sevişirken çok ses çıkartır mısın?

Konuyla alakasi yok ama, bu Emrah'in hem anasi hem bacisi or.spu olmus filmde. 31 yasindayim daha yeni izliyorum acilarin cocugunu.
Kardes bak sen de kimseye güvenme. Emrah hep guvendi oysa..

Duble olmus yazik Emrah a :)

Bu Emrahla Songül olan film mi? Emrah randevuevine gidip ablasıyla karşılaşıyor ?

He o film. Ablasina araba carpti öldü. Daha film bitmedi. Emrah da or.spu oluyo mu filmin sonunda :confused:

Ben o filmin sonunu hatirlamiyorum ama bunlarin randevuevinde karsilasmasi televizyona haber oluyordu, analari da televizyondan goruyordu zannimca ?!

Soguk kis gecelerinde sen, ben, kardesin bu filmi izleriz beraber :KK50:

Bizim tepkimiz değil önemli olan o denyonun sana bunu rahatlıkla söyleyebilmesi.. yanlıs bi duruşun var zannımca. Bana kimse cesaret edemez bu soruyu sormaya... yumruğumu boğazından sokaaaarrr.... devam etmim istersen...

Ben o filmin sonunu hatirlamiyorum ama bunlarin randevuevinde karsilasmasi televizyona haber oluyordu, analari da televizyondan goruyordu zannimca ?!

Soguk kis gecelerinde sen, ben, kardesin bu filmi izleriz beraber :KK50:
Kiz cok yasa sen e mi?
Hayir o degil de kanaldaki tek reklam 'cinsel performans arttirici ürünler'
Beynim sulandi... Ne bicim kanal bu yaw?

Bizim tepkimiz değil önemli olan o denyonun sana bunu rahatlıkla söyleyebilmesi.. yanlıs bi duruşun var zannımca. Bana kimse cesaret edemez bu soruyu sormaya... yumruğumu boğazından sokaaaarrr.... devam etmim istersen...
dötünden çıkarırdım diyorsun yani:KK70:

Kiz cok yasa sen e mi?
Hayir o degil de kanaldaki tek reklam 'cinsel performans arttirici ürünler'
Beynim sulandi... Ne bicim kanal bu yaw?

Ahahahha :)

Emrah izlerken alima son gelen sey cinsellik olurdu.

Emrah insanda istek mi birakir be :P

Wuhuuu bi öpücükle yangın bile çıkarırım diyip tiye almak istemekle beraber pis abaza ben senin bildiğin kızlardan değilim derdim :KK11: Bence bizim ne diyeceğimizden çok senin ne dediğin önemli :KK14:

Back
X