Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Bu hafta konuşmuştuk sadece gideriz diye ama üzerine bu olaylar oldu. Yine de aramış yarın gidelim diye.

simdi diyer yazilarini okudum kusura bakma sen belli bir sure bu cocuk olayini ertele SYF 19 KADAR BUTUN YAZILARINI OKUDUM esin gercekten tuhaf bir adam seni gercektem sevdigini eminmisin bu iste gercekten bir tuhaflik var ki konusuyorum diyorsun duvar gibi diyorsun yani sana deger verdiginden de supheliyim kilo aldinmi hemem sen sistin diyormus seven adam boyle demez valla bilmiyorum ya yeni yeni boyle tuhaf uyku adamlae turedi don gunlerde vardi da benmi bilmiyodum

eşinizin sevişmeyle ile ilgili problemi başka nedenlerden olabilir stres yorgunluk yada bi hastalık önce onu doktora götürüp tüm şikayetlerini dinleyip sebebini bulmak lazım.kendinizi sakın suçlamayın.ışıklar kapanınca bütün kadınlar güzeldir demiş birileri.problem eşinizde. ayrıca çocuk olduktan sonra ikinizin sorumlulukları ve yükü artacak o dönemdede sizi yorgunluk vs. bahanelerle yalnız bırakabilir

su an için konusmayın kesinlikle ama daha sonrası için karşılıklı beklentilerin muhakkak konusulup çözüme ulaştırılması gerek çünkü evlilikte cinsellik en büyük ve en önemli nokta.bir danısmana falan basvurabilirsiniz.yazdıklarınızdan cıkardıgım kadarıyla eşinizde bencillik var sadece benm istediğimde olsun istiyor ama karsısındakinin istegini önemsemiyor

Garip.. Siz de resti çekin. Çocuğu ilk isteyen de oymuş ben anlam veremedim davranışlarına. Eğer ben bu hormonları ilaçları alıyorsam 1 kere denemek için haftada almyorum. Bir yola çıktıysak bunda karar kıldıysak sana da güvendim ve ilaçlara vslere başladım ama böyle olmaz haftada 1 kere denemeyle. Beni yarı yolda bırakacaksan ben tedaviye devam etmiyorum almıyorum ilaçları bundan sonrasını kendin bilirsin çünkü bana artık çocuğu da beni de istemiyormuşsun da ben seni zorluyormuşum gibi geliyor ve kırılıyorum diye bağırmadan düzgünce aynen bu şekilde anlatıp böyle de devam ederse kesin tedaviyi. Çünkü cidden mantıksız davranan bir adam var karşınızda.

Sizinle gerçekten konuşup anlaması için kesin tepkinizi bilmesi lazım Konuşuyoruz ediyoruz o yine beni affediyor moduna giriyor bu bütün ilişkilerde böyle hemen hemen ...
Ilin ciddiyetini kavrayamıyorlar arkadaşlarında dediği gibi kaçan kovalanarak ben dediğim gibi yıllarca Konuşmayı denedim ama birşey değişmedi bir ay sonra herşey yine eski haline döndü ama tek fark benim eşim konuşur dinler dinlemede bir şey farketmiyor yani ben konuşamadığım zamanlarda yazardım yazarken daha çok düşünüyorsunuz daha iyi ifade ediyorsunuz kendinizi Konuşurken sinirlenince bazen sıkıntılı kelimeler çıkabiliyor ağzımızdan ...
Ama Dediğiniz gibi bir süre konuşmayın yaklaşmayın siz onu reddedin bi ne oluyor şimdi desin (aslında bu herkes için geçerli bir konu değil ben kendi hayatımdan tepki aldığım şeyleri yazıyorum size siz kendi ailenize uygunsa deneyin) siz kaçın yani
Zaten bir süre sonra elinizde olmadan sizdede isteksizlik Başlıyor ve onların durumundan daha kötü oluyor ben çok inatçı biriyim mesela çok çabaladım bu iş inada binmesin diye kendi karakterimi bildiğim için şimdi ki durumum inat değil ama etkisi var şimdide eşim beni koşturuyor ben kaçıyorum

Kızlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Dün bakamadım dışarıdaydım. Cumartesi gecesi sabah 4'e kadar konuştuk Daha doğrusu ben konuştum o dinledi. En sonunda doktora gitmeyi kabul etti. Tabii kendi gidecekmiş benimle gitmeyi istemiyor. Kabul etmedi isteksiz olduğunu sana öyle geliyor dedi. İnadı inattır. Neden olarak da yorgunluğa bağladı. Fakat ben yorgun olduğuna inanmadığımı bir doktora gidip gerekli testleri yaptırmamızı belki hormonlarında bir şey olduğunu belirttim. Konuşurken de kırıldım, çok ağladım... Fakat ilk defa bu kadar utanmadan açık açık konuştum. Benim artık zevk almadığımı, benimle beraber olurken sanki zorla beraber oluyormuş gibi hissettiğimi falan söyledim. Bu durumun önemli olduğunu anlattım. Pazar sabahı kendi isteğiyle ve gerçekten uzun zamandır hissetmediğim kadar fazla bir sevgi ilgiyle beraber olduk. En güzeli ilk defa sonrasında bana teşekkür etti. Neden dediğimde her şey dedi. Doktor sonrası çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bana burada boşan bir daha bu evliliği düşün diyenler oldu. Teşekkür ederim ne olursa olsun cevap verdikleri için fakat şunu biliyorum bu adam beni seviyor. Hayatta kimsenin yapmayacağı kadar hayati kararlar, başlangıçlar, bitişler yaptı benim için... Huyu bu evet biraz inatçı... Ama biliyorum bu elinde olan bir şey değil ve şuna eminim ki doktorda çözülecek bir problem var... Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sizin sayenizde evliliğimin en büyük sorununu çözdüm. Sizden güç buldum, akıl aldım, fikir sordum... Evet problem çözülmedi belki tam olarak ama bu bile bizim için çok büyük bir adım... Hepinize çok çok teşekkür ederim...

cok sukur pazar aklima geldin acaba ne oldu dedim bende boyle olmasada buna benzer seyleri evlilik basinda yasayan biriyim biz atlatdk kucuk tedavi ile sizde atlaticaksiniz gorursun insallah Allah yar ve yardimcin olsn doktorun butun dedilerini etsin en kisa surede iyi olucak seni seviyor belli

Tamamen düzeldiğini inanmadan peşini bırakmayın oldu bittiye getirmeyin en yakın zamanda gitmezse ya da gitmezseniz Dr Israr edin gitmesi için bir süre iyi olup sonra eski haline dönerse eğer bir çözüme ulaşmış sayılmazsınız yani kısacası tabiri caizse yelkenleri suya indirmeyin bundan sonra bir süre ilk adımları o atsın siz kaçın bırakın o kovalasın

Bence cocuk gundemini bir sure kenara birakip esinizin cinsel isteksizligi uzerine odaklanin. Inanin akliniza bile getirmek istemeyeceginiz cok cesitli nedenler olabilir. Tedavi edilip asacaginiz basit bir problemde olabilir. Ama inanin normal degil. Bu da boyle bir adamdir deyip gecmeyin. Cinsellik evliligin omru icin olmazsa olmazdir. O olmadan evlilik saglikli yurumez. Saglikli yuruyecegi garanti olmayan bir evlilkte de cocuk yapmamalisiniz zaten..

Bildiğin bir sey var mi
Cnm bnm komsum esine almis bu tv radyoda cikn urunlerden basim agriyo diyince veriyomus yada icicege etki ediyomus bi dene yumurtlama zmnlarinda bnde pkoluyum ama adetlerim duzenli olmasina ragmn 1 senede hamile kaldim 5 ayda adet oluyosam baya ilerlemis pkon var annelik cok guzel bi duygu bu duygudan hicbir kadin mahrum kalsin istemm esine gelince bnm enistemde oyle cinsellige pk duskun degilmis halam 15 gun de bir der iki cocugu var ikisinede 1 seneyi geckin surede hamile kalmis sikma kendini olacagina birak cnm

Kardeşimin bir lafı var böyle bazı yerlere cuk! diye oturur. Şimdi bende size aynı lafı diyorum ''SAAALLL''

Sizi istiyordur ama baskı hissediyordur üstünde belki. Siz çok daha etkilenmişsinizdir psikolojik açıdan bağıır anlatır rahatlarsınız ama o etkilendiğini bile kabullenmek istemiyordur. Bilemedim ki zor durumlar sadece Allah gönlünüze göre versin..

Emin olunki sizi cok iyi anliyorum bende sizin bu surecinnizde. Gectim tam catlatma ignesi kulaniyorum gün aşırı olmasi gereken iliski olmuyot o kadar iğneyi bosunami vurdum diye soylenen biriyim ki esim yanasmadigi için olmadi da ama esim geneld sizin esinizin tam tersi sevismyi seven biri acaba Eşiniz surekli boyleyse baska bisey olmasin ya istegi yok gercekten yada hem cinslerine karsi birşeyler hisediyor olabilir

sabahta buna benzer bir konu vardı 4 yıl ilişki yaşayıp sonrasında 2.5 aydır evlenip ilişki olmamış daha önce sinde ilişkiniz varsa adam hep böyle değilmiydi anlamış olmanız lazımdı ve ilişkinize ona görede yön vermeliydiniz cinselik benim için çok çok önemli ten uyumu vs vs. sizinki daha uzun bir evlilik öncesi var hiç yakınlaşmadanmı bir ilişki yaşadınız yaşadınızsa nasıl oldu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…