- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
ağzının payını almış. sürtük.
her haltınyeyip o geceye mi saklamış. aferim ona madalya takmak lazım.
istediğim gibi istediğim kişiyle sevişirim. milletin yatak odası hikayeleriyle de hiç ilgilenmem. terbiyesiz.
neyse sizin cevabınız beni rahatlattı
Ben ki, normal tartışma veya anılarımızı bile anlatmaktan ve bunları soranlardan irite olurken,,
DAha da özele girip anlatmanı bekleyen insana tahammül edemezdim herhalde. insanlarda utanma yok. terbiyesizler.
Edit: ağzına sağlık :)
Ben fazla ketumum galiba.
Kimsenin böyle bir konu hakkında konuşmasına izin vermem, uzatan olursa da fikrini duymadan lafı ağzına tıkarım
Kime ne benim ozelimden ...
Kendi sıkıntısına ortak aramış belli ki. Öyle bir şeyin olup olmadığını nereden çözmüşse artık kendince.
Konuşmak istemiyorsun belli işte, zorluyor bir de.
Iyide sen ona zaten istediği cevabı vermişsin. :) Öye veya boyle agzindan lafi almış yani. Bende fevri biriyim ama ben istemedigim sürece laf vermem kimseye. Keske istedigini vermeseydin catlasaydı.
Başına vurmuş onun sevişememek. Çok iyi demişsiniz valla üslupta cevaplarda şahane. Edepsizlik etmiş. Onane milletin yatağından.
Sevişip evlenen bir sürü kişi tanıyorum ki bu konu neden erkek odaklı görülüyor onu da anlamam yani kadın sevişince daha sonra evlenmekten vazgeçme lüksü yok mu?
bu kızları kim nasıl yetiştiriyor ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?