sevişirken yaşanan aşırı heyecan yardım lütfen

Ben evlilikle ilişki kuramadım neden öyle diyorlar?

bence sevişme olayına ayrı bi anlam katmışsın kendi dünyanda. Ve o an alışılmadk duygular hissettiğin için oluyor. Bende balayında her yakınlaşmada ağlıyodm mesela ama acıdan falan değil ne bilim duygulanıyodm aşık oldğm adamlaym Allah nasip etti dualarm kabul oldu şu an onunla olucam vs vs

Tutucu bir aileniz var da bu sebepten suçlu mu hissediyorsunuz acaba? Bulantı ve panik bundan olabilir.
Karanlıkta veya loş ışıkta deneyebilirsiniz bir süre.

Bol bol hayal edin. Hayalleriniz ayrıntılı ve çok gerçekçi olsun. Hayallerinizde alıştırma yapın.

Olmuyorsa da zorlamayın. O his çok yorucu olup, sevişmekten soğutabiliyor çünkü.
hayalimde bu anları düşünerek kendimi alıştırabilirim bu duruma belki de haklısınız deniycem çok teşekkür ederim

Tutucu bir aileniz var da bu sebepten suçlu mu hissediyorsunuz acaba? Bulantı ve panik bundan olabilir.
Karanlıkta veya loş ışıkta deneyebilirsiniz bir süre.
evet ailem tutucu bir yapıya sahipler. fakat o an benşm aklıma ailem gelmiyor, yani panik durumunu gerektirecek bi durum olmuyor aslında. ailemden farklı bir şehirdeyim

Evlenince geçer. Heyecan meyecan kalmaz. Hatta sevismemek için başım ağrıyor numarasi yaparsın kadınların genelinde olur. Ama aşkını taze tutarsan hep heyecan yaşarsın. Bu da sana bağlı

evet ailem tutucu bir yapıya sahipler. fakat o an benşm aklıma ailem gelmiyor, yani panik durumunu gerektirecek bi durum olmuyor aslında. ailemden farklı bir şehirdeyim
Ne kadar uzak olursaniz olun bilincaltinizda böyle bir baskı oluşturmuşlarsa icten ice sizi rahatsız ediyor olabilir. Onlardan habersiz neler yapıyorum gibi. Bazen bana da oluyor da, oradan biliyorum. Ama ben ayni evde kalma fırsatını yakalasaydım yırtıcı hayvan gibi üstüne atlardım Ne güzel fırsat bulmuşsun, tadını çıkar derim ; )

Yaaaa

Benim kalp sıkıntım sevgili olduktan sonra ortaya çıkmıştı

Aşırı heyecan sonucu oldu
Vücut adrenline karşı tepki veriyor bende kalp çıktı sende mide bulantısı olarak reaksiyon vermiş demek ki.

Zamanla yenersin :)
Sadece öpüşmekle mi kalıyor?

Hii ben o kısım da olmuştur diye düşünmüştüm. Psikolojik refah için imza şart tabisi.
Benim de ilkim eşim, çok ısrar etmiştim yapalım diye yohhh, yapmadı. İlklerimizi balayında yapalım dedi gözlerimi deviriyordum yani öff, 21.yy İkimiz de inatlaştık kazanan o oldu, yani nereye kadar napabilirdim anladın mı

Adamı baştan çıkarmaya çalışmış pii utanmaz. Allahtan adam kendine sahip çıkabilmiş de gelmemiş oyuna.

Anladım anladım

Aklına gelmez tabi, bilinçaltında oluyor zaten ne oluyorsa Yetiştirilirken vs bilinçaltına işlenmişse sen farkında olmadan evlenmeden cinselliğin yaşanmaması gerektiği, ondandır. Telkinde bulun kendine sık sık, her aklına geldikçe, sadece beraberken değil. Yanlış bir şey yapmıyorum, sevdiğim kişiyle beraber olmak yanlış değil diye mesela... Belki işe yarar

Benim de ilk sevgilimleyken hep midem bulanırdı. Başta sebebini anlamamıştım çocuğa kızıyordum ne biçim araba sürüyorsuun midem bulanıyoo diye. Özlemişim be.

böyle reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor demek kiii sadece öpüşmeyle kalmıyor fakat tam anlamıyla bir beraberlik söz konusu değil

Benim de ilk sevgilimleyken hep midem bulanırdı. Başta sebebini anlamamıştım çocuğa kızıyordum ne biçim araba sürüyorsuun midem bulanıyoo diye. Özlemişim be.

Güzel duygular bunlar

böyle reaksiyonlar ortaya çıkabiliyor demek kiii sadece öpüşmeyle kalmıyor fakat tam anlamıyla bir beraberlik söz konusu değil

Biraz ilerlediğinde bu heyecanlar azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…