Canim kusura bakma simdi gordum mesajini,ben de birazdan abdestimi alip dua edecegim.Dua ettiysen Allah razi olsun.aramızda yasin okusak herkes kk olarak 70 yasin paylaşırız. bu akşam herkes okusun böyle bişe başlatalım olurmu yada bildiğiniz başka bişe. ben hazırım ne dersenız.
eşinize acıl sıfalar dua ılee
Allah'tan acil şifalar diliyorumm bencede bir umut olabilir o yüzden hiç vazgeçme eminim çok zordur ama dirençli olun herşey allahtan o isterse hiç birşeyi engelenemezz o yüzden aldırmayı bile düşünmee derim belki dışardan konuşmak kolay gelir ama fikrim sadece geçmiş olsun en kısa zaman da düzelmesi dileğiyle
zellda eşinin rahatsızlığını biliyodum bizim topicten..duyduğumda çok üzülmüştüm ama iyiye gidiyo diye de sewinmiştim....bu topici de tesadüfen gördüm..bebişe sewinsemmi üzülsemmi bilemedim ama doktorların bile ihtimal wermediği bi durumda olmuşsa wardır bi hikmeti..kaç haftalık bilmiyorum ama acele karar werme sakn derim ben..moralini yüksek tut,ceylin kuzusunun da babasının da karnındaki ufaklığın da sana ihtiyacı war..Allah yardımcınız olsun..
Selam herkese,
ben 2009 ekim annesiyim,dogum yaptiktan 16 gun sonra esimin kanser oldugunu ogrendik,umudumuzu inancimizi hic hic yitirmedik,6 ay kemoterapi aldi cunku 4.evre oldugunu soyledi doktorlar,karacigerine de sicradigi icin ameliyat olma sansi yok,kemoterapi cok iyi gitti,3 aylik kontroller yapilacak kemoterapi yok dediler,3 haftadir esim kendini iyi hissetmiyordu kontrollerde baska bir tumorun daha bagirsaklarinda tekrar ciktigini ogrendik.Simdi size hastaneden yaziyorum bana destek olmaniz icin.
Cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim,cok yanlis zamanda,doktorlar kemoterapinin spermleri oldurdugunu soyledi ona ragmen hamile kalmama sasiriyorlar zaten,ben hic hazir degilim,hastanelerde gecirdigim zamanlarda karnimdaki bebege ne kadar aci cektirecegimi dusunuyorum cektigim stresle,cok zor bir hamilelik gecirecegim biliyorum,aldirmak hic istemiyorum her iste bir hayir vardir diyorum.
Bana lutfen taniyan tanimayan fikirlerinizi bekliyorum.
canım dualarımız seninle bugünler birbirimizle tanışmak kaynaşmak için vesile oldu. ileride güzel haberler müjdeler paylaşacaksın. bu gece bir yasin okudum. Allah kabul etsin sizlere de şifa olsun.
Rabbim sabırlar versin zor bir sınav ama denecek kelime bulamıyorum
her şerde hayır mutlaka vardır dilerim herşey yoluna girer ve hepsi hatıralarda kalacak anılar olur yuvanıza mutluluk huzur ve sabır diliyorum
Allah yardımcın olsun acil şifa versin.... ama bencede bebegi aldırma o size allahtan gelen bir hediye bir mucize mutlaka vardır bundada bir hayırlısı ..........
rabbim şifa versin sizin de dediğiniz gibi vardır bi hayır sonuçta o da bi can onu yok etmek kimseye bişey kazandırmayacak belki eşiniz için bi vesiledir o da
Selam herkese,
ben 2009 ekim annesiyim,dogum yaptiktan 16 gun sonra esimin kanser oldugunu ogrendik,umudumuzu inancimizi hic hic yitirmedik,6 ay kemoterapi aldi cunku 4.evre oldugunu soyledi doktorlar,karacigerine de sicradigi icin ameliyat olma sansi yok,kemoterapi cok iyi gitti,3 aylik kontroller yapilacak kemoterapi yok dediler,3 haftadir esim kendini iyi hissetmiyordu kontrollerde baska bir tumorun daha bagirsaklarinda tekrar ciktigini ogrendik.Simdi size hastaneden yaziyorum bana destek olmaniz icin.
Cumartesi gunu hamile oldugumu ogrendim,cok yanlis zamanda,doktorlar kemoterapinin spermleri oldurdugunu soyledi ona ragmen hamile kalmama sasiriyorlar zaten,ben hic hazir degilim,hastanelerde gecirdigim zamanlarda karnimdaki bebege ne kadar aci cektirecegimi dusunuyorum cektigim stresle,cok zor bir hamilelik gecirecegim biliyorum,aldirmak hic istemiyorum her iste bir hayir vardir diyorum.
Bana lutfen taniyan tanimayan fikirlerinizi bekliyorum.
Allah eşinize acil şifalar versin..
bebek bereketyle birlikte gelirmis ya sizede hem bereketiyle hemde babasina sifasiyla gelsin ins.Rabbim sifa versin ins
Yüce Rabbim eşinize hayırlı şifalar versin.Çok geçmiş olsun.Bebeğinizde hayırlı olsun size en güzel günleri getirsin inşallah.Rabbim yardımcınız olsun, içinizi ferah tutun.
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım allah acil şifalar versin inş. bebek konusundaki düşünceme gelincede içinde bulunduğun ekonomik psikolojik durumu ve hislerini bilmediğim için gerçekten bişey söylemek çok zor. ama iki çocukta gerçekten zor bunuda unutma hem hasta bir eş hem henüz küçük bir çocuk ve şimdi gelecek olan bebek başa çıkabilecekmisin arkadaşım?allah yardımcın olsun çok acil şifalar versin
Rabbim şifa versin sabır versin umut herşeyin ilacı inanarak dua etmek herşeyi değiştirebilir Gücü kudreti sonsuz Rabbim dilerse herşey olur,sabır iste şifa iste inşallah herşey güzel olur Allahım yardımcınız olsun...
canım benim, ne kadar zor bir durumda kalmışsın çok üzüldüm dmekten başak birşey gelmiyor elimden..:18:Bence ,normalde olamayacak birşeyin size Allah tarafından verilmesi bir mucize habercisi olabilir,bebeğinin yaşamasına izin ver,mutlaka bu bir tevafüktur..İnancını gücünü kaybetme..
canım benim, ne kadar zor bir durumda kalmışsın çok üzüldüm dmekten başak birşey gelmiyor elimden..:18:Bence ,normalde olamayacak birşeyin size Allah tarafından verilmesi bir mucize habercisi olabilir,bebeğinin yaşamasına izin ver,mutlaka bu bir tevafüktur..İnancını gücünü kaybetme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?