doktora gittim ve durumun tamamen psikolojik oldugunu ve o an aşırı heyecandan dolayı yada içten içe kendimi suçlama psikolojisine girmiş olabileceğimi söyledi.
Bu numaralar da ne olaki?tel nonumu yazdın yanlışlıklaNezamandır birliktesiniz? 56777455543. Öpüşmede bile mide bulanıyorsa bu salt heyecan değildir. Altında başka şeyler yatıyor olabilir.
kız 10 dk dolmadan numarayı silNezamandır birliktesiniz? 56777455543. Öpüşmede bile mide bulanıyorsa bu salt heyecan değildir. Altında başka şeyler yatıyor olabilir.
Nezamandır birliktesiniz? 56777455543. Öpüşmede bile mide bulanıyorsa bu salt heyecan değildir. Altında başka şeyler yatıyor olabilir.
Heyecandan mide bulaması süper bir şey aslında. Tabii bulantı kısmı değil, sevme kısmı. Çok seviyorsunuz belli ki.
Bence birbirinize alıştıkça o adrenalin yerini başka bir şeye bırakacaktır.
Oyumu az daha sevişin zamanla azalarak biter şıkkından yana kullanıyorum.
Bu numaralar da ne olaki?tel nonumu yazdın yanlışlıkla
kız 10 dk dolmadan numarayı sil
2 yıl oldu. fakat yakınlaşmaya şu son 4 aydır başladık
evet gerçekten çok seviyoruz birbirimizi, öyle mi diyorsunuz
yok bilmem kaçyüzüncü kez öpüşmeden sonra olmuyor. o kadar olmadı henüzNumara eklemedim bilmem kaçyüzüncü kez öpüşmeyede miden bulanıyorsa demek istedim.
Konu sahibisi biz nokta atışı yapamayız burdan. Bircok sebeb çıkar. Belkide ailen böyle seylere karsi ve sende o şekilde buyudun bilinc altin yanlış yaptigini bildigi icin boyle bir adrenalin sucluluk duygusu heyecanı yasiyorda olabilirsin.
Yada geçici bir durumdur yeni yeni kesfettigin seylerin seysidir.
Bilemedim.
işte mide bulantım olacak diye onu çok sevdiğim halde onunla kalma fısartlarını elimin teriyle iter oldum. bu durum beni çok üzüyor. onunla beraber kalsakta, onun yanındayken uyanamadım hiç, çünkü bulantıdan dolayı ben hep lavobodayımBol bol sevişin geçerBi kere kaptırdın mu duramazsın
Evlilikle bağdaştıranlar olur, öyle olsa vajinismus olmazdı dinlemeişte mide bulantım olacak diye onu çok sevdiğim halde onunla kalma fısartlarını elimin teriyle iter oldum. bu durum beni çok üzüyor. onunla beraber kalsakta, onun yanındayken uyanamadım hiç, çünkü bulantıdan dolayı ben hep lavobodayımo da uykusundan oluyor ben hep lavoboya gittikçe. o da kafaya çok takmaya başladı neden böyle oluyor diye. o anlardan zevk alamıyorum, hep aklımda bulantım ne zaman gelecek diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?