- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
- 103
- Konu Sahibi uzun_hikaye
Cinsel bir problemi varsa bilmiyorum ama hep olması gerekmez mi? İstediğinde hiçbir şeyi yok... Saten gecelikler giyip giderim güler, beğenmez... Açıkça yazacağım ama giyinmeden girerim yatağa veya iç çamaşırlarıyla git giy üzerine bir şey der... Yani öyle şeyleri istemiyor... Çok makyajlar yapıp, geceliklerle bekledim. Oturup maç izledi. Ama dediğinizi yapacağım. Konuyu benimle konuşana, varsa eğer sorununu bana söyleyene, beni anladığını hissedene kadar konuşmayacağım... Genellikle özür diler biter. Fakat bu sefer istediğim özür değil, açıklama...benim anladıgım kadarıyla eşinizin durumu pskolojik bir durum cünkü cinsel bir sıkıntısı yok tatilde falan gayet istekli demişiniz.programla falan erkekler bizim gibi degil o yüzden o günlerde özellikle yemeklerine dahada dikkat edin biraz daha cekici seksi kıyafetler giyin ilgisini cekin.bizde cocuk istiyoruz ve doktor gün verdiği zaman eşimde isteksizlik baslıyor.çocuk istemeden öncede böyle bir probleminiz varsa eger sertleşme erken boşalma gibi sıkıntıları sizden cekiniyordur.size belli etmek istemiyordur belki yine öyle bişey olursa . şunuda eklemek istiyorum o konusmadan siz asla konusmayın kaçan kovalanırmıs o çabalasın kırgın ve ciddi oldugunuzu anlasın