- 11 Nisan 2015
- 1.400
- 1.257
- 63
- 30
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
İğrenç bir muhabbete girmis herkesin özeli kendine ona neymis. İsteyen seviserek evlenir isteyen öpüşerek
Ne patavatsızmış o öyle...
Yalnız bu kadar kendinden emin ve ısrarla bu konuyu açması hiç normal değil arkadaşım. Senin sevgilin birlikte yaşadığınız şeyleri arkadaş ortamında falan anlatıyor olmasın? Biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Bakire olmayan kadınla hiç bir erkek evlenmez eğlenir mantığıYine bir kukum var elmas gibi kociskoma sakladim onu vakasi.
Kendini ilk geceye son geceye kac geceye saklarsa saklasin kime ne?
Evlilik oncesi cinsel hayati olaninda basi goge ermiyor olmayaninda...
Oyüzden dedim ya başına vurmuş diye. Bi film vardı. "İçimdeki ses" diye.Engin günaydının komik bir filmi orda Ersin korkut ikidebir seviştiniz mi diye soruyordu engin günaydın ve sevgilisi için o sahne geldi aklıma. E.Günaydın emson sinirlenince, E.Korkut "nebileyim sanki benim dışımda herkes sevişiyor" diyorduHayir birde git herkese sor kim evlenmiş diyor. Herkesi kendi gibi sanıyor. Seviye yerlerdeydi gorsen.
Yine bir kukum var elmas gibi kociskoma sakladim onu vakasi.
Kendini ilk geceye son geceye kac geceye saklarsa saklasin kime ne?
Evlilik oncesi cinsel hayati olaninda basi goge ermiyor olmayaninda...
Ay başlığı neler düşünerek açtım, neyse ki düşündüklerimin tam tersi çıktı :)
Ağzınıza sağlık. İsteyen sevişerek evlenir, isteyen sevişmeden.
Yegane varlığı zar olunca insanın böyle "o olmazsa kimse almaz" moduna giriyor demek ki.
zar önemli mühim mesele korumak lazım tabi gerisi teferruat
namuslu namussuz mübarek..
ayy nefretim. Sanki onlar namuslu böyle düşünen erkeklerde namuslu biz namussusuz gibi... valla yapanlar daha bile kıymetli oluyor:)) izlenimi namussuz değil aksine kendini bilen istediğini yapan korkulan kadın oluyor. Yapmayanda yapmasın bu kıstas değil ama böyle asla yapmam diye diye yapanları küçümseyenleri ıslak odunla dövmek istiyorum.Ya bu yapmadım asla yapmam diyenlerden korkacaksınne meraklıymış ya terbiyesiz
Canım bizim sevişmelerimiz dillere destandır hatta o çiftin dışkısını kim yerse bu muhteşemlik ona da geçermiş yemek ister misin?deseydin onun beyni idrak edene kadar ortamı terketmiş olurdunuz. Gerçi senin tavrını da beğendim tebrikler
Bence onun sana karşı kişisel bir kıskançlığı varmış. Can yakmaya çalışmış küçük beyniyleHayir birde git herkese sor kim evlenmiş diyor. Herkesi kendi gibi sanıyor. Seviye yerlerdeydi gorsen.
"Sevişerek evlenen var mı", "seviştikten sonra evlenmezse", "sizce sevişerek evlenmek doğru mu", "evlenmeden önce sevişmek istiyor" vs türevi bir sürü şey yandı söndü bir anNe dusundun kiz dogruyu de :)
Sevistim evlenemiyom ühüü diye agladigimi mi? :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?