- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
- 103
- Konu Sahibi uzun_hikaye
-
Bu hafta konuşmuştuk sadece gideriz diye ama üzerine bu olaylar oldu. Yine de aramış yarın gidelim diye.sana sormadan ablana denize gidelimmi diyo, beraber yaşadığınız sürede görmedinmi bu huylarını evlendin bu adamla.
sen tedaviyi falan boşver çocuğu unut evliliğini gözden geçir. bütün anlattıklarına bakarak bunu diyorum
simdi diyer yazilarini okudum kusura bakma sen belli bir sure bu cocuk olayini ertele SYF 19 KADAR BUTUN YAZILARINI OKUDUM esin gercekten tuhaf bir adam seni gercektem sevdigini eminmisin bu iste gercekten bir tuhaflik var ki konusuyorum diyorsun duvar gibi diyorsun yani sana deger verdiginden de supheliyim kilo aldinmi hemem sen sistin diyormus seven adam boyle demez valla bilmiyorum ya yeni yeni boyle tuhaf uyku adamlae turedi don gunlerde vardi da benmi bilmiyodumDoktoru o kadar çok teklif ediyorum ki... Ama bir şeyi olmadığını söyleyip reddediyor. Hatta en son bak dedim doktor dedi Eylül gibi sperm testi yaptırmamız lazım randevu alır gideriz diye. Ben giderim neyine geliyorsun bakarız dedi. Biliyorum ona bile gitmez... Ben de böyle bir problem olsa oturur konuşurdum. Bak derdim bir şey var. Keşke o da konuşsa. O zaman anlarım bilirim en azından. Şimdi kendimi istenmeyen, sevilmeyen çirkin, kötü biri gibi hissediyorum, kadın gibi bile hissetmiyorum.
su an için konusmayın kesinlikle ama daha sonrası için karşılıklı beklentilerin muhakkak konusulup çözüme ulaştırılması gerek çünkü evlilikte cinsellik en büyük ve en önemli nokta.bir danısmana falan basvurabilirsiniz.yazdıklarınızdan cıkardıgım kadarıyla eşinizde bencillik var sadece benm istediğimde olsun istiyor ama karsısındakinin istegini önemsemiyorCinsel bir problemi varsa bilmiyorum ama hep olması gerekmez mi? İstediğinde hiçbir şeyi yok... Saten gecelikler giyip giderim güler, beğenmez... Açıkça yazacağım ama giyinmeden girerim yatağa veya iç çamaşırlarıyla git giy üzerine bir şey der... Yani öyle şeyleri istemiyor... Çok makyajlar yapıp, geceliklerle bekledim. Oturup maç izledi. Ama dediğinizi yapacağım. Konuyu benimle konuşana, varsa eğer sorununu bana söyleyene, beni anladığını hissedene kadar konuşmayacağım... Genellikle özür diler biter. Fakat bu sefer istediğim özür değil, açıklama...
Sende isteksizmissin gibi davran..sabırlı olBen 25e gireceğim o da 34 e 9 yaş var aramızda...
Bu hatuna bayılıyorumBence o hormonlari siz esinize icirin
cok sukur pazar aklima geldin acaba ne oldu dedim bende boyle olmasada buna benzer seyleri evlilik basinda yasayan biriyim biz atlatdk kucuk tedavi ile sizde atlaticaksiniz gorursun insallah Allah yar ve yardimcin olsn doktorun butun dedilerini etsin en kisa surede iyi olucak seni seviyor belliKızlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Dün bakamadım dışarıdaydım. Cumartesi gecesi sabah 4'e kadar konuştuk Daha doğrusu ben konuştum o dinledi. En sonunda doktora gitmeyi kabul etti. Tabii kendi gidecekmiş benimle gitmeyi istemiyor. Kabul etmedi isteksiz olduğunu sana öyle geliyor dedi. İnadı inattır. Neden olarak da yorgunluğa bağladı. Fakat ben yorgun olduğuna inanmadığımı bir doktora gidip gerekli testleri yaptırmamızı belki hormonlarında bir şey olduğunu belirttim. Konuşurken de kırıldım, çok ağladım... Fakat ilk defa bu kadar utanmadan açık açık konuştum. Benim artık zevk almadığımı, benimle beraber olurken sanki zorla beraber oluyormuş gibi hissettiğimi falan söyledim. Bu durumun önemli olduğunu anlattım. Pazar sabahı kendi isteğiyle ve gerçekten uzun zamandır hissetmediğim kadar fazla bir sevgi ilgiyle beraber olduk. En güzeli ilk defa sonrasında bana teşekkür etti. Neden dediğimde her şey dedi. Doktor sonrası çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bana burada boşan bir daha bu evliliği düşün diyenler oldu. Teşekkür ederim ne olursa olsun cevap verdikleri için fakat şunu biliyorum bu adam beni seviyor. Hayatta kimsenin yapmayacağı kadar hayati kararlar, başlangıçlar, bitişler yaptı benim için... Huyu bu evet biraz inatçı... Ama biliyorum bu elinde olan bir şey değil ve şuna eminim ki doktorda çözülecek bir problem var... Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sizin sayenizde evliliğimin en büyük sorununu çözdüm. Sizden güç buldum, akıl aldım, fikir sordum... Evet problem çözülmedi belki tam olarak ama bu bile bizim için çok büyük bir adım... Hepinize çok çok teşekkür ederim...
yapılmazBoyle bir adamdan cocuk yapilir mi?
Cnm bnm komsum esine almis bu tv radyoda cikn urunlerden basim agriyo diyince veriyomus yada icicege etki ediyomus bi dene yumurtlama zmnlarinda bnde pkoluyum ama adetlerim duzenli olmasina ragmn 1 senede hamile kaldim 5 ayda adet oluyosam baya ilerlemis pkon var annelik cok guzel bi duygu bu duygudan hicbir kadin mahrum kalsin istemm esine gelince bnm enistemde oyle cinsellige pk duskun degilmis halam 15 gun de bir der iki cocugu var ikisinede 1 seneyi geckin surede hamile kalmis sikma kendini olacagina birak cnmBildiğin bir sey var mi
yedirin:) kaşık kaşık doğal mesir macunuOnunda bi sorunu olabilir bunu hiç düşündünmü cinsel isteksizlik büyük bi sorun bence hele hele erkekler için
Emin olunki sizi cok iyi anliyorum bende sizin bu surecinnizde. Gectim tam catlatma ignesi kulaniyorum gün aşırı olmasi gereken iliski olmuyot o kadar iğneyi bosunami vurdum diye soylenen biriyim ki esim yanasmadigi için olmadi da ama esim geneld sizin esinizin tam tersi sevismyi seven biri acaba Eşiniz surekli boyleyse baska bisey olmasin ya istegi yok gercekten yada hem cinslerine karsi birşeyler hisediyor olabilirMerhaba kızlar,
Bu benim ilk mesajım ve ilk konum. Yıllardır her gün burayı takip ediyorum. Bir şey olduğunda hep buradan fikir alıyordum, üyeliğim vardı ama hiç mesaj bile yazmamıştım. Artık ben de sizin aranıza resmen katılmak istedim. Çünkü boyumu aşan bir derdim var artık. Başlık gibi garip... 7 yıllık bir ilişkim var son 1 yıldır da evliyiz. 6 ay önce çocuk yapmaya karar verdik ve doktora gittim. Ne yazık ki pko olduğum için yumurtam çatlamıyor ve regli olamıyorum haliyle hamile de kalamıyorum. Bir süre bekledik 5 aydır regli olmayınca ve zaman boşa geçtiği için doktorum ilaç vererek hem adetimi düzene koymak hem de hamile kalmamı sağlamak istedi. Buraya kadar her şey iyi sayılır. Her gün hormon ilaçları kullanıyorum. Kendimi ilaçların yan etkileriyle kötü hissediyorum ama olsun her şey doğmamış çocuğum için diyorum. İlaca başlayalı 12 gün oldu. Bu haftanın başından itibaren yumurtlama dönemim olabileceği için bol çalışmalı bir hafta geçirmem gerekiyor. Bu durumu Pazar günü eşime söyledim. Hafta içi büyük ihtimalle yumurtluyorum bol bol çalışmamız lazım diye:) Tabii bundan önce biz zaten ortalama 1 haftadır hiç birlikte olmadık, eşim zaten sevişmeyi sevmeyen bir adam, nasıl bir şeyse... Neyse bu hafta başladı. Pazartesi eşime sokuldum yok, film izliyorum sen uyu dedi salladı. Salı gecesi yine sokuldum maç izliyorum uyu sen dedi yine yok. Tabii ben kafayı yiyorum. Çarşamba oldu yine yok. Ağlaya ağlaya uyudum. Açıkça söyleyeceğim gece yarısı uyandım yeter dedim ben bu kadar hapı boşuna mı içiyorum ve gece yarısı eşim uyurken onu uyandırıp epey zorlayarak beraber olduk. Dün gece yani perşembe gecesi yine eşime sokuldum. Adam çok yorgunum dedi yattı. Bende artık dayanamadım ve konuştum. Normalde sinirli biriyimdir ama inanın o kadar sakin konuştum ki... Neden böyle yaptığını, beraber bir karar verip çocuk yapmak istediğimizi ve benim bunun için bir dünya hormon aldığımı, tüm vücut dengemin şaştığını ondan sadece benimle 1 hafta yoğun bir şekilde sevişmesini istedim. Adamın tepkisi dün yaptık ya yeter oldu. İnanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çocuk isteğinden vazgeçtiysen söyle ben de ilaç içmeyeyim dedim. Yoo istiyorum dedi. O zaman nasıl olacak dediğimde cevap vermiyor. Dayanamadım içeri gittim. Dünden beri konuşmuyoruz. Bu bizim zaten her zaman en büyük problemimizdi. Eşim sevişmeyen bir adam. Sürekli yorgun, bilmem ne... Binde bir bir şeyler oluyor ve kaplan kesiliyor :) Ama o da gerçekten 4-5 ayda bir. Onun dışında haftada 1 kere sevişir ve bu yüzden çok konuştum kavga ettim. Bir şey demiyor da değişmiyor da. Fakat bu sefer ortada çocuk var. Bunu bile bile yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Dünden beri konuşmuyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben o kadar şey yapıyım, hem psikolojimi hem vücudumu hırpalayayım beyfendinin keyfi istemedi diye her şey çöpe gitsin. Bilmiyorum, kafam çok karışık. Bu ay bitti işte. Ben boşu boşuna içtim o ilaçları. Adam sevişmedi ve bitti. Ben yine hormonlara devam edeceğim. Ne olur bir şeyler deyin. Kimseye anlatamıyorum. Artık çatlayacağım. Kafam yerinde değil, kendimi işe verdim. Çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor.
sabahta buna benzer bir konu vardı 4 yıl ilişki yaşayıp sonrasında 2.5 aydır evlenip ilişki olmamış daha önce sinde ilişkiniz varsa adam hep böyle değilmiydi anlamış olmanız lazımdı ve ilişkinize ona görede yön vermeliydiniz cinselik benim için çok çok önemli ten uyumu vs vs. sizinki daha uzun bir evlilik öncesi var hiç yakınlaşmadanmı bir ilişki yaşadınız yaşadınızsa nasıl oldu bu ?Merhaba kızlar,
Bu benim ilk mesajım ve ilk konum. Yıllardır her gün burayı takip ediyorum. Bir şey olduğunda hep buradan fikir alıyordum, üyeliğim vardı ama hiç mesaj bile yazmamıştım. Artık ben de sizin aranıza resmen katılmak istedim. Çünkü boyumu aşan bir derdim var artık. Başlık gibi garip... 7 yıllık bir ilişkim var son 1 yıldır da evliyiz. 6 ay önce çocuk yapmaya karar verdik ve doktora gittim. Ne yazık ki pko olduğum için yumurtam çatlamıyor ve regli olamıyorum haliyle hamile de kalamıyorum. Bir süre bekledik 5 aydır regli olmayınca ve zaman boşa geçtiği için doktorum ilaç vererek hem adetimi düzene koymak hem de hamile kalmamı sağlamak istedi. Buraya kadar her şey iyi sayılır. Her gün hormon ilaçları kullanıyorum. Kendimi ilaçların yan etkileriyle kötü hissediyorum ama olsun her şey doğmamış çocuğum için diyorum. İlaca başlayalı 12 gün oldu. Bu haftanın başından itibaren yumurtlama dönemim olabileceği için bol çalışmalı bir hafta geçirmem gerekiyor. Bu durumu Pazar günü eşime söyledim. Hafta içi büyük ihtimalle yumurtluyorum bol bol çalışmamız lazım diye:) Tabii bundan önce biz zaten ortalama 1 haftadır hiç birlikte olmadık, eşim zaten sevişmeyi sevmeyen bir adam, nasıl bir şeyse... Neyse bu hafta başladı. Pazartesi eşime sokuldum yok, film izliyorum sen uyu dedi salladı. Salı gecesi yine sokuldum maç izliyorum uyu sen dedi yine yok. Tabii ben kafayı yiyorum. Çarşamba oldu yine yok. Ağlaya ağlaya uyudum. Açıkça söyleyeceğim gece yarısı uyandım yeter dedim ben bu kadar hapı boşuna mı içiyorum ve gece yarısı eşim uyurken onu uyandırıp epey zorlayarak beraber olduk. Dün gece yani perşembe gecesi yine eşime sokuldum. Adam çok yorgunum dedi yattı. Bende artık dayanamadım ve konuştum. Normalde sinirli biriyimdir ama inanın o kadar sakin konuştum ki... Neden böyle yaptığını, beraber bir karar verip çocuk yapmak istediğimizi ve benim bunun için bir dünya hormon aldığımı, tüm vücut dengemin şaştığını ondan sadece benimle 1 hafta yoğun bir şekilde sevişmesini istedim. Adamın tepkisi dün yaptık ya yeter oldu. İnanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çocuk isteğinden vazgeçtiysen söyle ben de ilaç içmeyeyim dedim. Yoo istiyorum dedi. O zaman nasıl olacak dediğimde cevap vermiyor. Dayanamadım içeri gittim. Dünden beri konuşmuyoruz. Bu bizim zaten her zaman en büyük problemimizdi. Eşim sevişmeyen bir adam. Sürekli yorgun, bilmem ne... Binde bir bir şeyler oluyor ve kaplan kesiliyor :) Ama o da gerçekten 4-5 ayda bir. Onun dışında haftada 1 kere sevişir ve bu yüzden çok konuştum kavga ettim. Bir şey demiyor da değişmiyor da. Fakat bu sefer ortada çocuk var. Bunu bile bile yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Dünden beri konuşmuyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben o kadar şey yapıyım, hem psikolojimi hem vücudumu hırpalayayım beyfendinin keyfi istemedi diye her şey çöpe gitsin. Bilmiyorum, kafam çok karışık. Bu ay bitti işte. Ben boşu boşuna içtim o ilaçları. Adam sevişmedi ve bitti. Ben yine hormonlara devam edeceğim. Ne olur bir şeyler deyin. Kimseye anlatamıyorum. Artık çatlayacağım. Kafam yerinde değil, kendimi işe verdim. Çalışıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?