- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
uzaktan eğitimin nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, eve kazanırsam okumak istiyorum ama, 4 yıl boyunca çocuklarımdan uzak olamam zaten, kazandığım şehirde, uygun bir ev bulup, çocukları mutlaka yanıma alırım, aklımdaki şey bu, ama bu zaman alacak bişi hemen 2 çocukla yollara düşememki, başına gelmeyen, yaşamayan bunu anlayamaz, iş başvurusu yaptığınızda, ne mezunuzu dedindiğinde, lise diyince geri adım atıyorlar, lisans önlisans tercihimiz diye,
ben hayalperest değilim, herşeyden önce bunu bilin nolur, acımasız yorumlar yapmayın.
üni kazandım, özgürüm, gidip 4 yıl zevkini çıkarırım diyen 19 yaşında biri yok karşınızda.
gitsem bile elimi çocuklarımın üstünden çekmem, er yada geç yanıma alırım, ama bir düzen kurduktan sonra diye düşünüyorum.
anneliğime hiç kimse, ama hiç kimse laf edemez, benim nelerle başaçıktığımı bir ben bir allah biliyor.
okumayı istememin sebebi, iş bulabilmem. ekmek aslanın ağzında değil artık, midesinde..
üni mezunlarının iş bulamadığını, açıkta olduklarını pekala bende biliyorum ama, başvurduğunuzda öyle denmiyor, diploman varmı ona bakıyorlar..
meslek kurslarınıda araştıracağım, aöf den de nereleri yazabilirim hepsini inceleyip bir tercih yapacağım sanırım. yardımcı olan herkese çok tş ederim.
bence en guzelı ne bılıyor musun arkadasım ,buro yonetımı ve asıstanlık oku ıkı yıl.o ara da sekreterlık ve ust duzey yonetıcı asıstanlıgı kursuna katıl..benım suan aynı yerde calısan arkadasım lıse mezunu .yonetıcı asıstanı 3000 alıyor.
bence bu yonde alan dusun.hem aılenın yanındasın hem cocukların var acık ogretım okuyosun.o arada ıse gırmeye calıs sıfırdan basla 1 senede tecrube edınırsın.