sevişirken yaşanan aşırı heyecan yardım lütfen

Konunun neresi mideni bulandırdı gerçekten merak ettiğimden soruyorum
Valla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))

Valla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))
Ya işte ne geçiyor aklından canım benim aklıma çok heycanlandığı ve midesine vurduğu geçiyor

Doğru kişi değil gereksiz bir şekilde zorluyorsun.

Ten uyumu diye birşey var, olmuyorsa çokta zorlamamak lazım. İki konunuzda da mide bulantısından bahsediyorsunuz ve çözememişsiniz ki sanmıyorum tavsiye ile çözülebilecek bir durum olduğunu bunun.

Bizde ki sorun ben :)
Bi tuhaf geliyo ki gozume operken bile bekleme yapma diyorum i imden...tabi henuz hala haberi yok...isteksizligi yorgunluguma veriyo benimde isime geliyo
Bizde dogum yapan ben degilim
Lohusa depresyonuna giren ve yedi aydir cikamayan da ben degilim herseyimiz bi ilginc ailecek

Opusmeden önce dus aldir . Dişlerini fırçalat ağzı Kokuyordur belki

Yahu cimcime öyle bişey olsa ağzı kokuyor demezmiydi
Ayrıca avatarın çok çikin yaaa

O dakika onu anlayamamistir

Biliyorum çirkin olduğunu ama napim allah yaratmış eşi sürekli kafasına kağıt poset giydirerek sevisiyormus garibimde fantazi olduğunu düşünüyor bunun açıp kollarimi gel bacım fantazi değil o adam tipinden korkuy diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…