- 20 Mart 2016
- 82
- 29
- 3
- Konu Sahibi melisa1212
-
Keske yorumlar bu kadar kirici olmasa karşıdakinin neler yasadigini bilmeden...Önce bi sevgilinden ayrılda öyle gel...
Ben mi yoksa sevgilisinden ayrılmadan başkasını seven mi daha kırıcı??!!Keske yorumlar bu kadar kirici olmasa karşıdakinin neler yasadigini bilmeden...
aaaaaaa sevgilisi varken mi soruyu soruyorrÖnce bi sevgilinden ayrılda öyle gel...
Sevgilim yok sadece benden vazgecmiyor ben bitti dediğim haldeaaaaaaa sevgilisi varken mi soruyu soruyorr
mesajını görmesem cvp vereceğim yaaa
yorumunuzu gercekten cok samimi buldum sag oluun :)Yavrum daha 18 yaşında hayatını pembe diziye çevirme çabası neden? Hayatındaki kişiden ayrıl, hoşlandığın kişinin karşısına geç konuş. Bukadar imkansız gibi algılayınca hayatı tatmin mi oluyorsunuz? Bu aşamalardan hepimiz geçtik ( aşık olma, heyecan vs). O kadar abartmayın ya. Bunlar hep dertsizlikten oluyor. Ders çalışın geçer, üzülmeyin.
sen kararını verdikten sonra ,karşındaki istediği taklayı atsın ,,,Sevgilim yok sadece benden vazgecmiyor ben bitti dediğim halde
Sormayın ya bendede durum aynı hiç karsılıklı sevmenin nasıl bi duygu oldugunu bilemedimPlatoniklikten ötesini bilmiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?