Objektif, su yorumlarini okuyorum da... Yasadiklarinin cok benzerini ben de son birkac ayda yasadim. Aynen benimki de ablam yerine koydugum bir kisiyle ilgili. Buraya konular bile actim. Hastaligindan tut, bir tesekkur bile etmemesine,... Gercekten cok benzer seyler, sasirdim. Bu tur seyler gercekten insani uzuyor. Bir kisiyi bu kadar dusunmek, deger vermek karsiliginda kuru bir tesekkurle bile yaptiginin takdir edilmemesi, taninmamasi, umursanmamasi. Kuzenimle olan celiskili durumumuzu cozemiyorum adli konumu bir oku bak, ne kadar benzer oldugunu goreceksin. Ondan sonraki 2 konum da ayni kisiyle ilgili zaten.
Canim cok uzgunum ama sizin sonunuz da bizim gibi olacak gibi. Baksana sen adim attigin halde karsi taraf yanasmiyor. Sevildigini hissetigi icin araniz duzelmis, diger insanlarda bu sevilme tatminini bulamiyordu tabii. Ne kadar seversen sev, deger verirsen ver, umursanmadikca sen de tukeniyorsun. Habire neden oyle, neden boyle diye diye yipraniyorsun. Sevmek filan da kurtarmiyor bir yerden sonra.Bana oyle oldu ve ilisigimi kestim, simdi huzurluyum. Kiymet bilmeyen insanlari yakin cevremde tutmak istemiyorum daha.