sevişirken yaşanan aşırı heyecan yardım lütfen

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
kızlar benim derdim sevisme aninda fazla heyecan. Doktora gittim ve durumun tamamen psikolojik oldugunu ve o an aşırı heyecandan dolayı yada içten içe kendimi suçlama psikolojisine girmiş olabileceğimi söyledi. Ve doktorun bu söylediklerinden sonra kendimi gözlemledim biraz. sevişirken bende aşırı bir heyecan oluyor,kalbim çok hızlı atıyor ve vücudum çok aşırı olmasa da titriyor. sizlere sorum bu aşırı heyecanı nasıl kontrol altına alabilirim?önümüzdeki ay 1 haftalık bir tatile gidicez ve sabahları uyuyamayıp, mide bulantımdan lavoboya tıkılmak yerine o anın tadını çıkarmayı istiyorum. bu tatili benim bu rahatsızlıgım için bir fırsata nasıl çevirebilirim? 1 hafta yan yana olucaz? kendimle nasıl konusup, bu heyecanı nasıl kontrol altına alabilirim

Son düzenleme:
Nezamandır birliktesiniz? 56777455543. Öpüşmede bile mide bulanıyorsa bu salt heyecan değildir. Altında başka şeyler yatıyor olabilir.

Heyecandan mide bulaması süper bir şey aslında. Tabii bulantı kısmı değil, sevme kısmı. Çok seviyorsunuz belli ki.

Bence birbirinize alıştıkça o adrenalin yerini başka bir şeye bırakacaktır.

Oyumu az daha sevişin zamanla azalarak biter şıkkından yana kullanıyorum.

Ben sonunu iyi görmedim bu kadar heyecana kalp en son dayanamaz tık duruverir ! bence sevişmekten uzak dur

Nezamandır birliktesiniz? 56777455543. Öpüşmede bile mide bulanıyorsa bu salt heyecan değildir. Altında başka şeyler yatıyor olabilir.

2 yıl oldu. fakat yakınlaşmaya şu son 4 aydır başladık

evet gerçekten çok seviyoruz birbirimizi, öyle mi diyorsunuz

Bu numaralar da ne olaki?tel nonumu yazdın yanlışlıkla

kız 10 dk dolmadan numarayı sil

2 yıl oldu. fakat yakınlaşmaya şu son 4 aydır başladık

evet gerçekten çok seviyoruz birbirimizi, öyle mi diyorsunuz

Numara eklemedim bilmem kaçyüzüncü kez öpüşmeyede miden bulanıyorsa demek istedim.

Konu sahibisi biz nokta atışı yapamayız burdan. Bircok sebeb çıkar. Belkide ailen böyle seylere karsi ve sende o şekilde buyudun bilinc altin yanlış yaptigini bildigi icin boyle bir adrenalin sucluluk duygusu heyecanı yasiyorda olabilirsin.
Yada geçici bir durumdur yeni yeni kesfettigin seylerin seysidir.
Bilemedim.

yok bilmem kaçyüzüncü kez öpüşmeden sonra olmuyor. o kadar olmadı henüz zaten öpüşmelerde olmuyor artık. başlarda öpüşmelerimizde oluyordu. ama artık öpüşmelerde değil de beraber kaldıgımız gecelerde, öpüşmekten biraz ileri gittiğimiz zamanda oluyor artık

Bol bol sevişin geçer Bi kere kaptırdın mu duramazsın
işte mide bulantım olacak diye onu çok sevdiğim halde onunla kalma fısartlarını elimin teriyle iter oldum. bu durum beni çok üzüyor. onunla beraber kalsakta, onun yanındayken uyanamadım hiç, çünkü bulantıdan dolayı ben hep lavobodayım o da uykusundan oluyor ben hep lavoboya gittikçe. o da kafaya çok takmaya başladı neden böyle oluyor diye. o anlardan zevk alamıyorum, hep aklımda bulantım ne zaman gelecek diye bekliyorum

Evlilikle bağdaştıranlar olur, öyle olsa vajinismus olmazdı dinleme Psikolojik destek alıyorsan devam, niye miden bulanıyor acaba yanlış bişey yapmıyosun. Senin hayatın, senin vücudun, özgürsün, böyle düşün canım :)

Bol bol hayal edin. Hayalleriniz ayrıntılı ve çok gerçekçi olsun. Hayallerinizde alıştırma yapın.

Olmuyorsa da zorlamayın. O his çok yorucu olup, sevişmekten soğutabiliyor çünkü.

çok sevmek ve bağlı olmakla alakası yok tabii ki. =D
psikolojik bir şey. rahat hissedemediğin için öyle oluyor.
kafanı boşalt. sevdiğin insanla böyle yakınlaşmaları paylaşmak çok çok güzeldir.
sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…