Sevişerek Evlenme.

Hic sorma birde bunun tam tersi iliskiyi anlatan var. 15 senelik en yakın arkadaşimi daha gecen hayatımdan cikardim. Ben bu 3 lü iliskiyi kaldiramiyorum aradan cekiliyorum size sevgiilinle mutluluklar dedim. Her gün boguluyordum.
Aynen benimde bir eltim var hamile doğum ne zaman dedım bebegı yaptıkları saate kadar anlatıyor bana

"Karsi tarafin anlatmadigini sorma" derdi annem :)
Sorulmayacak şeyi cevaplamam..
Sormam da..
Bi de en sevdiğim laflardandir
"Ne münasebet!!!"
Tavsiye ederim ilaç gibidir:)
Benimde meshur lafim ne alaka arkadaşım demektir. Biri bir sey desin hemen ne alaka arkadaşım derim. Arkadas miyiz biz diyen cikiyor o zaman da yine ne alaka derim ortaya karisik salata gibi oluyor konu sonra :) ama seninkini de tuttum :)

İnsan büyük konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş.Böyle konuları konuşmayı neyi evlenmeye bırakmıyormuş ??Büyük konuşmuş...Neler var !

Çok bakire aynen bu mantıkta arkadaşım oldu ne haltlar yediklerini bildigim ama bakireyim diyip ona guvenen çatır çatır seviştim ve 5 aylık evliyim ki uzun yıllara hatta anlatsam destan olabilcek kadar uzun iliskim vardi.. Evlenmesem sorunmuydu? Asla.. Cunku kimsenin zoruyla degil kendi isteğimle yaşadim ve iyiki yaşamısım.. Birak arkadasim bu kafadakileri sevisen birilerini duyup rahatlamak istemistir o emin ol

İyi demişsin kendisinin bi yarası var galiba bu konuyla alakalı. İnsanın sevdiğiyle sevişebilmesi kadar cok az sey var güzel olan. Kimseyi de ilgilendirmez

Öfff kızlarla gez gez sonra ben bakire istiyorum nah bulursun diyesim geliyor.
Bakkala gider gibi gidip kızlık zarı diktiriyorlar artık.
Ya ben herkes sevişsin de demiyorum ama cidden şunu ne zaman aşıcaz artık kıstas değil işte bakirelik artık değil.
O kızda ne salakmış ya valla şöyle bi tane kafasına patlatasım geldi. Beyinsiz sanane milletin namusundan .

33 yaşında bi arkadaşım var. Bakire. Hiç sevişmemiş. Biriyle tanıştı. Adam ona sen bekareti takarak bu yaşa kadar geldin mi cidden ömrün yarısı neredeyse deyip psikolojik sorunu var muamelesi yapmıştı. Böyleside var işte.diğer türlüsü de. benim kızdığım meraklı olanlar nişanlıyken bana da soruyorlardı ama nasıl diye eşimi merak ediyrlardı töbe töbe. belki oda bunu merak etmiştir:)

Çatır çatır sevisirim mi? Marifet mi oldu bu. Ayrıca uni okumak ve evde tek kalmak sevismeye destek çıkma anlamına gelmez. Tamam o kiz saçmalamiş. SeviŞ sevişme kimene çatır çatır

Yav bakirelik saçmalığı nedir zaten en başta? Benim bakire olup olmadığımı seviştiğim adam nerden anlayacak? Google diye bi şey var artık, açsınlar bi baksınlar bu zarlar kaç çeşitmiş. Bi kere her kızdan kan gelmez ki . Bu tamamen zarın anatomik yapısıyla alakalı bi şey.

kadınların %70 inde annüler hmyen denilen zar varmış mesela. ortasındaki delik çoğunda penisin girişine izin verecek kadar geniş olurmuş. bu yüzden bi kanama olmazmış. çok daha azında, daha dar olabilirmiş ve çok az kanama görülürmüş.

mesela başka bi çeşidi daha vardı adını hatırlamıyorum, ama zarın ortasındaki deliği ortadan ikiye ayıran bi et varmış resmen, bu tür zara sahip olanlarda çok aşırı kanama olurmuş.

eee ilk söylediğim zara sahip kızlar şimdi bakire değil muamelesi mi görsün? ne zır cahil insanlar var yahu. her şeyi yaşamış ama kendini geceye saklamış. umarım zarı esnek çıkar da kan gelmez, o zaman ne yapar bakalım bu zihniyet?

Çatır çatır sevişmeyin. Suç.
Bekareti bozmadan üstten üstten sevişin. Gerekirse arkadan sevişin ama bekaret önemli. Çatır çatır sevişmeyin mazallah ya adam almazsa ?

Şimdi beni burda taşlayacaklar ama evlilik olmadan ilişki zinadir ve bu da en büyük günahlardan biridir. Bunu kucumseyip istediğimi yaparım demek nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum.

Uzun ilişki yaşayınca demek bazı insanlarda sevisiyordur bunlar izlenimi yaratılıyor ,zaten kim ne düşünürse dusunsun arkadaşım hayat senin hayatın kara cahil kendi yapıyorsa seninle vicdanını rahatlatıyor olabilir gibime geldi ustuste sorduguna gore ama ben olsam bu otistikle muhatap olmazdim daha ne ayıp şey

Evlilik omcesi iliskiyi bende onaylamiyorum.
Ama bazi insanlar evlenmeden once iliskiye giren kadinlara ozeniyorlar ama kendileri yapamiyor. yapamadiklari icinde yapan kisiler uzerinde bir abski.kurmaya calisiyorlar yada kendilerini kotu hissetmelerini saglamaya calisiyorlar.
Kurulmusta cagirmis sizi sanki. cagirayimda bu konuyu konusalim.
Eminim kendisi nasil bir sey oldugunu merak edip yapmak istiyor ama yapamiyor.

Cevabini vermissin.

Ama bu iliskiye girip girmeme konusunun, universite mezunu ile genc zihniyet ile bir alakasi yok. burdada senin dusuncen yanlis.
Her univ. giden genc her tek basina yasayan birileri ile iliskiye girecek diye kayde yok. ilsikiye gitmiyorsada genc zihniyet degil diye birsey yok. ne yani butun genc ve yalniz yaşayanlar iliskiyemi girmeli yada giriyor mu. genclik ona bagli birsey mi?

Neyse... ayip etmis. hirslanmis sanki..
Sanane baskasinin ilişkisinden.
Yapmis yada yapmamism bugune kadar hic bir arkadasimin sevgili iken ilsiki yasamismi yasamamismi merak etmedim.

Gerci benim donemimde cok cocukcaydi. dahada mahsumdu. komikti tani. hatirliyorumda arkadaslarim anlatirken. aa sevdigini mi soyledi der onun adina sevinirdik. sevildigimizi duymak bile buyuk birseydi.
Aaa boylemi davrandi bunumu dedi. en ifal degisikligi birbirimize heyecanla anlatirdik defalarca :)))
Yanlis anlamayin sizinkine mahsum falan degil demiyorum. bir anda akliam geldi. bana nostalji oldu. gulumsedim hihih...

Agzinin payini vermissin. hakketmis o..
Ama senin diger dusuncende dogru degil.

Şimdi beni burda taşlayacaklar ama evlilik olmadan ilişki zinadir ve bu da en büyük günahlardan biridir. Bunu kucumseyip istediğimi yaparım demek nasıl bir zihniyet asıl ben onu anlamıyorum.

1.dini yorum yapmak yasak. 500000. defa uyarıldı dini yorum yapanlar.
2. Evet istediğimi yaparım. Ben zina edince cezamı sen çekmiyorsan, benim günahımın bedelini sen ödemiyorsan, bu günah sevap meselesi allah ile kul arasındaysa, seni zerre ilgilendirmiyor.

3. ise bu senin deyiminle zina edenlerin, müslüman olduğu kanısına nerden vardın? Belki başka bir dine mensup. Belki ateist, belki senle aynı inanca sahip değil. E bu durumda "günah" diye aklınca fetva vermen çok gereksiz. Zaten dini yorum tam da bu yüzden yasak. Burda herkes senle aynı dine sahip değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…