Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Hiç tavsiye etmem çocuk yapmanızı. Benim eşim de ayda bir birlikte oluyordu zorla bin takla ataraktan (ben). Ilk aylarda bile birlikte olmuyordu. Neden evlendiyse... Sonra ayda bir birlikte olarak nasıl tutturdu bilmiyorum hamile kaldım. Mucize gibi... hamilelikte hiç birlikte olmadık. Çocuğa zarar vermek istemiyormuş. Çocuk oldu yine tık yok. Gecen yıl sadece bir kere birlikte olduk. Bu sene de en son temmuz ayında birlikte olduk... hatta cok mennun kalmıştı. Performansin super falan demisti ben de birseyler düzeldi zannettim. Arayı açmayalım dedim yok bu vakit oldu tık yok.

Şimdi ben bosanacagim bu kesin ama yavrucagima çok acıyorum o yüzden büyümesini bekliyorum ama ömrüm geçti açmadan solan bir gül oldum resmen... pişmanım hem evlendiğime hem de bu adamdan çocuk doğurduğuma.

Bizde uç aydır tık yok bacı kardaş olduk :)) üstelik bi senelik evliyim

benım bır tanıdıgım var otuzlu yaslarda bır cocugu var yas gecmeden bır tane daha ıstıyor ama olmuyor doktorlara gıdıyor eşinide götürdü hiçbir problemlerı yok doktor beyinde bittiğini söylüyor kendıne stres yaptıgı ıcın cocuk ısteme düşüncesiyle yapıldıgı ıcın olmayabılıyor. demek ıstıcegım sız zzaten o dusuncelerle bu stresle yaparsanızda olmıcaktır rahat bırakın kendınızı rabbım nasıl uygun görürse o olcaktır. hakkınızda hayırlısını dılıyorum

Bence bir müddet kendinizi geri çekin. yanaşmayın. Bakalım talepte bulunacak mı ?
O zaman bebek için gerçekten niyeti var mı yok mu anlarsınız.

ahahha tartihe bakmadan yazdım kadının çocugu olmustur sımdı

Sevismeyi sevmeyen erkek. Galiba bende de var bir tane bundan. Allah sabir versin arkadasim. Cozum bulursan bana da ilet. Benimki gercekten stresli ben hep ona bagliyorum. Cunku stressiz ve mutluysa sevisiyor. Ama 1 ay stres yasiyorsa 2 günü stressiz geciyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…