Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ona cok güven verdim
benim yasim 20
onun 21 hic olgun degil yani :S
eminim o bin kat çirkindir biz kadınalr ne kadar bağlanıyoruz bişeye körü körünebire sevdikmi ölüp bitiyoruz...
tabiki onunda haklı oldugu bi yön var yanis eni 65 kiloyken tanımış sevmiş az değilki 87 mi demiştin:44:yani insanın görüntüsü değişir haliyle tabiki beğenmeyebilir ama uslubunu bilememiş oda erkekelrin odun lugundan kaynaklanıyo ama sen demişsinki hep böyle hem açık sözlü bu onun kişisel özelliğiyse bide şöle düşün seni seviyorum ama kilo aldın cok eskisi gb değilsin sevgim değişmedi ama seni hep beğenmek aşık olmak istiyorum lütfen kilo ver demiş ama tabi bu biraz kırıcı yahu hatta cok kırıcı bence ayrıl sonra kilo ver bidada yüzüne bakma ay bilmedim sen daha iyi bilirsin tabi zor bi durumalmanyada yetişmişse niz onuda düşünmek lazım tabi ne bilim yani daha rahat büyümüşse rahatta bi insansa dan dun konuluyo demkki hep baksana ayrıldım diyince bile tepki vermemiş ...
zayıflayıncada sana dönerse kabul etme bence
bu arada çok merak ettim resmini koysana sevgilininneyine güvenipte sana bunu demiş kendini de koy ama koymasanda onun resmini koy bakim merak ettim
![]()
vhalla yha bakalım brad pitten farkı var mı yok mu? azcık varsa beğenmeyiz vhalla ....laf sokarız
Ahhh ahhh keske resmini koya bilsem yasak oldugu icin yapamam ama eger yasak olmasaydi .....
:))
ne elestiriler gelirdi ammmmma :)
herkez resmini koyuyo ya nesi yasakmış hee onu koycan bizde burda adamı idam etcez sanırım bu yasakok söz kimse bişi dmesin sen koy biz gülelim sadece
![]()