allah şifa versin.Durumunuz biraz karışık,bebeğiniz 1 yaşını yeni doldurmuş, eşiniz hastanede,siz de hamilesiniz.Allah sınıyor sanırım sizi.Kaldıramayacağı yükü kullarına vermezmiş Allah,bebeği aldırmayın bence...Belki de bebek doğduktan sonra herşey bir anda düzelir hangi kararı verecek olursanız olun,hayırlısı olur inşallah...

çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama umudunuzu hiçç
kaybetmeyin eşiniz en kısa zamanda iyileşir inş
bu bebek belki bir umuttur haa ne dersiniz eşinize çok iyi gelir belki
evet çok zor bir dönem ama bunlarda geçer inanın aldırın
veya aldırmayın diyemem sizin kararınız eşiniz ne düşünüyor
bu konuda oda çok önemli zor bir süreç olucak sizin için
hem hamilelik hem küçük bir çocuk ve hasta bir eş allahım belki sınıyodur sizi
bebeğin doğumundan sonra her şey çok güzel olucaktır ben buna inanıyorum
rabbim yardımcınız olsunn

Allah şifa versin canım

biran once iyileşir inş eşin

her işte vardır bir hayırrr üzülmeee

Tüm kalbimle Allahtan eşiniz için şifa diliyorum. Rabbim onu yavrularına ve size bağışlasın inşallah.

Yaşadıklarınız çok zor kolay değil, ben olsam napardım inanın hiç bilmiyorum. Karar sizin. Sadece geçmiş olsun demek için yazdım.

canım hatırladınmı beni sohbetten ben seni hatırladım hamileydin yurdısındasın sanırım basına gelenler baya zor bir sınavdan ibaretmiş allah yar ve yardımcın olsun arkadasım sakın olaki o bebegi aldırayım deme mevla sana o bebegi verdiyse mutlaka bir bildiği vardır her zaman sükür et esine rabbim bol sifa versin

Allah şifa versin.
Eşiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bu günleri çabucak atlatırsınız inş.
Bir bebeğe hiç bir şartlarda kıyılmasına razı değilim ama insanın başına gelince
ne olur bilemiyor insan. Rabbim hayırlı kararlar nasip etsin, güç, sabır versin size.

Allah şifa versin, umudunuzu kaybetmeyin. Biliyorsunuz bu hastalığın en önemli tedavisi moral. bu bebek belki eşinizin de ilacı olur. çok geçmiş olsun.

amin,tesekkur ederim.biz umutluyuz insallah normale donecek hersey zamanla.

Belki de ,ben de oyle dusunuyorum,esim hayata cok bagli bir insan Allaha sukur.

Amin cok tesekkur ederim derdimi paylastigin icin.

Evet sanirim Allah beni siniyor,ama aldirmak hic istemiyorum,ben Allaha esime uzun omurler ver diye yalvarirken,onun hayat verdigi baska bir insana kiyamam ne olursa olsun.

Evet onca sikintida bize geldigine gore belki de umudumuz olacak.Esim cok mutlu,aldirmami istemiyor,o da zor olacaginin farkinda ama en azindan kizimin bu hayatta derdini sevincini paylasacagi bir kardesi olsun istiyor.Insallah dedigin gibi olacak ben de inaniyorum.Cok tesekkur ederim.

Allah şifa versin canım

biran once iyileşir inş eşin

her işte vardır bir hayırrr üzülmeee

Amin cok tesekkurler.Ben de her iste bir hayir vardir deyip hic isyan etmedim,insallah sonunda guzel bir seyler vardir yasadigimiz bu olaylarin.

Cok tesekkurler.

Hatirlamaz miyim canim,sohbet olsaydi simdi keske,cok ozledim dertlesmeyi,insallah canim,sukrediyorum hep.Amin.

Ben de razi degilim ama cok kafam karisiyor,dusundukce evet hayir diyorum,ama yogun olarak hayir ne olursa olsun aldirmam diyorum,sonucta kimsenin basina ne zaman gelecegi,kimin omru ne kadar uzun kimin ki kisa Allah biliyor sadece.Gelecegi zaten bilmiyoruz,kismetiyle gelsin diyorum.

öncelıkle esınız için Allahtan acil şifalar diliyorum.. bu bebek doktorlar içinde bı mucizeyse siz dusunun artık Rabbim sizler için ne de tatlı bir bebek göndermiş baksanıza..size hem moral olur hemde kafanızı dagıtır az da olsa.. en umutsuz anda bile sizin yada esınızın bu bebegı dusunerek tebessum etmenizi saglayabılır..hayırlı olsun diyorum..

Allahtan acil şifalar dliyorumm,,,inşlhh eski sağlına kavuşur eşiniz,,,bebeğinizle uzun bir ömür giçirirsiniz inşlhh

ABLAMIN HAYATINA ÇOK BENZER ABLAMDA EVLENDİKTEN 1 AY SONRA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ BEBEĞİ DOĞDU VE ENİŞTEMİN KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİK BEBEK KÜÇÜK ENİŞTEM KANSERDİ ÇOK ZOR DÖNEMLERDİ.. ikinci bebeğide aynı sizinki gibi oldu olmaz dediler ama oldu kısmet Allah yardımcınız olsun çok zor dönemler çok iyi biliyorum...Bu arada eniştem lösemiydi şimdi nasıl derseniz turp gibi doktorlar o zaman net bişey söylememişti Allah büyük sizde umudunuzdu yitirmeyin sakın en büyük destek moral biliyorsunuz bu hastalıkta

Son düzenleme:

bize de bir mucize olur mu diyosun,insallah,saglik gibisi yok gercektende,kuru ekmek yemeye raziyim,yeter ki saglik olsun,esim sagligina kavussun.

Allahtan acil şifalar dliyorumm,,,inşlhh eski sağlına kavuşur eşiniz,,,bebeğinizle uzun bir ömür giçirirsiniz inşlhh

amin,cok tesekkur ederim,dusman basina vermesin cok zor.

cok tesekkur ederim gulsen moral verici mesajin icin,ablanla yasadiklarimiz hemen hemen ayni,Allah enistenden ve sizlerden bu hastaligi uzak tutsun insallah.Size de cok gecmis olsun.

cok tesekkur ederim gulsen moral verici mesajin icin,ablanla yasadiklarimiz hemen hemen ayni,Allah enistenden ve sizlerden bu hastaligi uzak tutsun insallah.Size de cok gecmis olsun.[/QUOTE]

bende teşekkür ederim dualarım sizinle olucak herkesten iyi anlayabiliyorum sanırım sizi.. inşallah sizde kısa sürede mutlu sonuçlara ulaşırsınız çok isterim çünkü çok yıpratıcı bi dönemdesiniz vede hamileymşsiniz bebeğiniz sizin mucizeniz olur umarım..tekrar geçmiş olsun

canım benim okuyunca o kadar üzüldüm ki...
En kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum . herkesin dediği gibi moral çok önemli. aslında hepimiz için geçerli bir felsefe olmalı,her gün bir sonraki yok gibi yaşamalı... mutlu, huzurlu, sevgiyle...
bebek konusunda eğer maddi gücünüz iyiyse, bebeğin sorumluluğunuda alabilirsin gibi geliyor bana. kadınlar güçlüdür,bilirim. durumun çok zor anlıyorum ama mucizelerede inanmak lazım değil mi...

canım benim ALLAHIM babanızı sana çocuğunuza ve yeni doğacak olan bebişinize bağışlasın inşş...

yeni doğacak diyorum çnkü kesinlikle doğsun..biliyorsun hayatta değişik şeylerler hep sınanırız..hemde eşin belki aldırıdğnı öğrenrse üzülür ve bu onun sağlığı içnde hiç iyi olmaz..

spermlerın yok olacağını söylemişsın böyle bir durumda hamile isen kesinlikle ALLAHIMIN bir bildiği vardır..sen sakın ha aldırma güzel arkadasım benim..

eşinize acil şifalar diliyorum..

bu muciza bebeğin eşinize iyi gelmesini umuyorum.

elbette zor ve yıpratıcı bir süreçten geçiyorsunuz. umarım bebeğiniz gibi bir mucize daha olur da eşiniz iyileşir.

herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…