- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Aynen öyle mikrop kapmasın diye rahmi koruyan bişey o ama gelin görün ki namus meselesi yapıyorlar.Ben bu zar olayini okulda fen bilgisi dersine kadar bilmiyordum. Kiz cocuklarinin bebekken poposundan vajina mikrop kapmasin diye ince et parçası korumasi var diye öğrendim. Anneme sordum annem dogru ama sen buyudun artik kendi temizligini yaparsin onun önemi yok dedi. Bir daha zar felan aklima gelmedi. :)
ayy nefretim. Sanki onlar namuslu böyle düşünen erkeklerde namuslu biz namussusuz gibi... valla yapanlar daha bile kıymetli oluyor:)) izlenimi namussuz değil aksine kendini bilen istediğini yapan korkulan kadın oluyor. Yapmayanda yapmasın bu kıstas değil ama böyle asla yapmam diye diye yapanları küçümseyenleri ıslak odunla dövmek istiyorum.
Hahah yapardi he kafayi onla bozmus çunkuOnun beyni idrak edene kadar kaçırdım ama ya sonra.
Arayip benden o muhteşemliği isterdi diye korktum bir an :)
"Sevişerek evlenen var mı", "seviştikten sonra evlenmezse", "sizce sevişerek evlenmek doğru mu", "evlenmeden önce sevişmek istiyor" vs türevi bir sürü şey yandı söndü bir an
Neyse ki karşımda hayatını istediği gibi yaşayabilen, ayakları yere basan genç bir kadın varmış da içim rahatladı bu sefer :)
Dengesiz ve basit bir insanmış. Terbiyesiz! İnsanların özelinden ona ne! Ayrıca kocişimle sevişe sevişe evlendik.Bekaret takıntısı bunlara müstahak. Kendine denk bir eş bulur eninde sonunda!
Erkek yapsa bilmem ne olmuş bilmem neyin dini imanı olmaz diye atasözü uydururlar. Kadına gelince zina. Bu yasaklar bi kadına gelmiş sanki. Üff içim şişti iki tanesi karşımda olsa da laf soksam:)
ayy nefretim. Sanki onlar namuslu böyle düşünen erkeklerde namuslu biz namussusuz gibi... valla yapanlar daha bile kıymetli oluyor:)) izlenimi namussuz değil aksine kendini bilen istediğini yapan korkulan kadın oluyor. Yapmayanda yapmasın bu kıstas değil ama böyle asla yapmam diye diye yapanları küçümseyenleri ıslak odunla dövmek istiyorum.
Bekareti saklama mantığı bana hep tersti. İnsanlar dini duygulardan zina yapmaz anlarım. Ama insan korkusundan bekaret saklarsa o insana acırım. Keşke mutasyon geçirse kadın şu zar yok olsa kendiliğinden. Böyle zihniyetlere gerek kalmasa!
Sende cok dolusun galibasinirlendin cok.
Bi de Merve ye anlattiracak aklınca sonrada ben öyle şeyler yapmam diye erdemini sergileyecek. belli, kafada kurmuş
Madem o kadar önem veriyormuş o zaman opusmeyecek de
Sevişen insandan zarar gelmez. Sevişin kızlar
Yok.elinin altinda olunca bir heyecanı kalmıyor. siz bekarlari alalım öndenEvet hanımlar önden evli bayanlari alıyoruz :)
Bu gece dunya kıyamet kopuyor :)
♥
Etrafım namus abideleriyle dolu:)
Olsada sevdigimiz kisiye sarilsak :)Yok.elinin altinda olunca bir heyecanı kalmıyor. siz bekarlari alalım önden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?