seviorum ama seni artik begenmiorum diyor

evet ona cok güven verdim
benim yasim 20
onun 21 hic olgun degil yani :S

değil tabi ki. erkekler geç olgunlaşır bunu hepimiz biliriz.

şuan ne yaparsın bilemiyorum ama benden sana tavsiye bundan sonra karşındakine vazgeçilmez olduğunu hissettirme.

sevgini ilgini eksik etme. ama herşeye boyun eğip, sensiz yaşayamam modunda olma. direk kaybetme sebebin olur.

bence şimdi de boyun eğme. zayıfla yine ama önüne bak. diyelim ki evlendin ilerde çocuk olduktan sonra yüzüne bakmaz bu adam benden söylemesi. kendini belli etmiş.

bende zamanında benzerini yaşadım. söylenenleri dikkate almanı tavsiye derim.

dikkate alarak dan ayrildim az önce

nekadar ot birisi bitti deyince hemen kabullenio
tam ben yanlizliga alisinca gine birden cikiyo karsima

umarim hayirlsi olur nekadar zor da olsa !

bence sen kilo konusundada ayrılık konusundada iradeli ol kimse için değil kendı beden sağlığın ve ruh sağlığın için kilo ver ilerisini düşünmek gerekirse herkes benım eşim kılo aldı deyip ayrılırsaa ooo yandıkk kımse 18 20 yasındaki gibi kalmıyoo kılo almasan bile zamanı gelince yaşlanmaya başlıycaksın ınsan herhalıyle sevdiği biriyle mutlu olur ve sevdiğinde kusur bulamazz

Başlığa bakınca yaş 15 filan sandım, 20 imiş
Neyse konuya gelirsem de
Ardına bakmadan koş diyorum, ister zayıfla ister zayıflama ama o çocuğa tırnağını bile layık görme
Kilo aldın diye zayıflamazsan ayrılcam diyorsaondan ne köy olur ne kasaba

Yok ben ayrılamam ölüyorum bitiyorum dersen de şunları bil : Evlenince hiç kilo almamalısın, hamile kalmamalısın, kaza geçirmemelisin, hasta olmamalısın, yüzünde sivilce çıkmamalı ki bu eşin olacak kişi seni terketmesin..

Son düzenleme:
ayrılmışsın zaten ama ben yine de yazayım...

ben olsam ayrılıp, onu unutup kendim için zayıflardım...

anladığım kadarıyla ilk tanıştığında zayıfmışsın, seni öyle beğenmiş, kilo almaya başladığında da eminim uyarmıştır, sen bunu dikkate almadın bence, buda kısmen ilişkiye saygısızlık, acil kilo ver ilişkinede devam et, hem yarın onun bir kusuru olursada elinde kozun olur;) mükemmel erkek die bişey yok sonuçta....

eminim o bin kat çirkindir biz kadınalr ne kadar bağlanıyoruz bişeye körü körüne:19:bire sevdikmi ölüp bitiyoruz...

tabiki onunda haklı oldugu bi yön var yanis eni 65 kiloyken tanımış sevmiş az değilki 87 mi demiştin:44:yani insanın görüntüsü değişir haliyle tabiki beğenmeyebilir ama uslubunu bilememiş oda erkekelrin odun lugundan kaynaklanıyo ama sen demişsinki hep böyle hem açık sözlü bu onun kişisel özelliğiyse bide şöle düşün seni seviyorum ama kilo aldın cok eskisi gb değilsin sevgim değişmedi ama seni hep beğenmek aşık olmak istiyorum lütfen kilo ver demiş ama tabi bu biraz kırıcı yahu hatta cok kırıcı bence ayrıl sonra kilo ver bidada yüzüne bakma ay bilmedim sen daha iyi bilirsin tabi zor bi durum :ssz: almanyada yetişmişse niz onuda düşünmek lazım tabi ne bilim yani daha rahat büyümüşse rahatta bi insansa dan dun konuluyo demkki hep baksana ayrıldım diyince bile tepki vermemiş ...

zayıflayıncada sana dönerse kabul etme bence:19:

bu arada çok merak ettim resmini koysana sevgilinin :51:neyine güvenipte sana bunu demiş kendini de koy ama koymasanda onun resmini koy bakim merak ettim:17:

vhalla yha bakalım brad pitten farkı var mı yok mu? azcık varsa beğenmeyiz vhalla ....laf sokarız

eminim o bin kat çirkindir biz kadınalr ne kadar bağlanıyoruz bişeye körü körüne:19:bire sevdikmi ölüp bitiyoruz...

tabiki onunda haklı oldugu bi yön var yanis eni 65 kiloyken tanımış sevmiş az değilki 87 mi demiştin:44:yani insanın görüntüsü değişir haliyle tabiki beğenmeyebilir ama uslubunu bilememiş oda erkekelrin odun lugundan kaynaklanıyo ama sen demişsinki hep böyle hem açık sözlü bu onun kişisel özelliğiyse bide şöle düşün seni seviyorum ama kilo aldın cok eskisi gb değilsin sevgim değişmedi ama seni hep beğenmek aşık olmak istiyorum lütfen kilo ver demiş ama tabi bu biraz kırıcı yahu hatta cok kırıcı bence ayrıl sonra kilo ver bidada yüzüne bakma ay bilmedim sen daha iyi bilirsin tabi zor bi durum :ssz: almanyada yetişmişse niz onuda düşünmek lazım tabi ne bilim yani daha rahat büyümüşse rahatta bi insansa dan dun konuluyo demkki hep baksana ayrıldım diyince bile tepki vermemiş ...

zayıflayıncada sana dönerse kabul etme bence:19:

bu arada çok merak ettim resmini koysana sevgilinin :51:neyine güvenipte sana bunu demiş kendini de koy ama koymasanda onun resmini koy bakim merak ettim:17:

canim cok haklisin aslinda pek tipli biri de degil sadece fitnesse gidip vicuunda dikkaet eden biirsi

az once benden özür diledi bende kabul ettim

AMA BU GERCEK BI KABUL ETMEK DEGIL TABIKI
ONA HIC BISEY SÖYLEMEDEN ZAYIFLICAM MESAFE TUTCAM
O BENIM MESAJLARIMA HIZLI CEVAP VERMIYO BENDE ARTIK ÖYLE OLCAM
COK BULUSMICAM UZAK DURCAM VE BU ARADA DA ZAYIFLICAM VE ONDAN ALCAM HIRSIMI ::

Ahhh ahhh keske resmini koya bilsem yasak oldugu icin yapamam ama eger yasak olmasaydi .....
:))

ne elestiriler gelirdi ammmmma :)

herkez resmini koyuyo ya nesi yasakmış hee onu koycan bizde burda adamı idam etcez sanırım bu yasak:1::1: ok söz kimse bişi dmesin sen koy biz gülelim sadece:28::51::52:

Back
X