Tanıdık biri çıkarsa yazdıklarımdan beni tahmin edebilcek biri olursa cinsel hayatımı döktüğüme pişman olmayayım diye8 yillik mi 10 yillik mi evlisiniz kac yillik evli oldugunuzu tam bilmiyor musunuz?
demekki herkese anlatiyorsunuz yoksa sizin ozelinizi tanidiklariniz nerden bilecekTanıdık biri çıkarsa yazdıklarımdan beni tahmin edebilcek biri olursa cinsel hayatımı döktüğüme pişman olmayayım diye
Varçocuk var mı
Nurgül yeşilçay olmazsa olmaz8-10 yıldır yeni mi rahatsız oldunuz keşke çocuk olmadan farketseydiniz ayrılırdınız çocuk varken böyle saçma sebepten ayrılın diyemem ama yaşınız da küçük daha yani ömür böyle geçer dersen katlan eşinin tek kusuru buysa tekrar tekrar bıkmadan konuşmayı dene gerekirse beraber flm izleyin Nurgül Yeşilçayın aşk filmi mesela
Başka konulara yazılanları da görebiliyorsunuz geçmişteki yazdıklarındandemekki herkese anlatiyorsunuz yoksa sizin ozelinizi tanidiklariniz nerden bilecek
kapatabilirsiniz profiliniziBaşka konulara yazılanları da görebiliyorsunuz geçmişteki yazdıklarından
Söyledim, gösterdim. Bak böyle istiyorum dedim sevişelim güzel güzel diğer türlü kuru kuru olmuyo bu işler dedim.Siz nasil bir sex istediginizi adama soylemezseniz nasil bilsin? Kari koca arasında ayip gunah yok, bence konuşun, biraz yönlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?