Allah şifa versin, umudunuzu kaybetmeyin. Biliyorsunuz bu hastalığın en önemli tedavisi moral. bu bebek belki eşinizin de ilacı olur. çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun acil şifa versin arkadaşım.
Vardır bir hayır, bebekler nasibiyle gelir derler ya,
bu zorlu süreçte size moral olur bu yeni yaşam..
Kalbini ferah tutmaya çalış, önemli olan eşinin şu an hayata küsmemesi,
belki bu bebek bir vesiledir..
Amin cok tesekkur ederim derdimi paylastigin icin.canım çok geçmiş olsun..inan okuyunca çok üzülüm..allah acil şifalar versin..ben de arkadaşlara katılıyorum..bu yeni doğacak bebek size moral olabilir..inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..
Evet sanirim Allah beni siniyor,ama aldirmak hic istemiyorum,ben Allaha esime uzun omurler ver diye yalvarirken,onun hayat verdigi baska bir insana kiyamam ne olursa olsun.umarım eşiniz bir an önce iyileşir.Allah şifa versin.Durumunuz biraz karışık,bebeğiniz 1 yaşını yeni doldurmuş, eşiniz hastanede,siz de hamilesiniz.Allah sınıyor sanırım sizi.Kaldıramayacağı yükü kullarına vermezmiş Allah,bebeği aldırmayın bence...Belki de bebek doğduktan sonra herşey bir anda düzelirhangi kararı verecek olursanız olun,hayırlısı olur inşallah...
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama umudunuzu hiçç
kaybetmeyin eşiniz en kısa zamanda iyileşir inş
bu bebek belki bir umuttur haa ne dersiniz eşinize çok iyi gelir belki
evet çok zor bir dönem ama bunlarda geçer inanın aldırın
veya aldırmayın diyemem sizin kararınız eşiniz ne düşünüyor
bu konuda oda çok önemli zor bir süreç olucak sizin için
hem hamilelik hem küçük bir çocuk ve hasta bir eş allahım belki sınıyodur sizi
bebeğin doğumundan sonra her şey çok güzel olucaktır ben buna inanıyorum
rabbim yardımcınız olsunn
Allah şifa versin canım
biran once iyileşir inş eşin
her işte vardır bir hayırrr üzülmeee
Tüm kalbimle Allahtan eşiniz için şifa diliyorum. Rabbim onu yavrularına ve size bağışlasın inşallah.
Yaşadıklarınız çok zor kolay değil, ben olsam napardım inanın hiç bilmiyorum. Karar sizin. Sadece geçmiş olsun demek için yazdım.
canım hatırladınmı beni sohbetten ben seni hatırladım hamileydin yurdısındasın sanırım basına gelenler baya zor bir sınavdan ibaretmiş allah yar ve yardımcın olsun arkadasım sakın olaki o bebegi aldırayım deme mevla sana o bebegi verdiyse mutlaka bir bildiği vardır her zaman sükür et esine rabbim bol sifa versin
Allah şifa versin.
Eşiniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bu günleri çabucak atlatırsınız inş.
Bir bebeğe hiç bir şartlarda kıyılmasına razı değilim ama insanın başına gelince
ne olur bilemiyor insan. Rabbim hayırlı kararlar nasip etsin, güç, sabır versin size.
öncelıkle esınız için Allahtan acil şifalar diliyorum.. bu bebek doktorlar içinde bı mucizeyse siz dusunun artık Rabbim sizler için ne de tatlı bir bebek göndermiş baksanıza..size hem moral olur hemde kafanızı dagıtır az da olsa.. en umutsuz anda bile sizin yada esınızın bu bebegı dusunerek tebessum etmenizi saglayabılır..hayırlı olsun diyorum..
Allahtan acil şifalar dliyorumm,,,inşlhh eski sağlına kavuşur eşiniz,,,bebeğinizle uzun bir ömür giçirirsiniz inşlhh
ABLAMIN HAYATINA ÇOK BENZER ABLAMDA EVLENDİKTEN 1 AY SONRA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ BEBEĞİ DOĞDU VE ENİŞTEMİN KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİK BEBEK KÜÇÜK ENİŞTEM KANSERDİ ÇOK ZOR DÖNEMLERDİ.. ikinci bebeğide aynı sizinki gibi oldu olmaz dediler ama oldu kısmet Allah yardımcınız olsun çok zor dönemler çok iyi biliyorum...Bu arada eniştem lösemiydi şimdi nasıl derseniz turp gibi doktorlar o zaman net bişey söylememişti Allah büyük sizde umudunuzdu yitirmeyin sakın en büyük destek moral biliyorsunuz bu hastalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?