Ben evlilikle ilişki kuramadım neden öyle diyorlar?Evlilikle bağdaştıranlar olur, öyle olsa vajinismus olmazdı dinlemePsikolojik destek alıyorsan devam, niye miden bulanıyor acaba yanlış bişey yapmıyosun. Senin hayatın, senin vücudun, özgürsün, böyle düşün canım :)
hayalimde bu anları düşünerek kendimi alıştırabilirim bu duruma belki de haklısınız deniycem çok teşekkür ederimBol bol hayal edin. Hayalleriniz ayrıntılı ve çok gerçekçi olsun. Hayallerinizde alıştırma yapın.
Olmuyorsa da zorlamayın. O his çok yorucu olup, sevişmekten soğutabiliyor çünkü.
evet ailem tutucu bir yapıya sahipler. fakat o an benşm aklıma ailem gelmiyor, yani panik durumunu gerektirecek bi durum olmuyor aslında. ailemden farklı bir şehirdeyimTutucu bir aileniz var da bu sebepten suçlu mu hissediyorsunuz acaba? Bulantı ve panik bundan olabilir.
Karanlıkta veya loş ışıkta deneyebilirsiniz bir süre.
İlkin kocan olsun, namus bekaret vs vs işte :)Ben evlilikle ilişki kuramadım neden öyle diyorlar?
Ne kadar uzak olursaniz olun bilincaltinizda böyle bir baskı oluşturmuşlarsa icten ice sizi rahatsız ediyor olabilir. Onlardan habersiz neler yapıyorum gibi. Bazen bana da oluyor da, oradan biliyorum. Ama ben ayni evde kalma fırsatını yakalasaydım yırtıcı hayvan gibi üstüne atlardımevet ailem tutucu bir yapıya sahipler. fakat o an benşm aklıma ailem gelmiyor, yani panik durumunu gerektirecek bi durum olmuyor aslında. ailemden farklı bir şehirdeyim
Yaaaabence sevişme olayına ayrı bi anlam katmışsın kendi dünyanda. Ve o an alışılmadk duygular hissettiğin için oluyor. Bende balayında her yakınlaşmada ağlıyodm mesela ama acıdan falan değil ne bilim duygulanıyodm aşık oldğm adamlaym Allah nasip etti dualarm kabul oldu şu an onunla olucam vs vs
Hii ben o kısım da olmuştur diye düşünmüştüm. Psikolojik refah için imza şart tabisi.İlkin kocan olsun, namus bekaret vs vs işte :)
Benim de ilkim eşim, çok ısrar etmiştim yapalım diye yohhh, yapmadı. İlklerimizi balayında yapalım dedi gözlerimi deviriyordum yani öff, 21.yyHii ben o kısım da olmuştur diye düşünmüştüm. Psikolojik refah için imza şart tabisi.
Adamı baştan çıkarmaya çalışmış pii utanmaz. Allahtan adam kendine sahip çıkabilmiş de gelmemiş oyuna.Benim de ilkim eşim, çok ısrar etmiştim yapalım diye yohhh, yapmadı. İlklerimizi balayında yapalım dedi gözlerimi deviriyordum yani öff, 21.yyİkimiz de inatlaştık kazanan o oldu, yani nereye kadar napabilirdim anladın mı
Şeytanım şeytan nefsine girecektim kanmadıAdamı baştan çıkarmaya çalışmış pii utanmaz. Allahtan adam kendine sahip çıkabilmiş de gelmemiş oyuna.
Anladım anladım
Artık geçmeden çocuğu nası yapcaklarsaSimdi gelir ahlak zabitalari
Sen keyfine bak, sevismeye devam. Evlenince gecer. Evlendin baktin gecmiyo mu?o zaman cocuk yapinca kesin kesin kesin gecer
Ben oglani bazen aman da askimizin katili diye seviyom hahahahaArtık geçmeden çocuğu nası yapcaklarsa
Aklına gelmez tabi, bilinçaltında oluyor zaten ne oluyorsaevet ailem tutucu bir yapıya sahipler. fakat o an benşm aklıma ailem gelmiyor, yani panik durumunu gerektirecek bi durum olmuyor aslında. ailemden farklı bir şehirdeyim
Benim de ilk sevgilimleyken hep midem bulanırdı. Başta sebebini anlamamıştım çocuğa kızıyordum ne biçim araba sürüyorsuun midem bulanıyoo diye. Özlemişim be.Benim kalp sıkıntım sevgili olduktan sonra ortaya çıkmıştı
Aşırı heyecan sonucu oldu
Vücut adrenline karşı tepki veriyor bende kalp çıktı sende mide bulantısı olarak reaksiyon vermiş demek ki.
Zamanla yenersin :)
Sadece öpüşmekle mi kalıyor?
böyle reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor demek kiiiBenim kalp sıkıntım sevgili olduktan sonra ortaya çıkmıştı
Aşırı heyecan sonucu oldu
Vücut adrenline karşı tepki veriyor bende kalp çıktı sende mide bulantısı olarak reaksiyon vermiş demek ki.
Zamanla yenersin :)
Sadece öpüşmekle mi kalıyor?
Benim de ilk sevgilimleyken hep midem bulanırdı. Başta sebebini anlamamıştım çocuğa kızıyordum ne biçim araba sürüyorsuun midem bulanıyoo diye. Özlemişim be.
böyle reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor demek kiiisadece öpüşmeyle kalmıyor fakat tam anlamıyla bir beraberlik söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?