Sevişerek Evlenme.

Çok biliyormuş o.
Hadsiz.
Çevrende böyle saçma sapan insan birakma sil sil gec. Edepsiz.
Ayrıca bu bekaret mevzusundan çevreye gore değişiyor. Benim arkadaş çevremde ben de dahilim buna evlenenlerin çoğu sevise sevise evlendi. Bakire arkadaşlarımın pek çoğu hala bekar.
Bakire evlenmeyenler ilk sevistikleriyle fln da evlenmedi yani.
Kadın güçlü durursa hiç kimse ağzını acamaz.
Ay bi bitse bu iğrenç muhabbetler ama hala aynı çapsız erkekler ve kadınlar tarafindan aynı bağnaz muhabbetler.

Onun işi daha iyimiş hem her haltı ye adamın koynuna gir çık ama bekarete elletme kendini namuslu ahlaklı say bir de utanmadan gel o küçük beyninle elalemi sorgula. Ayy sinir oldum gerçekten beyinsizmis

Şimdi beni burda taşlayacaklar ama evlilik olmadan ilişki zinadir ve bu da en büyük günahlardan biridir. Bunu kucumseyip istediğimi yaparım demek nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum.
Tisikkirlir bu aydinlatici bilgiler icin zira hicbirimiz bilmiyorduk.

Peki hocam bizim gunahlarimizdan tek biz mi sorumluyuz yoksa sizi de sorumluluk altinda birakiyor mu?

Tisikkirlir bu aydinlatici bilgiler icin zira hicbirimiz bilmiyorduk.

Peki hocam bizim gunahlarimizdan tek biz mi sorumluyuz yoksa sizi de sorumluluk altinda birakiyor mu?

bi soru da benden gelsin hocaya:) simdi biz gidip dini nikah kıydırsak sonra istediğimizi yapsak evlere dağılırken de bos ol desek zina olmuyor degil mi düz mantik olarak bence olmuyor

Senden daha iyi sevişir böyleleri.. kendini o geceye saklayana büyük ödül var deseydin. Heryeri ellenmiş ama zarı duran namus bekçileri.. sevişmek için imzaya gerek duymadım,evlenmedende çok pis sevişirdik. Söyle ona evliyiz,mutluyuz,sevişiyoruz :)

Sanki bir yerde dedikodunuz yapılmış , o da bunun üzerine konuşmuş gibi düşündüm.

Bu arkadaşınızı önceden tanımıyor muydunuz ?

Oh ağzına sağlık.
Kuyruk acısı fazla sanırsam onun :))
Bir şekilde kendini avutucak birşeyler aramış belli ki.
Başkalarının özel hayatına burnunu sokarak kendini teselli etmeye çalışmış yazık.
Almış ağzının payını ama.

cinsel açlık göstergeleri bunlar, birini bulamadım çatır çatır sevişecek demek istiyor

biraz daha saygıılı. olsanız iyi olurdu fikrini söylemiş sadece sizin yaşam alanınza müdahle edilmiyor
"nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum."

Nasıl bir zihniyet diyerek sadece fikrini söylemişse ben de sadece fikrimi söyledim :)

Peki o zaman saygılıca ifade edeyim.

İnsanların kararlarını, yaşamlarını küçümseyip 'bu zinadır nasıl yaparsın' demek nasıl bir zihniyet ben asıl onu anlamıyorum. Şimdi düzgündür umarım.

Herkes istediğini yapar ne sen onun durumuna ne de o senin durumuna laf söyleyebilir zaten
Olayı yanlış anlayan da çok olmuş bakma sen onlara canım
Herşeyi bi yere kadar yapıp geceye saklıyorumun mantığına da
bunları ortada konuşan insanların edep anlayışına da diyecek bir şey yok zaten
Evet doğru yada yanlış sevişilir ve evlenilir de ben de yaptım ordan biliyorum ( ha evliliğim de hataydı ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…