Sevişerek Evlenme.

Aynen öyle mikrop kapmasın diye rahmi koruyan bişey o ama gelin görün ki namus meselesi yapıyorlar.

Dine girer diye yazmadim ama birde bana zina demez mi?
Elimi kaldirdim stop dedim arkadaşım. Orda sen dur hic devam etme. Ok.
Cahile laf anlatsam sinirim hoplar bir sey anlamaz degmezdi yani.

Manyak kadin o kadar cok sevismek lafini konusturdu ki bana gece gece tövbe tövbe :)

Erkek yapsa bilmem ne olmuş bilmem neyin dini imanı olmaz diye atasözü uydururlar. Kadına gelince zina. Bu yasaklar bi kadına gelmiş sanki. Üff içim şişti iki tanesi karşımda olsa da laf soksam:)

Dengesiz ve basit bir insanmış. Terbiyesiz! İnsanların özelinden ona ne! Ayrıca kocişimle sevişe sevişe evlendik. Bekaret takıntısı bunlara müstahak. Kendine denk bir eş bulur eninde sonunda!

Birde sevismek kelimesi yerine o iş diye kullanmasi yok mu? Insani Soğutur buz gibi.
Yapanda ovuncek bir sey yok yapmayan da. Ama işte kime anlatcan.

Erkek yapsa bilmem ne olmuş bilmem neyin dini imanı olmaz diye atasözü uydururlar. Kadına gelince zina. Bu yasaklar bi kadına gelmiş sanki. Üff içim şişti iki tanesi karşımda olsa da laf soksam:)

Sende cok dolusun galiba sinirlendin cok.

ahah aynen ya ben bekaretin bir zardan ibaret olduğunu düşünmüyorum her şeyi yapıyorsun ama zar sağlam namuslusun. Bence en iğrenci bu ya gerçekten sahtekarlık. En sinir olduğumda yapıp sonra pişman olanlar

Diyecek laf bulamiyorum ,pes yani bu tipler var ya her halti yer ama ilk geceye bekaretini saglar ,
Bu zihniyet toplumu bitiren ,alan memnun veren memnun ,
Boyle bir mal ben taniyorum ,devamli 30 yasindav olsam yaparim bekle bekle nereye kadar simdfi daha yasim genc bekliyirum diyip kendini ilk geceye saklayip sevgilisiyle otelde oynasan ,
Gecen sene evlendi ,cok baska biriyle adamcagiz nasi masum kiz modunda davraniyor buna
Yasiklar olsun boylelerine

Bekareti saklama mantığı bana hep tersti. İnsanlar dini duygulardan zina yapmaz anlarım. Ama insan korkusundan bekaret saklarsa o insana acırım. Keşke mutasyon geçirse kadın şu zar yok olsa kendiliğinden. Böyle zihniyetlere gerek kalmasa!

Hiç hoşlanmadığım insan tipi.Böylelerine daha ilk kelimede vermek lazım ağzının payını. Hiç uzatmadan direkt "senin mentalitende bir insanla bu tür konuları asla konusmam"deseydin keşke.

Birde bunu yaradanin kadinlara güvenmeyip verdigini dusunenler var. Daha bu kizdan ne beterleri var. Bunlar hep cahillikten. Akli uckur yerine kitapta okumakta olsa. Onada beyin lazim yok. Ilk bu sacma seyi kadinlar uzerinde bulan kimdi acaba. Hayir erkekler uzerinde niye boyle bir sey bulmadin acaba. Birde bunu doktorda onaranlar var. Bir gun basima geldi kizin teki doktora gitmis pisman olmus. Kiza dedim neyden pişman oldun. Afedersin orana b*k kacar diye mi korktun dedim. Daha neyin ne odlgununda haberi yok milletin.

Bi de Merve ye anlattiracak aklınca sonrada ben öyle şeyler yapmam diye erdemini sergileyecek. belli, kafada kurmuş
Madem o kadar önem veriyormuş o zaman opusmeyecek de
Sevişen insandan zarar gelmez. Sevişin kızlar

Bi de Merve ye anlattiracak aklınca sonrada ben öyle şeyler yapmam diye erdemini sergileyecek. belli, kafada kurmuş
Madem o kadar önem veriyormuş o zaman opusmeyecek de
Sevişen insandan zarar gelmez. Sevişin kızlar

Evet hanımlar önden evli bayanlari alıyoruz :)
Bu gece dunya kıyamet kopuyor :)

mina urgaan vardı
çocuğunun babası kim ısrarlı sorusu karşısında nüfus memuruna verdiği cvp
sanane be adam belki çocuğum p.....ç cevabını vermişti
sizene be kardeşim milletin bekaretinden

Etrafım namus abideleriyle dolu:)

Hic Sorma. Arkadasim ablasi evlencegi güne kadar 2 tane kisi idare eden insan. Evlendi birini secip şükür. Sonra bana ilk gördüğü yerde vaaz veriyor aklınca. Hata yapmayin diye. Hösst dedim kibarca. Edep öğrencek son kisi bile degilsin benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…