sevinemiyorum

aramızda yasin okusak herkes kk olarak 70 yasin paylaşırız. bu akşam herkes okusun böyle bişe başlatalım olurmu yada bildiğiniz başka bişe. ben hazırım ne dersenız.

Allah'tan acil şifalar diliyorumm bencede bir umut olabilir o yüzden hiç vazgeçme eminim çok zordur ama dirençli olun herşey allahtan o isterse hiç birşeyi engelenemezz o yüzden aldırmayı bile düşünmee derim belki dışardan konuşmak kolay gelir ama fikrim sadece geçmiş olsun en kısa zaman da düzelmesi dileğiyle

zellda eşinin rahatsızlığını biliyodum bizim topicten..duyduğumda çok üzülmüştüm ama iyiye gidiyo diye de sewinmiştim....bu topici de tesadüfen gördüm..bebişe sewinsemmi üzülsemmi bilemedim ama doktorların bile ihtimal wermediği bi durumda olmuşsa wardır bi hikmeti..kaç haftalık bilmiyorum ama acele karar werme sakn derim ben..moralini yüksek tut,ceylin kuzusunun da babasının da karnındaki ufaklığın da sana ihtiyacı war..Allah yardımcınız olsun..

aramızda yasin okusak herkes kk olarak 70 yasin paylaşırız. bu akşam herkes okusun böyle bişe başlatalım olurmu yada bildiğiniz başka bişe. ben hazırım ne dersenız.
Canim kusura bakma simdi gordum mesajini,ben de birazdan abdestimi alip dua edecegim.Dua ettiysen Allah razi olsun.

eşinize acıl sıfalar dua ılee

Tesekkur ederim kibelacim.

Artik dusunmuyorum zaten,esimde istemedi aldirmami konustum,o bize bir isaret hersey guzel olacak diyor.

Tesekkur ederim zuzucum evet hersey iyiye gidiyordu testler temiz cikiyordu ama bagirsaktaki tumor endoskopi haricinde gorunmezmis biz ordan kaybettik erken yakalayamadik tumor cok buyumus ve mideyi kapatmis.Ben de sevinemiyorum,duygularim cok karisik,allah kimsenin basina boyle bir hastalik vermesin,biz umitliyiz dedikce hep kotu haberler veriyor doktorlar,ama esim genc insallah atlatacagiz.Dualarinizi esirgemeyin.

canım dualarımız seninle bugünler birbirimizle tanışmak kaynaşmak için vesile oldu. ileride güzel haberler müjdeler paylaşacaksın. bu gece bir yasin okudum. Allah kabul etsin sizlere de şifa olsun.

Rabbim sabırlar versin zor bir sınav ama denecek kelime bulamıyorum
her şerde hayır mutlaka vardır dilerim herşey yoluna girer ve hepsi hatıralarda kalacak anılar olur yuvanıza mutluluk huzur ve sabır diliyorum

Allah yardımcın olsun acil şifa versin.... ama bencede bebegi aldırma o size allahtan gelen bir hediye bir mucize mutlaka vardır bundada bir hayırlısı ..........

rabbim şifa versin sizin de dediğiniz gibi vardır bi hayır sonuçta o da bi can onu yok etmek kimseye bişey kazandırmayacak belki eşiniz için bi vesiledir o da

canım dualarımız seninle bugünler birbirimizle tanışmak kaynaşmak için vesile oldu. ileride güzel haberler müjdeler paylaşacaksın. bu gece bir yasin okudum. Allah kabul etsin sizlere de şifa olsun.

Insallah,burda derdimi paylastigim gibi guzel haberlerimi de paylasmak nasip etsin Allahim.Duan icin cok tesekkur ederim,Allah senin gonlune gore versin canim benim.

Rabbim sabırlar versin zor bir sınav ama denecek kelime bulamıyorum
her şerde hayır mutlaka vardır dilerim herşey yoluna girer ve hepsi hatıralarda kalacak anılar olur yuvanıza mutluluk huzur ve sabır diliyorum

Amin cok tesekkur ederim.

Allah yardımcın olsun acil şifa versin.... ama bencede bebegi aldırma o size allahtan gelen bir hediye bir mucize mutlaka vardır bundada bir hayırlısı ..........

rabbim şifa versin sizin de dediğiniz gibi vardır bi hayır sonuçta o da bi can onu yok etmek kimseye bişey kazandırmayacak belki eşiniz için bi vesiledir o da

Asi ve berrin cok tesekkur ederim,zaten aldirmayi hic dusunmedim ama kafam cok karisikti,zaten de ne olursa olsun dogurmaya karar verdim.Allah herseyin hayirlisini verdi bugune kadar bunda da bir hayir var diyorum ve doguracagim.

bebek bereketyle birlikte gelirmis ya sizede hem bereketiyle hemde babasina sifasiyla gelsin ins.Rabbim sifa versin ins

Yüce Rabbim eşinize hayırlı şifalar versin.Çok geçmiş olsun.Bebeğinizde hayırlı olsun size en güzel günleri getirsin inşallah.Rabbim yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun.

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin inş. bebek konusundaki düşünceme gelincede içinde bulunduğun ekonomik psikolojik durumu ve hislerini bilmediğim için gerçekten bişey söylemek çok zor. ama iki çocukta gerçekten zor bunuda unutma hem hasta bir eş hem henüz küçük bir çocuk ve şimdi gelecek olan bebek başa çıkabilecekmisin arkadaşım?allah yardımcın olsun çok acil şifalar versin

Rabbim şifa versin sabır versin umut herşeyin ilacı inanarak dua etmek herşeyi değiştirebilir Gücü kudreti sonsuz Rabbim dilerse herşey olur,sabır iste şifa iste inşallah herşey güzel olur Allahım yardımcınız olsun...

canım benim, ne kadar zor bir durumda kalmışsın çok üzüldüm dmekten başak birşey gelmiyor elimden..:18: Bence ,normalde olamayacak birşeyin size Allah tarafından verilmesi bir mucize habercisi olabilir,bebeğinin yaşamasına izin ver,mutlaka bu bir tevafüktur..İnancını gücünü kaybetme..

Allah eşinize acil şifalar versin..

Amin,tesekkur ederim.

bebek bereketyle birlikte gelirmis ya sizede hem bereketiyle hemde babasina sifasiyla gelsin ins.Rabbim sifa versin ins

Amin,kuru ekmege raziyim bereket yerine kat kat sifa getirsin insallah.

Yüce Rabbim eşinize hayırlı şifalar versin.Çok geçmiş olsun.Bebeğinizde hayırlı olsun size en güzel günleri getirsin inşallah.Rabbim yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun.

Amin,cok tesekkur ederim.

Cok tesekkur ederim arkadasim.Icinde bulundugum psikolojik durum kotu,zaten benim kafami karistiranda senin saydiklarin,ama diyorum ya gelecegi,gelecekte kimin basina ne gelecegini,kimin fakir kimin zenginlikten yoksulluga dusecegini bilemiyoruz,o yuzden de durum boyleyken aldirayim deyip sonradan pisman olmak istemiyorum,zaten de artik aldirmak icin yasal sureyi gecmisim,keske gelecegi gorebilseydik ama mumkun degil,o yuzden olumlu dusunup gelecekte beni iyi seylerin bekledigine inanmak istiyorum.Hersey cok guzel olacak diyorum.Dualarinizla.

Aynen oyle,cok haklisin.Dua herseyin ilaci.

Cok tesekkur ederim arkadasim,allah razi olsun,zaten aldirmayi hic istemedim ama cok kararsizdim,destekleriniz icin hepinize tekrar tesekkur ederim,tanimadiginiz halde 2 kelime de olsa umut verici yazilariniz icin cok tesekkur ederim.

sadece sunu bılmenı ıstıyorum... unutmaki yüce rabbim kimseye kaldıramayacagı yuk vermez.. Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım...

Kararın hayırlı olsun arkadaşım aslında bencede doğru bi karar vermişsin Bebeğin kendi kısmetiyle geleceğine inananıyorum onu veren rabbimiz rızkınıda gönderir elbet. gerçekten zor günler yaşıyorsun ama ümidini kaybetme herzaman gece olmaz elbet bu günler geçer. eşin nasıl oldu bu arada inş olumlu gelişmeler oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…