- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sevişmeden evleniyorsa ya adam iktidarsızsa? nolcak aaa boşuna saklamış olacak. ömür boyu kilit vurur sonra
he heee güzel cevap vermişsin kapak olmuş.Ne salak insanlar var ya şu dünyadaIki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Benim arkadaşım kız çağırdı sözlümle gittik bizde. Sohbet muahbbet felan..
Bir ara erkekler balkona çıktı bir sey bakmaha diye. Benim kız arkadas birden konuyu acti. Evlilik iliski nasil olcak vs diye.
Bende hayirlisi olsun canim dedim.
Habire konuyu iliskiue getiriyor. Bende kısa kisa cevap verdim. Sonra yüzüme sırıtıp "hadi hadiii sen bu isi biliyor gibisin konusmandan bellli anlamastim zaten sizin iliskiniz kac yildir sürüyor bir sey olmasa bu kadar surmez "dedi.
Ben şaşırdım.
"Böyle mi dusunuyorsun? "Dedim.
Sonra. "Böyle şeyler konusulcak konu mu? Herkesin hayati kendine canim dedim. Hem insan sevdiğiyle sevismis suc mu ?" Dedim.
O da.
"Utanma canim söyle nolcak sende bir sey demem ben "diye israr etti.
"Aa ama canim sende aksam aksam Cocuklasma lutfen "dedim.
En son arkadaş.
" zaten ben yine cok kendimi kismam ama o ise dikkat ettim hep kendimi geceye sakladim !" Dedi.
"Iyiki saklamissin." Dedim.
Arkadaş.
"Tabi canim hem oyle nerde görülmüş sevisip evlenen . Erkek oyalar vs " diye laf etti. Sonra.
"Sende bir hata etmissin belli ama insallah işiniz bozulmaz"dedi.
Benim beyin yandı. " Sana iyi akşamlar hadi arkadasim" dedim.
Balkondan sozlumu de alip çıkıyorum.
Arkamdan konuşuyor.
"Git sor bakalım herkese kim oyle evlenmiş. Cok yazik etmissin kendine cok ben senin iyiligin icin dedim ama ..." diye konustu.
Hic aldirmadan çıktık.
Kızlar millet beynini yemiş. Sinirim bozuldu. Hayır cok soguk bir insanimdir. Laflara degil de zihniyete sinirim bozuldu.
Birde bu kiz universite okuyor tek basina evde kalıyor bumu senin genc zihnin.!
Kız mesaj atmış yanlis anlama vs diye.
Bende dedim.
"Çatır çatır sevişirim. Milletin yatak maceralari pesine duscegine yere dusen beynini topla. Ararsan kötü olur. "
Dedim.
Aramadi. Arayamaz zaten bilir beni.
Iyi demisim demi :)
hatta muta nikahı kıydır sevgili kızım. akşam fofenk sonra herkes evine günah da değil misssbi soru da benden gelsin hocaya:) simdi biz gidip dini nikah kıydırsak sonra istediğimizi yapsak evlere dağılırken de bos ol desek zina olmuyor degil midüz mantik olarak bence olmuyor
Iki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Bir ara erkekler balkona çıktı bir sey bakmaha diye. Benim kız arkadas birden konuyu acti. Evlilik iliski nasil olcak vs diye.
Habire konuyu iliskiue getiriyor. Bende kısa kisa cevap verdim. Sonra yüzüme sırıtıp "hadi hadiii sen bu isi biliyor gibisin konusmandan bellli anlamastim zaten sizin iliskiniz kac yildir sürüyor bir sey olmasa bu kadar surmez "dedi.
Ben şaşırdım.
Sonra. "Böyle şeyler konusulcak konu mu? Herkesin hayati kendine canim dedim. Hem insan sevdiğiyle sevismis suc mu ?" Dedim.
O da.
En son arkadaş.
" zaten ben yine cok kendimi kismam ama o ise dikkat ettim hep kendimi geceye sakladim !" Dedi.
Arkadaş.
"Tabi canim hem oyle nerde görülmüş sevisip evlenen . Erkek oyalar vs " diye laf etti. Sonra.
Arkamdan konuşuyor.
"Git sor bakalım herkese kim oyle evlenmiş. Cok yazik etmissin kendine cok ben senin iyiligin icin dedim ama ..." diye konustu.
Hic aldirmadan çıktık.
Kızlar millet beynini yemiş. Sinirim bozuldu. Hayır cok soguk bir insanimdir. Laflara degil de zihniyete sinirim bozuldu.
Bende dedim.
"Çatır çatır sevişirim. Milletin yatak maceralari pesine duscegine yere dusen beynini topla. Ararsan kötü olur. "
Dedim.
Evlilik omcesi iliskiyi bende onaylamiyorum.
Ama bazi insanlar evlenmeden once iliskiye giren kadinlara ozeniyorlar ama kendileri yapamiyor. yapamadiklari icinde yapan kisiler uzerinde bir abski.kurmaya calisiyorlar yada kendilerini kotu hissetmelerini saglamaya calisiyorlar.
Kurulmusta cagirmis sizi sanki. cagirayimda bu konuyu konusalim.
Eminim kendisi nasil bir sey oldugunu merak edip yapmak istiyor ama yapamiyor.
Cevabini vermissin.
Ama bu iliskiye girip girmeme konusunun, universite mezunu ile genc zihniyet ile bir alakasi yok. burdada senin dusuncen yanlis.
Her univ. giden genc her tek basina yasayan birileri ile iliskiye girecek diye kayde yok. ilsikiye gitmiyorsada genc zihniyet degil diye birsey yok. ne yani butun genc ve yalniz yaşayanlar iliskiyemi girmeli yada giriyor mu. genclik ona bagli birsey mi?
Neyse... ayip etmis. hirslanmis sanki..
Sanane baskasinin ilişkisinden.
Yapmis yada yapmamism bugune kadar hic bir arkadasimin sevgili iken ilsiki yasamismi yasamamismi merak etmedim.
Gerci benim donemimde cok cocukcaydi. dahada mahsumdu. komikti tani. hatirliyorumda arkadaslarim anlatirken. aa sevdigini mi soyledi der onun adina sevinirdik. sevildigimizi duymak bile buyuk birseydi.
Aaa boylemi davrandi bunumu dedi. en ifal degisikligi birbirimize heyecanla anlatirdik defalarca :)))
Yanlis anlamayin sizinkine mahsum falan degil demiyorum. bir anda akliam geldi. bana nostalji oldu. gulumsedim hihih...
Agzinin payini vermissin. hakketmis o..
Ama senin diger dusuncende dogru degil.
İster sevişirsiniz ister sevişmessiniz kendi yapmıyor diye cokmu namuslu olmus ,herseyı yaparlar o iş hariç her haltı yerler ama bırlıkte olunca iş günaha,ayıpa,kötü bir şeye yoruluyor yaa gerçekten ne kadar cahil bir milletiz,insanın ruhu namuslu olsun gerisi teferruat.Iki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Ben şaşırdım.
O da.
En son arkadaş.
Arkadaş.
Arkamdan konuşuyor.
Hic aldirmadan çıktık.
Bende dedim.
Dedim.
Zina olduğunu herkes biliyor değil mi o zaman dini bilgi vermedeki amaç nedir?
Dini yorum yasak olduğu halde inatla herkesin bildiği bir şeyi yazmak saygısızlık bana göre
Çatır çatır sevişirim derken,cevabı da vermişsin kıza ..Yani duymak istediğini duymuşş kısaca vesselamm..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?