Sevişgen komşu

Sen o kadar kknuya hakkmsin kibu duymak degil sen bildigin kizi takip ediyorsun ama

6 saat hey maşşallah ama gecede insan sessiz olmalı, ne olursa olsun apartmanda yaşanıyor. Her şeyin bir dozu var. Bence hiç utanma yöneticiye söyleye ya da direk kendin konuş. Insan uykusuz kalınca tüm gün zehir gibi geçer anlıyorum sizi

sana ne

Sen o kadar kknuya hakkmsin kibu duymak degil sen bildigin kizi takip ediyorsun ama
Yok Kız kendi anlattı işini vs. Tam karşı karşıya çok yakın daireler koridor çok dar otel odası dizaynında zaten katta bi o bı ben variz sekiz daire boş. Dolayısı ile çiçekleri görüyorum enişte de eskiden aşağıdan benim zile basardi. Denk geliyoruz arada. Zaten kızın hakkında kimden bilgi alicam kimse yok site bombos

Aman Allah korusun,zaten böylesi komşular düşman başına ama aynen abartmadigim sürece kime ne yani ister duşa girerim ister yerde,ister duvarda sevişirim
Ahhahahahaha
Yapıyor ki yapmıyor değil
Sadece en aza indirdi
Bende hiç yok sanmıştım iyi bari

Herkes 6 saate takılmış , hiç mi 6 saat boyunca sevismediniz ayol

Konu sahibi anlatiminiza çok güldüm , dilerim bir çözüm bulursunuz

Bi yerimize 300 beygirlik bi motor taktırırsak o dediğin belki mümkün olabilir bacım
Ayol benim yarım saatte hışırım çıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
komsu degilim yorumcuyum s3ni ilgilendirmez baci kendin diyorsun yalitimi cok diye hersey duyuluyor miletin yaptigi sey sizi ilgilendirmez benide ilgilendirmez
Fakat şöyle de bı durum var o binada yasiyorlarsa yalıtım yoksa onlarda bunun bilincindedir. İlişkilerini ona göre sekillendirebilirler. Yada sexden vazgecemiyolarsa ses gitmemesi için çözüm bulabilirler. Yani duvara bardak dayayıp dinlemiyor konu sahibi de sonuçta. Sokakta biri sevisse o da der ki sanane sokak senin mi.
konu sahibine verdiğiniz tepkiye anlam veremedim.

bende burda olmayan kiybet edilen arkadasin adina vetdim cevabi:)

Yuh 6 saat mıııı. Wuwwwww. Dırek duvarı tıklat ben dırek duvara bısey vururdum hele sımdı bebegım var. Bı ses gelse allahhhh kıyameti koparırım. Yanlışlıkla zile basanlara neler edıyom

Aman Allah korusun,zaten böylesi komşular düşman başına ama aynen abartmadigim sürece kime ne yani ister duşa girerim ister yerde,ister duvarda sevişirim

Bende hiç yok sanmıştım iyi bari
Erkekler bayanlar hamile olunca bir hasssaslasiyormis onu farkettm :)
Sen ilklerde böyle değildin dedm insan yaşı geçtikçe korkuları artıyor falan dedi

Baya bir ayrı yatalim dedi hahahabsbshanab

Bence bas bas bagirmiyorlarsa uyaracak bir sey yok, yan komsunuz bebekli de olabilirdi, geceleri ahlayan inleyen bir hasta da, asiri gurultu olmadikca komsuya laf sokmak merakli koftecilik gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…