- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Kız kelebek beni vitesten attiracan şimdi aksam aksamK Kendinisevenbirii uzman olarak sana sormak istiyorum. 6 saat sürer mi? Sürse de son saate kadar Aynı tempoda sürer mi
Lutfen o topigi ekler misiniz buraya asiri merak ettim cakilma olayiniHahha senin komsu cidden hadsizmis.
Bende topikte anlatmistim ya kocamin olayin heyecaniyla yere cakilisiniO zaman da benim komsu dediydi gece biriniz yere mi dustunuz napiyordunuz o saatte diye Aklima o geldi.
Valla duvarlar ince artik. Biizim yan komsuyla yatak odalarimiz bitisik mesela. Cocuk deniyorlardi. Aman Allahim vuhuuu yansin gecelerBir de kari koca polisler.kadin ayni zamanda esimin mesai arkadasi yani Onlar gece basladim mi esim derdi ki askim hadi film izleyelim Askim ben aciktim hadi biseyler yiyelim falan Bazen de sigara icmeye cikarirdi beni. Yarim saat oyalardi balkonda Kadinla da yuz yuze bakacaklar sonucta utaniyordu ellam Cok sukur hamile kaldiydi da kurtulduk 9 ay Simdi kadinin bagirtisindan cok bebenin sesini duyuyoruz Yazik oldu adamlarin libislerine
Anam bizde doluyoz tasiyoz da ne bilem 6 saat benim bunyeme agir gelir. Arada soluklanmam lazim. Herife enerji verici seyler yedirmem lazim
İşin icine hayat mücadelesi , aile gecindirme vs girince herşeyi etkiliyor o yüzden belli bir yaştan sonra öyle olması çok normal
Ben kocamla beraber çalışıyorum ama o kadar yoruluyorum ki eve gidince ikimizde ayrı bir köşeye yığılıp kalıyoruz
Ahh ahh nerde o eski gunler
Gecmiste atesin bulunmasına bu tarz bir çift vesile olmus muhtemelen, 6 saat kesintisiz surtunmeyle alev alir bi yerlerKız kelebek beni vitesten attiracan şimdi aksam aksam
Eğer motor takılı değilse "kesintisiz" sürmez beehiç olmasa bile aralarda ennn az hiç yoktan 15 dakka ikinciye hazırlanma süreleri vardir da, o süre de sarılıp cilvelesiyolarsa konu sahibi devam ediyolar sanıyor olabilir o sesleri hap bile içseler öyle devam ederler desek yine nefes almak için bile dururlar yani 6 saat mümkün değil kesintisiz olması bence
Ahaha doğru bı tespit tebrik ederimGecmiste atesin bulunmasına bu tarz bir çift vesile olmus muhtemelen, 6 saat kesintisiz surtunmeyle alev alir bi yerler
Tespitler yüksek oranda tecrübe icerirAhaha doğru bı tespit tebrik ederim
Öyle olmaz tabiki imkansiz abla yoklukta ya ondan ona sürekli geliyordur6 saat boyunca durmadan nasıl oluyo ya buna aklım ermedi robot mu bunlar
Hani arada duyulur ama 6 saat hiç durmadan nasıl olabilir yok artık beynim yandı şuan
Senin asıl sorunun bu galibaÇok yalnızım la..
Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?