Sevişerek Evlenme.

Az bile yapmışsın
Bu ne ya ona neymiş senin evlenmeden sevişip sevişmediğin
Millet beynini yemiş Hakikaten ben olsam bu konulara çok meraklısın herhalde sen de yap kurtul derdim

Ne patavatsızmış o öyle...
Yalnız bu kadar kendinden emin ve ısrarla bu konuyu açması hiç normal değil arkadaşım. Senin sevgilin birlikte yaşadığınız şeyleri arkadaş ortamında falan anlatıyor olmasın? Biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim.

İğrenç bir muhabbete girmis herkesin özeli kendine ona neymis. İsteyen seviserek evlenir isteyen öpüşerek

Gorende bunu rahibe felan sanır. Ben hic bir zaman iliskimi oyle vicik viicik yasamadim. Bir ara bu olay olmadan önce dogruluk cesaretlilik oynamak istedi yoook artik dedim o kadarda neymis derken zorla oynatti sevgilisi beni op dedi kiza zevkle dedi dudagina yapisti 2 saat iykk dedim. Nereye düştük biz.

Yok canim benim sozlum tanimiyor bile bunlari ortak arkadaş da yok ben eski staj yerinden taniyorum kizi. Sozlum hayatta oyle anlatmaz. Ben ne kadar soguksam o buz dagi gibidir. Tamamen bu kizin o seyi merak etmesi. Benimde rshat oldugumu biliyor laf almaya calisti.

Yine bir kukum var elmas gibi kociskoma sakladim onu vakasi.
Kendini ilk geceye son geceye kac geceye saklarsa saklasin kime ne?
Evlilik oncesi cinsel hayati olaninda basi goge ermiyor olmayaninda...
Bakire olmayan kadınla hiç bir erkek evlenmez eğlenir mantığı
Onlara göre erkekler yücedir her kadınla yatar bunun adı tecrübedir :)

Hayir birde git herkese sor kim evlenmiş diyor. Herkesi kendi gibi sanıyor. Seviye yerlerdeydi gorsen.
Oyüzden dedim ya başına vurmuş diye. Bi film vardı. "İçimdeki ses" diye.Engin günaydının komik bir filmi orda Ersin korkut ikidebir seviştiniz mi diye soruyordu engin günaydın ve sevgilisi için o sahne geldi aklıma. E.Günaydın emson sinirlenince, E.Korkut "nebileyim sanki benim dışımda herkes sevişiyor" diyordu

Ay başlığı neler düşünerek açtım, neyse ki düşündüklerimin tam tersi çıktı :)

Ağzınıza sağlık. İsteyen sevişerek evlenir, isteyen sevişmeden.

Yegane varlığı zar olunca insanın böyle "o olmazsa kimse almaz" moduna giriyor demek ki.

Yine bir kukum var elmas gibi kociskoma sakladim onu vakasi.
Kendini ilk geceye son geceye kac geceye saklarsa saklasin kime ne?
Evlilik oncesi cinsel hayati olaninda basi goge ermiyor olmayaninda...

Ilk defa boyle seye sahit oldum. Benim icin rezaletti bu konu. Samimi söylüyorum.

Ne dusundun kiz dogruyu de :)
Sevistim evlenemiyom ühüü diye agladigimi mi? :):)

Canım bizim sevişmelerimiz dillere destandır hatta o çiftin dışkısını kim yerse bu muhteşemlik ona da geçermiş yemek ister misin? deseydin onun beyni idrak edene kadar ortamı terketmiş olurdunuz. Gerçi senin tavrını da beğendim tebrikler

Dengesiz ve basit bir insanmış. Terbiyesiz! İnsanların özelinden ona ne! Ayrıca kocişimle sevişe sevişe evlendik. Bekaret takıntısı bunlara müstahak. Kendine denk bir eş bulur eninde sonunda!

zar önemli mühim mesele korumak lazım tabi gerisi teferruat
namuslu namussuz mübarek..

Ben bu zar olayini okulda fen bilgisi dersine kadar bilmiyordum. Kiz cocuklarinin bebekken poposundan vajina mikrop kapmasin diye ince et parçası korumasi var diye öğrendim. Anneme sordum annem dogru ama sen buyudun artik kendi temizligini yaparsin onun önemi yok dedi. Bir daha zar felan aklima gelmedi. :)

Ya bu yapmadım asla yapmam diyenlerden korkacaksın ne meraklıymış ya terbiyesiz
ayy nefretim. Sanki onlar namuslu böyle düşünen erkeklerde namuslu biz namussusuz gibi... valla yapanlar daha bile kıymetli oluyor:)) izlenimi namussuz değil aksine kendini bilen istediğini yapan korkulan kadın oluyor. Yapmayanda yapmasın bu kıstas değil ama böyle asla yapmam diye diye yapanları küçümseyenleri ıslak odunla dövmek istiyorum.

Onun beyni idrak edene kadar kaçırdım ama ya sonra.
Arayip benden o muhteşemliği isterdi diye korktum bir an :)

Ne dusundun kiz dogruyu de :)
Sevistim evlenemiyom ühüü diye agladigimi mi? :):)
"Sevişerek evlenen var mı", "seviştikten sonra evlenmezse", "sizce sevişerek evlenmek doğru mu", "evlenmeden önce sevişmek istiyor" vs türevi bir sürü şey yandı söndü bir an
Neyse ki karşımda hayatını istediği gibi yaşayabilen, ayakları yere basan genç bir kadın varmış da içim rahatladı bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…