Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla alakasi yok ama, bu Emrah'in hem anasi hem bacisi or.spu olmus filmde. 31 yasindayim daha yeni izliyorum acilarin cocugunu.
Kardes bak sen de kimseye güvenme. Emrah hep guvendi oysa..
He o film. Ablasina araba carpti öldü. Daha film bitmedi. Emrah da or.spu oluyo mu filmin sonundaDuble olmus yazik Emrah a :)
Bu Emrahla Songül olan film mi? Emrah randevuevine gidip ablasıyla karşılaşıyor ?
He o film. Ablasina araba carpti öldü. Daha film bitmedi. Emrah da or.spu oluyo mu filmin sonunda![]()
İlahi just...alemsun"Çok korktum hüsnü beni mikicekler diye çok korktum" derdim![]()
Hastane masrafini ödemeden kaçmistir bence.Emrahın karısı bugün okmeydanı ssk da doğurmuş diyorlar ?
:)
Emrah görünce aklıma geldi.
Hastane masrafini ödemeden kaçmistir bence.
Hatta masraf olmasin diye kariyi, bebeyi de bırakmıştır :))
Hastane masrafini ödemeden kaçmistir bence.
Hatta masraf olmasin diye kariyi, bebeyi de bırakmıştır :))
Kiz cok yasa sen e mi?Ben o filmin sonunu hatirlamiyorum ama bunlarin randevuevinde karsilasmasi televizyona haber oluyordu, analari da televizyondan goruyordu zannimca ?!
Soguk kis gecelerinde sen, ben, kardesin bu filmi izleriz beraber![]()
dötünden çıkarırdım diyorsun yaniBizim tepkimiz değil önemli olan o denyonun sana bunu rahatlıkla söyleyebilmesi.. yanlıs bi duruşun var zannımca. Bana kimse cesaret edemez bu soruyu sormaya... yumruğumu boğazından sokaaaarrr.... devam etmim istersen...
Kiz cok yasa sen e mi?
Hayir o degil de kanaldaki tek reklam 'cinsel performans arttirici ürünler'
Beynim sulandi... Ne bicim kanal bu yaw?