sevip de kavusamayan var mi :(

Konu ne?
Niye kavuşamıyorsun, ya da neden kavuşamayanları soruyorsun?

Ben anlamadim simdi. Bir onceki konunuzda hayatinizda biri varken baska birini sevmekten bahsediyorsunuz, simdi de sevipte kavusamamaktan. Konu tam olarak ne onu bilsek...

Kavusamayan varsa gelir konu acar zaten kardes seninkisi ne is kamoyu arstirmasi mi

Yavrum daha 18 yaşında hayatını pembe diziye çevirme çabası neden? Hayatındaki kişiden ayrıl, hoşlandığın kişinin karşısına geç konuş. Bukadar imkansız gibi algılayınca hayatı tatmin mi oluyorsunuz? Bu aşamalardan hepimiz geçtik ( aşık olma, heyecan vs). O kadar abartmayın ya. Bunlar hep dertsizlikten oluyor. Ders çalışın geçer, üzülmeyin.

yorumunuzu gercekten cok samimi buldum sag oluun :)

18 yasindamisin ? Bu nas dram yahu gez toz alışveriş yap eğlen lunaparka falan git neyin kavuşması bu be canım senin sınavların yokmu? Çik su depresif halinden. Hayat sandığın gibi ciddi değil okadar . eglenmene bak

18 yasindamisin ? Bu nas dram yahu gez toz alışveriş yap eğlen lunaparka falan git neyin kavuşması bu be canım senin sınavların yokmu? Çik su depresif halinden. Hayat sandığın gibi ciddi değil okadar . eglenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…