- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Demesen iyiydi ama....Gelecekteki halim diyebilir miyim size :)
Aynen benimde bir eltim var hamile doğum ne zaman dedım bebegı yaptıkları saate kadar anlatıyor banaHic sorma birde bunun tam tersi iliskiyi anlatan var. 15 senelik en yakın arkadaşimi daha gecen hayatımdan cikardim. Ben bu 3 lü iliskiyi kaldiramiyorum aradan cekiliyorum size sevgiilinle mutluluklar dedim. Her gün boguluyordum.
Benimde meshur lafim ne alaka arkadaşım demektir. Biri bir sey desin hemen ne alaka arkadaşım derim. Arkadas miyiz biz diyen cikiyor o zaman da yine ne alaka derim ortaya karisik salata gibi oluyor konu sonra :) ama seninkini de tuttum :)"Karsi tarafin anlatmadigini sorma" derdi annem :)
Sorulmayacak şeyi cevaplamam..
Sormam da..
Bi de en sevdiğim laflardandir
"Ne münasebet!!!"
Tavsiye ederim ilaç gibidir:)
İyi demişsin kendisinin bi yarası var galiba bu konuyla alakalı. İnsanın sevdiğiyle sevişebilmesi kadar cok az sey var güzel olan. Kimseyi de ilgilendirmezIki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Benim arkadaşım kız çağırdı sözlümle gittik bizde. Sohbet muahbbet felan..
Bir ara erkekler balkona çıktı bir sey bakmaha diye. Benim kız arkadas birden konuyu acti. Evlilik iliski nasil olcak vs diye.
Bende hayirlisi olsun canim dedim.
Habire konuyu iliskiue getiriyor. Bende kısa kisa cevap verdim. Sonra yüzüme sırıtıp "hadi hadiii sen bu isi biliyor gibisin konusmandan bellli anlamastim zaten sizin iliskiniz kac yildir sürüyor bir sey olmasa bu kadar surmez "dedi.
Ben şaşırdım.
"Böyle mi dusunuyorsun? "Dedim.
Sonra. "Böyle şeyler konusulcak konu mu? Herkesin hayati kendine canim dedim. Hem insan sevdiğiyle sevismis suc mu ?" Dedim.
O da.
"Utanma canim söyle nolcak sende bir sey demem ben "diye israr etti.
"Aa ama canim sende aksam aksam Cocuklasma lutfen "dedim.
En son arkadaş.
" zaten ben yine cok kendimi kismam ama o ise dikkat ettim hep kendimi geceye sakladim !" Dedi.
"Iyiki saklamissin." Dedim.
Arkadaş.
"Tabi canim hem oyle nerde görülmüş sevisip evlenen . Erkek oyalar vs " diye laf etti. Sonra.
"Sende bir hata etmissin belli ama insallah işiniz bozulmaz"dedi.
Benim beyin yandı. " Sana iyi akşamlar hadi arkadasim" dedim.
Balkondan sozlumu de alip çıkıyorum.
Arkamdan konuşuyor.
"Git sor bakalım herkese kim oyle evlenmiş. Cok yazik etmissin kendine cok ben senin iyiligin icin dedim ama ..." diye konustu.
Hic aldirmadan çıktık.
Kızlar millet beynini yemiş. Sinirim bozuldu. Hayır cok soguk bir insanimdir. Laflara degil de zihniyete sinirim bozuldu.
Birde bu kiz universite okuyor tek basina evde kalıyor bumu senin genc zihnin.!
Kız mesaj atmış yanlis anlama vs diye.
Bende dedim.
"Çatır çatır sevişirim. Milletin yatak maceralari pesine duscegine yere dusen beynini topla. Ararsan kötü olur. "
Dedim.
Aramadi. Arayamaz zaten bilir beni.
Iyi demisim demi :)
Çatır çatır sevisirim mi? Marifet mi oldu bu. Ayrıca uni okumak ve evde tek kalmak sevismeye destek çıkma anlamına gelmez. Tamam o kiz saçmalamiş. SeviŞ sevişme kimene çatır çatırIki kadın iki erkek çift olarak oturuyoruz.
Benim arkadaşım kız çağırdı sözlümle gittik bizde. Sohbet muahbbet felan..
Bir ara erkekler balkona çıktı bir sey bakmaha diye. Benim kız arkadas birden konuyu acti. Evlilik iliski nasil olcak vs diye.
Bende hayirlisi olsun canim dedim.
Habire konuyu iliskiue getiriyor. Bende kısa kisa cevap verdim. Sonra yüzüme sırıtıp "hadi hadiii sen bu isi biliyor gibisin konusmandan bellli anlamastim zaten sizin iliskiniz kac yildir sürüyor bir sey olmasa bu kadar surmez "dedi.
Ben şaşırdım.
"Böyle mi dusunuyorsun? "Dedim.
Sonra. "Böyle şeyler konusulcak konu mu? Herkesin hayati kendine canim dedim. Hem insan sevdiğiyle sevismis suc mu ?" Dedim.
O da.
"Utanma canim söyle nolcak sende bir sey demem ben "diye israr etti.
"Aa ama canim sende aksam aksam Cocuklasma lutfen "dedim.
En son arkadaş.
" zaten ben yine cok kendimi kismam ama o ise dikkat ettim hep kendimi geceye sakladim !" Dedi.
"Iyiki saklamissin." Dedim.
Arkadaş.
"Tabi canim hem oyle nerde görülmüş sevisip evlenen . Erkek oyalar vs " diye laf etti. Sonra.
"Sende bir hata etmissin belli ama insallah işiniz bozulmaz"dedi.
Benim beyin yandı. " Sana iyi akşamlar hadi arkadasim" dedim.
Balkondan sozlumu de alip çıkıyorum.
Arkamdan konuşuyor.
"Git sor bakalım herkese kim oyle evlenmiş. Cok yazik etmissin kendine cok ben senin iyiligin icin dedim ama ..." diye konustu.
Hic aldirmadan çıktık.
Kızlar millet beynini yemiş. Sinirim bozuldu. Hayır cok soguk bir insanimdir. Laflara degil de zihniyete sinirim bozuldu.
Birde bu kiz universite okuyor tek basina evde kalıyor bumu senin genc zihnin.!
Kız mesaj atmış yanlis anlama vs diye.
Bende dedim.
"Çatır çatır sevişirim. Milletin yatak maceralari pesine duscegine yere dusen beynini topla. Ararsan kötü olur. "
Dedim.
Aramadi. Arayamaz zaten bilir beni.
Iyi demisim demi :)
Çatır çatır sevisirim mi? Marifet mi oldu bu. Ayrıca uni okumak ve evde tek kalmak sevismeye destek çıkma anlamına gelmez. Tamam o kiz saçmalamiş. SeviŞ sevişme kimene çatır çatır
Şimdi beni burda taşlayacaklar ama evlilik olmadan ilişki zinadir ve bu da en büyük günahlardan biridir. Bunu kucumseyip istediğimi yaparım demek nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum.
Şimdi beni burda taşlayacaklar ama evlilik olmadan ilişki zinadir ve bu da en büyük günahlardan biridir. Bunu kucumseyip istediğimi yaparım demek nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?