Sevişerek Evlenme.

bizim gençliğimizde böyleleri için paketi kurcalatmış ama ambalajı bozdurmamış derlerdi.
kendini bu kadar değersizleştiren ve alay konusu haline getiren bir kadının (yoksa kızın mı demeliydim ) davranışlarını çok da ciddiye almayın.

Allah bilir o da sevismistir de namusluyu oynamıştır. Allah aşkına o işi yaptıktan sonra ha bekaretini saklamissin ha saklamamissin fark var mı sence. Değeri daha kötü geliyor bna daha sinsice

he heee güzel cevap vermişsin kapak olmuş.Ne salak insanlar var ya şu dünyada

Bi arkadasim vardi sevisenlere bunun gibi vah yazik muamelesi yapan.
Sonra ogrendim sirketten evli bi adamla iliski yasamis malum ahlakli kizimiz.
Her halti yiyip bi zari kaldi diye namusluydu haspam.

Bu konuda ilk bastan ya hic konusturmuycan ya da bu zihniyetlere karsi ay oyle sey olur mu diye gecistiriceksin.
Kiz o is olmadan bu kadar uzun surmezdi derken erkek belese buldu manasina getirmis zaten. Ay getir paralayalim sunu :))

bi soru da benden gelsin hocaya:) simdi biz gidip dini nikah kıydırsak sonra istediğimizi yapsak evlere dağılırken de bos ol desek zina olmuyor degil mi düz mantik olarak bence olmuyor
hatta muta nikahı kıydır sevgili kızım. akşam fofenk sonra herkes evine günah da değil misss

Çatır çatır sevişirim derken,cevabı da vermişsin kıza ..Yani duymak istediğini duymuşş kısaca vesselamm..

.

Canim haklisin ama ben üniversite okuyor tek yasiyor yapar oyle seyleri yada yapsin demek istedim. Zaten oyle sacmal dusuncelerim yok. Ama o kadar ozgur rek hayatini idare ediyor ee birde okul okuyor neden bu genc zihnine yazik ediyor demek istedim.

İster sevişirsiniz ister sevişmessiniz kendi yapmıyor diye cokmu namuslu olmus ,herseyı yaparlar o iş hariç her haltı yerler ama bırlıkte olunca iş günaha,ayıpa,kötü bir şeye yoruluyor yaa gerçekten ne kadar cahil bir milletiz,insanın ruhu namuslu olsun gerisi teferruat.

Zina olduğunu herkes biliyor değil mi o zaman dini bilgi vermedeki amaç nedir?
Dini yorum yasak olduğu halde inatla herkesin bildiği bir şeyi yazmak saygısızlık bana göre

Sagol canım. Bende ne zaman bir hocamız cikicak diye bekliyordum içten içe. Ayrica herkesin inancı kendine. Konu mu kapattırmasin da :)

Çatır çatır sevişirim derken,cevabı da vermişsin kıza ..Yani duymak istediğini duymuşş kısaca vesselamm..

.

Valla verdik ama orda icimden bagirmak geldi. Hayir şimdiye kadar en ufak bir öyle anlicagi hareketim lafim olmadi sirf ilişki uuzn surunce sevisiliyor diye sonuca vardi helal olsun ama kiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…