Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hadi gel yeniden başlayalım de ilk günkü gibi . sarılmalarımız bakışmalarımız sende o ilk başlardaki çekincen kız gibi geri çek kendini çok anlatma çok sorma sonra yavaş yavaş birbiriyle konuşmlarınız başlamamışmıydı. ilk günden öle herşeyi lambur lumbur konuşmadınız yani sen önce öle inan sankii yeni biri gibi davran ona bide böle davran bazen bizde kendimizi frenleyemiyoruz inan. bazen bende bakıyorum kendime çok mu ileri gittim. hemen en baş noktaya dönüveriyorum. hem yanlış anlamadabu sözümü birşey bir kere olunca arkası gelior malesef kötü şeyler hemen alışkanlık kazanır ya her seferinde unut hiç olmamış gibi davran yada olmasını engelle bişekilde
Bizde sevgilimle 2 ay bi ayrılık dönemi yaşadık ve bu dönemde ikimizde hatalar yaptık belkide birbirimizi düşünmemek için ama yanlıştı yani ama şuanda tekrar beraberiz ve eskisindende mutluyuz.
Bende önceden sevgilimi kısıtlardım karışırdım dışardaysa 1 saat sonra arardım eve git hadi diye ve kavga ederdik.
Ayrılık döneminde anladım her şeyi kendimi toparladım oturduk konuştuk baştan hatalarımızı bi daha yapmamamız gerektiğini vs...
Eskisi gibi üzerine düşmemeye başladıkça sıkmadıkça oda dışarı bile çıkmaz oldu ailesiyle ve benimle ilgilenmeye başladı daha ılımlı yaklaştım bende ve şimdi inan daha iyiyiz sizde olabilirsiniz neden olmasın konuşarak ve zamana bırakarak :)