Sevişerek Evlenme.

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Iki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Benim arkadaşım kız çağırdı sözlümle gittik bizde. Sohbet muahbbet felan..
Bir ara erkekler balkona çıktı bir sey bakmaha diye. Benim kız arkadas birden konuyu acti. Evlilik iliski nasil olcak vs diye.
Bende hayirlisi olsun canim dedim.
Habire konuyu iliskiue getiriyor. Bende kısa kisa cevap verdim. Sonra yüzüme sırıtıp "hadi hadiii sen bu isi biliyor gibisin konusmandan bellli anlamastim zaten sizin iliskiniz kac yildir sürüyor bir sey olmasa bu kadar surmez "dedi.
Ben şaşırdım.
"Böyle mi dusunuyorsun? "Dedim.
Sonra. "Böyle şeyler konusulcak konu mu? Herkesin hayati kendine canim dedim. Hem insan sevdiğiyle sevismis suc mu ?" Dedim.
O da.
"Utanma canim söyle nolcak sende bir sey demem ben "diye israr etti.
"Aa ama canim sende aksam aksam Cocuklasma lutfen "dedim.
En son arkadaş.
" zaten ben yine cok kendimi kismam ama o ise dikkat ettim hep kendimi geceye sakladim !" Dedi.
"Iyiki saklamissin." Dedim.
Arkadaş.
"Tabi canim hem oyle nerde görülmüş sevisip evlenen . Erkek oyalar vs " diye laf etti. Sonra.
"Sende bir hata etmissin belli ama insallah işiniz bozulmaz"dedi.
Benim beyin yandı. " Sana iyi akşamlar hadi arkadasim" dedim.
Balkondan sozlumu de alip çıkıyorum.
Arkamdan konuşuyor.
"Git sor bakalım herkese kim oyle evlenmiş. Cok yazik etmissin kendine cok ben senin iyiligin icin dedim ama ..." diye konustu.
Hic aldirmadan çıktık.

Kızlar millet beynini yemiş. Sinirim bozuldu. Hayır cok soguk bir insanimdir. Laflara degil de zihniyete sinirim bozuldu.
Birde bu kiz universite okuyor tek basina evde kalıyor bumu senin genc zihnin.!

Kız mesaj atmış yanlis anlama vs diye.
Bende dedim.
"Çatır çatır sevişirim. Milletin yatak maceralari pesine duscegine yere dusen beynini topla. Ararsan kötü olur. "
Dedim.
Aramadi. Arayamaz zaten bilir beni.
Iyi demisim demi :)

ağzının payını almış. sürtük.

her haltınyeyip o geceye mi saklamış. aferim ona madalya takmak lazım.

istediğim gibi istediğim kişiyle sevişirim. milletin yatak odası hikayeleriyle de hiç ilgilenmem. terbiyesiz.

neyse sizin cevabınız beni rahatlattı

Zıır kara cahil resmen. Bende ugrasmak istemedim. Oldu iyi aksamlar dedim kalktim. Manyak.

Ağzını ısrarla aramış bi de..
Ona neymiş?
Yok bu kadar uzun sürmezmiş.
Kıskanmış...
Kendini namus timsali göstererek adamın kendisiyle evlenmesini garantiliyor aklınca.

Kendi sıkıntısına ortak aramış belli ki. Öyle bir şeyin olup olmadığını nereden çözmüşse artık kendince.
Konuşmak istemiyorsun belli işte, zorluyor bir de.

Sagol tatlım :)

Ben fazla ketumum galiba.
Kimsenin böyle bir konu hakkında konuşmasına izin vermem, uzatan olursa da fikrini duymadan lafı ağzına tıkarım
Kime ne benim ozelimden ...

Ketumluk degil ki bu canim. Özel olan şey var. Hem sevismenin neyiini anlatcan ki. Off bugun bir sevistim diye de denmez. :)

Kendi sıkıntısına ortak aramış belli ki. Öyle bir şeyin olup olmadığını nereden çözmüşse artık kendince.
Konuşmak istemiyorsun belli işte, zorluyor bir de.

En nefret ettigim seydir. Her seyi yapıp bir o seyi saklayan! beyinsizlerin ilk gece korkusu hikayeleri. Bana da o tur konu konusmak istedi. Bende umursamayainca lafi bana çevirdi.

Başına vurmuş onun sevişememek. Çok iyi demişsiniz valla üslupta cevaplarda şahane. Edepsizlik etmiş. Onane milletin yatağından. Sevişip evlendim çokta mutluyum. Evlendiğimde yaşadığımla sevgiliyken olan bile aynı değil yani his olarak netice olarak toplumda tabu olunca kaçamaklar çok başka olurdu:) iyikide yapmışım. Yok öyle sevişince evlenmemek diye bişey

Iyide sen ona zaten istediği cevabı vermişsin. :) Öye veya boyle agzindan lafi almış yani. Bende fevri biriyim ama ben istemedigim sürece laf vermem kimseye. Keske istedigini vermeseydin catlasaydı.

Icimden orda bağıra bagira sevisiyorummmm stresimi atiyorum demek geldi :) ama işte yine pot kirdim:)

Cevabınız çok iyi olmuş . Onaneymiş milletin seks hayatı , Saklasın zarını evleneceği adama her b*ku yesin ama.

Başına vurmuş onun sevişememek. Çok iyi demişsiniz valla üslupta cevaplarda şahane. Edepsizlik etmiş. Onane milletin yatağından.

Hayir birde git herkese sor kim evlenmiş diyor. Herkesi kendi gibi sanıyor. Seviye yerlerdeydi gorsen.

Isterse evlenmesin kime ne bundan demi iste bunlar zaten sevisip uremesin millete gerilik resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…