Ben de nerde kaldı diyordum. Meşguldün galibaHeyecam iyidir bende eşimşe ilk öpüşmemde heyecandan titremiştimçok beklemiştim öpmek için çok naz yaptı çok
Bizde ki sorun ben :)Ben de sadece benim adamda sorun var saniyodum
Konunun neresi mideni bulandırdı gerçekten merak ettiğimden soruyorumBenim de konudan midem bulandı. Yine de acil şifalar.
Konunun neresi mideni bulandırdı gerçekten merak ettiğimden soruyorum
NerdeeeBen de nerde kaldı diyordum. Meşguldün galiba
Valla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))Konunun neresi mideni bulandırdı gerçekten merak ettiğimden soruyorum
Gerçekten merak ettim konuda ne açık açık yazılmış birşey var nede yoğun bir cinsellik öpüşmek mi midesini bulandırdı acabaSormamak için kendimi tutuyordum ben de.
Ya işte ne geçiyor aklından canım benim aklıma çok heycanlandığı ve midesine vurduğu geçiyorValla bibi benim de midem bulandı açıkçası. Her konusunda, opusmekten midem bulanıyor diyor ve bu yuzden resmen aklımdan geçenleri bilemezsin ıyy o yüzden benim de midem bulandı inanki.. :))
Yaşasın bugün bir evli daha benimle birlikte kurumuş.Nerdeeeziyarete gitmiştik
Ya işte ne geçiyor aklından canım benim aklıma çok heycanlandığı ve midesine vurduğu geçiyor
Benim adamın ağzı, yedikleri, dişi falan filan geçiyor
Bizde dogum yapan ben degilimBizde ki sorun ben :)
Bi tuhaf geliyo ki gozume operken bile bekleme yapma diyorum i imden...tabi henuz hala haberi yok...isteksizligi yorgunluguma veriyo benimde isime geliyo
Yahu cimcime öyle bişey olsa ağzı kokuyor demezmiydiOpusmeden önce dus aldir . Dişlerini fırçalat ağzı Kokuyordur belki
Yahu cimcime öyle bişey olsa ağzı kokuyor demezmiydi
Ayrıca avatarın çok çikin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?